Chip na 1.4 16V - benzín

Moderátoři: Berry, m.artty

Odpovědět
Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Chip na 1.4 16V - benzín

Příspěvek od Velbloud »

Chtěl byh se zeptat, jaký s tim máte zkušenosti....

případně kolik, kde za koli... :o)

- já se ptal zatím jen u 2mmotorsport a tam mi řekli, že maj pouze jeden, kterej přidá 8 koníků za 21.000,-... tak to fakt takovej blázen nejsem...

- právě zajímá mě když se chipy na Fabky a Feldy daj sehnat do 5ti tis..... :roll:
Obrázek Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

Na tvůj motor to nemá smysl. Tohle je mnohem účinnější a vyjde to kolem 15000,-:
Obrázek
Gr33N MoNsT3R

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Shr3k píše:Na tvůj motor to nemá smysl. Tohle je mnohem účinnější a vyjde to kolem 15000,-:
Wow.... :shock: tak tohle by se fakt šiklo, jen těch 15.000 ještě někde vzít... já počítám, že do toho vrazim fakt tak do těch 5ti... Kdyby víc, tak to už asi radši jiný auto... :lol:

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:lol: já nechal načipovat psa za 460,- ale rozdíl nepoznám :lol:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

Velbloud píše:já počítám, že do toho vrazim fakt tak do těch 5ti... Kdyby víc, tak to už asi radši jiný auto...
Tak to fakt radši kup jiný auto a nepřemejšlej o nějakým tuningu. :)
Gr33N MoNsT3R

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Shr3k píše:
Velbloud píše:já počítám, že do toho vrazim fakt tak do těch 5ti... Kdyby víc, tak to už asi radši jiný auto...
Tak to fakt radši kup jiný auto a nepřemejšlej o nějakým tuningu. :)
:Hm: to ti teda děkuju... on vlastně tuning už začal když jsem ho koupil...

Smiegel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smiegel »

Tak to s pěti tisícema asi nemáš šanci,proto že čipy se pohybují kolem 15 000 kč a zvíší ti výkon tak o cca sedm koní.Takže když jsem se byl na to ptát na Malešickém náměstí tak mi ten maník sám řekl ať se na to vykašlu!!! :roll:
VW Passat 1,9 TDi

radek28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek28 »

hele já bych tě poradil....kup noname z rajchu za 30eur a nech si tady udělat patici do řj,a zkus to.mě to takhle makalo dobře,takže kde je problém,jinak když přijedeš k lexmaulovi a necháš si tam namontovat to sání tak tě to upravujou automaticky...jo aještě něco ted jsem našel u dobrýho ůpravce v srn data za 165eur a bacha napřed se vždicky dělají mechanický části a pak až elektrika....
vectra2000 2.0 16v 160ps -PRODÁNO
nově:VECTRA CARAVAN SPORT 2.0DTH FACELIFT(ČERNÁ SPLAŠENÁ ROPA :-) opel warriors pilsen
[/img]

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

radek28 píše:hele já bych tě poradil....kup noname z rajchu za 30eur a nech si tady udělat patici do řj,a zkus to.mě to takhle makalo dobře,takže kde je problém,jinak když přijedeš k lexmaulovi a necháš si tam namontovat to sání tak tě to upravujou automaticky...jo aještě něco ted jsem našel u dobrýho ůpravce v srn data za 165eur a bacha napřed se vždicky dělají mechanický části a pak až elektrika....
Čoveče to nezní špatně... co se týče těch mechanickej částí tak filtr mám výfuk taky - rezonátor budu dávat, ale do samotnýho motoru se mi moc zasahovat nechce (tzn. vačka atd..) a jakej je to úpravce ten za těch 165 eur??

radek28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek28 »

prosímtě je to upravce jen c20xe a c20let motorů,takže tě to je nanic,no a noname čipy se dají sehnat v aukci pořád.
add.když všechno dobře dopadne tak bych mohl mít příští tejden k dispozici ty pružiny na prodej(pošlu tě pak foto),tak dej vědět,tě je nabízím jakože exklusive pak to hodim do annonce(kdybys je nechtěl)
vectra2000 2.0 16v 160ps -PRODÁNO
nově:VECTRA CARAVAN SPORT 2.0DTH FACELIFT(ČERNÁ SPLAŠENÁ ROPA :-) opel warriors pilsen
[/img]

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Jo jo dík moc... :o) napíšu ti k těm pružinám sz, aby to tu nebylo plný OTček... :o)

Erik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik »

Jestli fakt chces neco udelat s tvojim motor, tak je Mantzel Powerbox lepsi nes ten od Lexmaula!

Trochu drasi, ale kdyz se podivas na koni/eura, tak je ten od Mantzel levnejsi a o hodne lepsi! Prida to minimalne 20 koni na x14xe!

Sam ho mam taky a namontoval sem tech uz hodne, a vzdy na brdu tolik koni k tomu, tak super!

Chip radsi nekoup! To neni moc dobri pro motora, chip musis nechat nastelovat na kazdou motor zvlast a na brzdu!
Tak to radsi udelej uplne na konce kdyz mas tak tech 150 koni 8)

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

tak to je hukot... koukal jsem na to na tvoje stránky....dík moc.. i když zatím na to asi nemám :o)
Prozatím jsem tam šoupnul rezonátor, a teď přijde na řadu podvozek, takže si musím na chvíli nechat o chipu nebo powerboxu jen zdát...

milde11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milde11 »

Hele http://flashmotors.cz
maj pobočku i v Práglu a na tvůj motor tam vyjde chip na 4tis se zárukou dva roky a s půlročním servisem zdarma + 10denní zkušební doba...

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Dikes :o)

a máš s tím nějakou zkušenost?

milde11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milde11 »

no ve čtvrtek tam jedu na chip takže ti pak dám vědět

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

milde11 píše:no ve čtvrtek tam jedu na chip takže ti pak dám vědět
Super... tak to se hodí. Jsem na to zvědavej :)

Erik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik »

Chip nema moc smysl na standard x14xe...

Ale kdyz nic jineho ches delat, tak je to moznost no...

milde11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milde11 »

Velbloud: tak jsem právě přijel z chipu, určitě to něco do sebe má a myslím že za ty prachy je to slušná muzika,je to živější hlavě od spodu,ale samoždřejmě že 20PS ti to nepřidá :( ale na 1,4 to asi ani jinak nejde.když se k tomu přidá filter a svičky tak by to mohlo být slušný,ale samotný je to i teď poznat a docela jsem překvapený

Erik: čau Eriku máš pravdu s tím chipem,ale Mantzel Powerbox v republice bohužel sehnat nejde...nebo aspon já o nikom nevím a když jo tak se k tomu dotyční nestaví zrovna dobře že jsou s tím problémy

Erik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik »

Jak budu v CR se podivam u jnake tuneri...
Ja znam ty kluci od Mantzel moc dobre, skoro vsichny Powerboxi kteri jdou do Holandska jdou pres me.
Uz jsem hi namontoval asi 20, a vsichny bez problemi, tak s tech problemi je blbost.

Skoda ze to tak rikaji no, kdybyz fakt mel zajem, mohl bych te ho treba vzyt do CR, ale je to dost penez haha

milde11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milde11 »

čau Erik s tím powerboxem je to tak jak jsem ti psal, protože lidi u nás se k tomu zrovna dobře nestaví, že to je spíš jenom na diesel a na benzin to nemá cenu dávat že to nepřidá vůbec nic jen že to obejde řídicí jednotku a kazí to motor...takže nevím. určitě jak píšeš s tím máš mnohem větší zkušenosti takže dám na tebe, až budeš mít cestu k nám tak se na to poptej.jinak kolik tak to vychází na tu 1.4 peněz???a kolikpak to přidá PS?a neodchází po tom motor po montáži???dík za odpověd 8)

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

2 milde11: dikas to jsem chtěl vědět... protože filtr, koncovej díl výfuku a rezonátor tam mám, tak si myslím že by chip byl další dostupná možnost zvýšení výkonu... ještě otázku : cena, kolik kobylek ti to přidalo, berou na brzdu?

Erik: no powerbox či ram induction, by se mi moc líbil, jen je to jak píše milde 11, nejsou moc penízky... a myslím, že možnosti jak zvýšit výkon do 3 - 4 tisíce jsem už vyčerpal.. pokud vím tak power box vyjde cca na 500 - 600 euro ne?

milde11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milde11 »

no na brzu tě tam nevemou,ale máš pak 7 dní zkušební dobu takže si můžeš na brzdu zajet a vyzkoušet to.pokud by se ti to nezdálo tak ti to zdarma vymění zpět a vrátí peníze.jinak je na vše doživotní záruka a cena 4tis.takže tak já mám teď v plánu ten filter.a co ty tam máš za filter?máš celý kit nebo jenom sportovní filter?

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

milde11 píše:no na brzu tě tam nevemou,ale máš pak 7 dní zkušební dobu takže si můžeš na brzdu zajet a vyzkoušet to.pokud by se ti to nezdálo tak ti to zdarma vymění zpět a vrátí peníze.jinak je na vše doživotní záruka a cena 4tis.takže tak já mám teď v plánu ten filter.a co ty tam máš za filter?máš celý kit nebo jenom sportovní filter?
no jo, jenže nechce se mi vyhazovat dalších 1500 za brzdu.. ale v poho asi do toho půjdu.. jedeš do Týnce? že bychom se tam o tom pobavili...

K filtru.. má neznačkovej - Type R... seženeš ho všude a pohybuje se od 3 - 9 set.. má ho i kolegáček... musím říct, že jsem s ním na výsost spokojenej. Zvuk úžasnej, propustnost taky sqwělá, hned to jde líp do otáček, prostě bomba.. koupil jsem jen filtr a kolénko v obi (původně na odpadní trubku) a dodělal přívod vzduchu...

Obrázek

milde11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milde11 »

hm vypadá to dobře 8) já měl v plánu celý kit od greenu nebo K&N ale nějak mě od toho odrazují,že je to za dost peněz a hlavně že to nemá moc význam,takže ještě uvidim :?:

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:D no moc je to trojka no komplet kit kn :wink:

milde11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milde11 »

Yanku: moc to je,ale kdyby to splnilo účel tak je to jiná věc.co myslíš je to zbytečnost???nemám s tím zkušenosti,myslím s celým kitem

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:oops: vim já chce to někoho kdo to má :oops:

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

midle 11: Jak říkám, vykašli se na celý kyt za trojku, mě to vyšlo cca na 900,- a účel to plní stejnej...

adam

Příspěvek od adam »

Zkus Bitpower. Jsou to kluci z Vrbna a fakt tomu rozumi. A vyjde te to okolo tech 5ti

Odpovědět

Zpět na „OPEL Cars“