Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
A to se právě pleteš, tam se to jen potvrzujeLiberaleMiguel píše:Jenže to, že mám nulové znaosti je jen tvé tvrzení, moje projekty v Projektech tady říkají něco jiného, ty hňupe
Jo, v životě jsi ani jedno z těch aut neviděl víc než na jedné fotce, ale naprosto přesně víš, že jsou v rozkladu. Ty jsi prostě komediant a každou větou to víc a víc potvrzuješLiberaleMiguel píše:A že máš oba Lexusy v rozkladu je taky fakt, který sice můžeš popřít, ale lhal bys tím akorát sám sobě![]()
Další tvůj omyl. Největší hovno jsi tu ty. Přesně jak jsem předpovídal, tak šulínek se zeleným hlenem už nemá argument "Supra ti nejezdí", takže už mu nezbývá, než pořád dokola opakovat "Supra ti dlouho nejezdila"LiberaleMiguel píše:Že ti Supra po skoro 10 letech nastartovala je vážně úžasný úspěch. Já byl dneska jen letos Coupečkem u moře a za poslední dva týdny s ním mám 2x +-800km štreky v jeden dentakže tvé kecy o stavu mého auta jsou taky jen choré výplody tvojí podpantoflácké palice.
Jsi prostě hovno, které je všem ostatním k smíchu, a tohle je poslední fórum, kde ti ještě dovolují pindat
Koukam argumenty dosly...LiberaleMiguel píše:Tholis: Ale které je to tvoje auto od Fabie, kterou jsi poslal do zdi ?A jak dopadla Fábie ? Nedostal ses ani k čipu
šašku....
Ty jsi ale ulhaný dement. Kde máš těch 500 koní se čtyřkolkou?LiberaleMiguel píše:Jaké moje neúspěchy máš na mysli ?
Ty tři hotové projekty ? A moje auto v kompletní úpravě ? :S
Chlapče, kdy ti konečně dojde, že takhle si svoje komplexy nevyléčíš....
Počkej, počkej, on to pak změnil a jeho auto mělo být V8 s RWD pohonem. Jo aha, to vlastně taky neudělalJozzo píše:Ty jsi ale ulhaný dement. Kde máš těch 500 koní se čtyřkolkou?![]()
![]()
zabiltholis píše:...
Tolik negativních přívlastků nemá ani pražské víno
Beaver píše:Když někdo považuje za úspěšný projekt, že funkční Coupe V6 převezme, "oturbí" a vrátí s klepajícím motorem, tak to je pak těžký![]()
Jo aha, takže když to má majitelka rok a půl rozebraný, protože je motor v hajzlu, tak to "jezdí bez jediného problému"LiberaleMiguel píše: Zase si musíš vymýšlet lži ? Jaký klepající motor ? To V6 Turbo jezdí dva roky bez jediného problému