Tak se někdo pochlubte

Chtěl bych se něco dozvědět ,protože se sériovkou se mi jezdit nechce

A už ho máš přidělanej?No_name píše:Já mám taky vzducháč z auta![]()
variátor a pružinky se mně asi netýká
To nevim,že ho ještě nemáš.No_name píše:Na čem ho můžu mít přidělanej,když ted nemám komplet motorFrajer píše:A už ho máš přidělanej?No_name píše:Já mám taky vzducháč z auta![]()
variátor a pružinky se mně asi netýká
To máš teda blbý.
Jo? A za kolik ti udělá GO? A slyšel jsi už o firmě AYK?No_name píše:Jsem ho dal do scooter shopu na GO
Tak to jo pač já je vůbec neznám a ani mi po telefonu mi ňák nepadli do oka.No_name píše:GO bez úprav tak max. 6000Kč
Mně se to moc netýká,protože je to u mně docela zapeklitý...
Jinak firmu AYK znám hoooodně a moc nemusím,jsou neochotní
Je to takový divný,na tom webu se hodně objevujou pravopisný chyby atd.Frajer píše:Tak to jo pač já je vůbec neznám a ani mi po telefonu mi ňák nepadli do oka.No_name píše:GO bez úprav tak max. 6000Kč
Mně se to moc netýká,protože je to u mně docela zapeklitý...
Jinak firmu AYK znám hoooodně a moc nemusím,jsou neochotní
Hradec Kralove!! Jinak pist sem si nehcal odlehcovat v trebechovicich!! vyslo to na 1k!! Ale fakt to jede jaq pilaNo_name píše:¨Bornesaww píše:Lesteny kanaly, odlehcenej pist, valec prevrtanej na 60ccm, odlehcenej setrvacnik + klikovka, bezkontaktovy zapalovani, karbec z MZ125 atd... je tam mrte uprav a tech 70-75km/h to da po rovine!!
Odkud jsi??![]()
Jinak ten odlehčenej píst jsis dělal sám?
Jjj přesně tak.No_name píše:Takže chceš říct ,že série (hlavně ta tvoje) je pomalejší,jak hoodně upravenej motor jo?qwer píše:Já nema upravenj motorou ale stejně jede jako upravenej (kámoš ma upravenýho simsona na 70ccm a jede to uplně stejně)