Sice z toho nemám dobrý pocit, protože retardů má být líto, ale občas se bavím na tvůj účet. V poslední době už to ale FAKT přeháníš. Co článek, tak ty tvoje sračky a bohužel se toho chytá už většina členů
 Sice z toho nemám dobrý pocit, protože retardů má být líto, ale občas se bavím na tvůj účet. V poslední době už to ale FAKT přeháníš. Co článek, tak ty tvoje sračky a bohužel se toho chytá už většina členů   Nechápu proč tu řešíš co nemáš a když už něco dáváš, tak v Polsku, což je pro většinu mimo. Jsme v ČR a bylo by fajn, kdyby se to tu vrátilo do dřívější podoby. Asi se teď tlemíš do monitoru, ale je mi tě už fakt líto, protože sám nejsi schopen chápat. Doufám, že brzo zase ten tvůj pidimozek něco vymyslí a zase tě zavřou, protože bude klid.
 Nechápu proč tu řešíš co nemáš a když už něco dáváš, tak v Polsku, což je pro většinu mimo. Jsme v ČR a bylo by fajn, kdyby se to tu vrátilo do dřívější podoby. Asi se teď tlemíš do monitoru, ale je mi tě už fakt líto, protože sám nejsi schopen chápat. Doufám, že brzo zase ten tvůj pidimozek něco vymyslí a zase tě zavřou, protože bude klid.   
 Omlouvám se, ale nějak už je toho moc..

začal to tady Bobr, respektive Gizmi
 začal to tady Bobr, respektive Gizmi  já jenom napsal vtípek
 já jenom napsal vtípek 

Jen ten panáček bude víc chytrej a méně vysmaženej, ale tady se ho asi nejde zbavit..
 Jen ten panáček bude víc chytrej a méně vysmaženej, ale tady se ho asi nejde zbavit.. Nechápu, proč na Toy foru tohohle exůtka trpěj...
 Nechápu, proč na Toy foru tohohle exůtka trpěj...