Já začnu
jinak teď asi takhle

Zatim nově černej rám + kyvka a pochromovaná vidlice (po celkové repasi,nastavil jsem jí na tvrdo ,jak prase

Jo o novym laku taky přemýšlím konkrétně o modré perleti,ale to se pak musí zapsat do techničáku ne?No_name píše:Jsem zvědav na ten novej lak a malinko bych snížil přední plexi
A nebo to risknout a nezapisovat nic a kdyby pak měli případně švestky kecy tak bych s tim něco dělal.EU_CZE_KILLER píše:Frajer: no zaplatis poplatek za zapis a pockas si nez ti to vratej no
no_name:hele kamos za nama jezdil na na Yamaze FZ750 a mel urizly plexi no to bylo hnusnyyyyyyy takovej bublak ale melo to dva okapy misto vejfuku a rvalo to na kilometry
za zapis 1000 a za pokutu dalsich 5000EU_CZE_KILLER píše:no to jedine ale az budou mit svestky kecy tak ti taky do ruky muzou vrazit slozenku, ale co ja budu mit ten novej lak (asi za tejden) tak to zapisovat nebudu stejne cajti motorky nestavej pokud opravdu neco nedelaj
dojdeš na úřad, zaplatíš 10-50 korun a hned ti to udělaj na místě. Lepší než se nechat buzerovat poldamaFrajer píše:Jo o novym laku taky přemýšlím konkrétně o modré perleti,ale to se pak musí zapsat do techničáku ne?No_name píše:Jsem zvědav na ten novej lak a malinko bych snížil přední plexi
Fakt? To by bylo šupa! A na kolik tak vyjde novel lak konkrétně perleť??Eiffel píše:dojdeš na úřad, zaplatíš 10-50 korun a hned ti to udělaj na místě. Lepší než se nechat buzerovat poldamaFrajer píše:Jo o novym laku taky přemýšlím konkrétně o modré perleti,ale to se pak musí zapsat do techničáku ne?No_name píše:Jsem zvědav na ten novej lak a malinko bych snížil přední plexi