Aut a projektu sem za par let udělal hodně, dost bylo k vidění na stránkách FB https://www.facebook.com/BubenMotors.cz/
Házet sem tedy už hotová auta nemá smysl... Nicméně sem spustil malý project "wintercar", Podstatou auta je, že musí stále jezdit a nesmí stát déle jak 48h. Tomu se tedy budou podřizovat veškeré úpravy na autě.
Takže rovnou k autu a projektu jako takovému.
- základem je auto kterých jsem již v životě měl moc a moc a tedy jej dobře znám, dílů mám doma taky kupy.

- motor 1.1 nahradí motor 1.2 (stále 8V)
- proběhne úprava hlavy spočívající v osazení větších ventilů, jiné vačky a drobné portace
- výměna ojnic za ojnice z 1.2 16V + drobné "ohlodání" na frézce + odlehčení pístních čepů
- odlehčení klikové hřídele
- odlehčení setrvačníku
- vyvážení všech rotačních hmot v toleranci do 1g
- svážení jednotlivých komponentů -ojnice (pro rejpaly ano vim jak se vazi ojnice), písty, čepy) v toleranci do 0,5g
- výměna SPi vstřikování za MPi
- určitě nějaké vhodnější svody + zbytek výfuku
- něco co mě ještě napadne.
- veškeré strojní úpravy budou prováděny na vlastních strojích či strojích přátel nikoli zadáváním zakázek.
- projekt bych rád pojmul jako takovou drobnou demonstraci možností které jsem za ty léta nabyl.

Tak takhle jsem ho přivezl. i s přepisem a dopravou za cenu 3500kč

brzdy byli nic moc, tak sem ve skladu našel nějaké Brembo kotouče a OMP racing desky

a na činqe (všiměte si jak je vče krásně hnusný a okyslý

Tak pokračování zas za pár dní. (když sem nezapomenu napsat..)