Mazda MX6 biturbo ???
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Mazda MX6 biturbo ???
na těchto www někdo tvrdí, že má Mazdu MX 6 biturbo, slyším to poprvý v životě neb tenhle motor má i Probe GT první generace, můžete mi někdo říct zda to opravdu existovalo nebo je to nějakej blud ???
http://www.mazda626.sk/
http://www.mazda626.sk/
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to je dost divny
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
jako verze s jedním turbem existujou má to výkon cca 150 HP ... ale biturbo dle mě teda není ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
Takze abych vám to kluci upřesnil.
Sem taky z klubu 626.sk a to co tam ten týpek uvádí jsou plky.Jedná se o MX6 2,2 turbo - to samý co se dělávalo do ford probe.
Už sem mu několikrát řekl že by si to měl už konečně změnit a nedělat nám ostudu a le on zarytě tvrdí že to má psáno v techničáku
Jak psal marauder 2,2 biturbo je blbost
Jo a má to myslím něco okolo 160 koní
Sem taky z klubu 626.sk a to co tam ten týpek uvádí jsou plky.Jedná se o MX6 2,2 turbo - to samý co se dělávalo do ford probe.
Už sem mu několikrát řekl že by si to měl už konečně změnit a nedělat nám ostudu a le on zarytě tvrdí že to má psáno v techničáku

http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím 

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ani Turbo neexistuje...Georgeos píše:Takze abych vám to kluci upřesnil.

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
Ty, ZemiZemi píše:Ani Turbo neexistuje...Georgeos píše:Takze abych vám to kluci upřesnil.
já myslím že 2,2 turbo bylo

- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
ano já ho měl v Probe 2,2 GT to mělo turbo, verze GL a LX byly 2,2 bez turba a nebo 3,0 V6 ....
A probe je defacto Mazda motor takze dle mého je to opravdu jen MX6 2,2 turbo o výkonu okolo 150-160 HPMarauderZ28 píše:ano já ho měl v Probe 2,2 GT to mělo turbo, verze GL a LX byly 2,2 bez turba a nebo 3,0 V6 ....

Nemyslím si že je to magor tak se uklidniCCCO 1.8T píše:Co je to za magora, že píše takové bludy??? Kdo to kdy viděl sériově na řadovém 4-válci TwinTurboMěl by si ten motor alespoň umýt, to by udělal lépe

Ale já si to myslím - to je můj názor. Tvůj názor je jiný, to respektuji, ale já to vidím jinak aGeorgeos píše:Nemyslím si že je to magor tak se uklidniCCCO 1.8T píše:Co je to za magora, že píše takové bludy??? Kdo to kdy viděl sériově na řadovém 4-válci TwinTurboMěl by si ten motor alespoň umýt, to by udělal lépe

dobrá - nebudem se nijak vzájemně urážet smajlíkama OK?CCCO 1.8T píše:Ale já si to myslím - to je můj názor. Tvůj názor je jiný, to respektuji, ale já to vidím jinak aGeorgeos píše:Nemyslím si že je to magor tak se uklidniCCCO 1.8T píše:Co je to za magora, že píše takové bludy??? Kdo to kdy viděl sériově na řadovém 4-válci TwinTurboMěl by si ten motor alespoň umýt, to by udělal lépe
si nech!!!
Já ho znám z fóra od nás z klubu.Nazívat někoho magorem jem proto, co má v popisku u svého auta je při nejměnším unáhlené.Nesuď někoho, koho neznáš.Není to opravdu žádný magor.

sorry ale ja co som v pennsylvanii kupil tak som na tom len po dovoze vymenil kotuce,platnicky,spojkovy valcek,lamelu a dal plnusyntetiku.viac som na tom aute nerobil.CCCO 1.8T píše:Potěšilo by mě foto těch dvou turbín
nakolko mam autoservis,som aj tak vyuceny ekonom takze neviem detaily.a koniec koncov je to jedno,georgeos aj ja vieme ako moja mazda dopadla,ta uz ma po zivote kvoli nejakemu transitu takze ...

ale nieco vam tu dam co mam na predaj ked uz ste tuning forum:)
to bolo ironicke vyjadrenieeric píše:"Závady :
jazdi len na benzin a naftu, vodu nechce papkat. drazka na okne blbne ale je to vzdy rychla oprava."
jak tohle chapat??
drazka na el. ovladani okien co v nom sedi sa obcas pri hornom rohu posunula tak som ju musel zatlacit
a raz mi tam sestra natankovala naftu a motor to prezil nejako tak som napisal ze aj na benzin aj naftu

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
napis SZ adminovi MILOSH ten ti rekne co a jakpatko222 píše:poradite niekto ako sem mam dat fotky auta do showroomu?
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
BTW
koukam ze v tom mate nekteri docela bordel
BiTurbo : dve paralerni turba stejne velikosti, vetsinou kazde plni jednu radu valcu
TwinTurbo: dve turba za sebou, jedno male, jedno velke, nez se staci roztocit to velke, tak to male uz plni, zmensuje se tim turbodira..
BiTurbo : dve paralerni turba stejne velikosti, vetsinou kazde plni jednu radu valcu
TwinTurbo: dve turba za sebou, jedno male, jedno velke, nez se staci roztocit to velke, tak to male uz plni, zmensuje se tim turbodira..
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
- sejki
- Kontaktovat uživatele:
To je zajimave ja vzdycky myslel ze to male mas na nizke otacky a to velke na vysoke otacky... Jelikoz jedno turbo ti takovej velkej rozsah neudela.NeviM píše:BTW
Nissan Skyline R32 '92 - byvale auto
fakt??..tak proc ma Supra (ktera ma to sekvencni usporadani turba) v nazvu Biturbo a Nissan 300ZX (ktera ma naopak dve paralelni turba) v nazvu Twinturbo??NeviM píše:BTW
Lexus GS300
Nissan 200sx S14
Nissan 200sx S14
- Boris:Noone
- Kontaktovat uživatele:
BiTurba maji dva vejfukovy systemy a TwinTurba maji jeden spolecnej vejfukovej system, to co si napsal u tech Tvych TwinTurb, tak to je zase sekvencni turbo systemNeviM píše:BTW
FIEFIFMPFFM-Fuck Is Easy, Fuck Is Funny, Many People Fuck For Money
Watashi wa take desu

Watashi wa take desu

no dyk to rikam : "nez se staci roztocit to velke" (=male otacky. male turbo se rychleji roztoci-mensi setrvacnost..)sejki píše:To je zajimave ja vzdycky myslel ze to male mas na nizke otacky a to velke na vysoke otacky... Jelikoz jedno turbo ti takovej velkej rozsah neudela.NeviM píše:BTW
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)