nejsem fanda /-/, neuvěřitelně mě drásá reklama ( zdravím p. Vošický) která ve stádu ovcí vyvolává dojem že to všem nandali a jsou prostě jinde. Nejsou...
Nezaujatě, pár věcí jsem na /-/ dělal, pár jich viděl pod sukněma a není to zle vymyšlený a udělaný auto. V kontextu dnešní doby kdy auto= bezpohlavní lednička. i30N určo zajímavý auto, na to že první pokus o hothatch, tak velmi dobrá práce. Chválím manuál 6q, výztuhy kastle, nemyslím si že by to bylo špatný auto celkově, spíš to beru jako nadprůměr kategorie. Cena vs nabízená hodnota je velmi slušná. Za mě to má pár věcí co mi nejdou přes fousy, ale to je daný dobou. Nevím proč by mi mělo auto strkat meziplyny, umím je sám. To a samý je ten umělej chrapot do vejfuku. Zůstanu u svý prehistorický krabice kde si meziplyny strkám sám a když jí stojím na krku, vyflusne si plamen taky sama. Ale to není problém jen i30N ale vesměs všech aut dnes. Lidi to tak chtěj , i totální jelito za volantem může jet palici a bude prostě rychlejší než já i kdybych se rozkrájel.
jo, ta veškerá propagace ve mě vyvolává dávivej efekt a i kdyby to byla poslední automobilka, tak prostě ne. Nesnáším vlezlý a arogantní reklamy ( lidi)
jo, ale pořád raději zůstanu pro radost u povozu u kterýho vytažením pojistky vyruším jedinou berličku- ABS. Ale jinak povedený auto
A teď tu o Karkulce... To by mě zajímalo, co se po dvou kolech posere na Golfu. Nehledě na to, že GTI není zrovna okruhové kladivo. A pokud je N určené na okruh, tak by je časy zajímat měly Je pěkné, jak se otírají o GTI a Octu RS, ale už neřeší to, že obě auta (hlavně ta Octa) jsou určená na něco jiného než N. Cupru, Type-R nebo Renault RS už tolik nezmiňují. Auto dobré asi bude, ale ta propagace horší.
Gooder: No možná by stačilo podívat se na odkaz o pár příspěvků výš, což ? máš tma přímé srovnání. A Nko prostě cenově stojí vedle GTi, a to je ještě lépe vybavené. Zkus si otevřít oba konfigurátory a nacvakat si tam totéž a nebudeš se stačit divit
Keep /-/atin'
Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook