Zajímá mě,co mi na to řeknou zelení

to benga nemaj radi, ale kamos ma ninju a nema ji prihlasenou tak si tam dal spz ZXFrajer píše:A co si nechat udělat na kus palstu nákou menší SPZ?
To už je moc riskantní
Tak to je dobrýSlavisimo píše:to benga nemaj radi, ale kamos ma ninju a nema ji prihlasenou tak si tam dal spz ZXFrajer píše:A co si nechat udělat na kus palstu nákou menší SPZ?
To už je moc riskantní
6R taky zajimavy
jaky club? a skutristi ? proc by je meli chytat kdyz jim to vetsinou jede 120 a konecFrajer píše:Tak to je dobrýSlavisimo píše:to benga nemaj radi, ale kamos ma ninju a nema ji prihlasenou tak si tam dal spz ZXFrajer píše:A co si nechat udělat na kus palstu nákou menší SPZ?
To už je moc riskantní
6R taky zajimavyA jak často vůbec policajti chytaj skůtristy,nebo vlastně celkově náš club??
Tak jsme v Clubu moto do 125ccm ne? Tak jsem se ptal jestli už někdy policajti někoho chytli? Mě už párkrát chytli,ale vetšinou za špatné parkováníSlavisimo píše:jaky club? a skutristi ? proc by je meli chytat kdyz jim to vetsinou jede 120 a konecFrajer píše:Tak to je dobrýSlavisimo píše: to benga nemaj radi, ale kamos ma ninju a nema ji prihlasenou tak si tam dal spz ZX
6R taky zajimavyA jak často vůbec policajti chytaj skůtristy,nebo vlastně celkově náš club??