Čalounění
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
Čalounění
doufam ze uz se to tu neprobiralo
ale rikam si ze to hernajs nemusi bejt tak tezky ocalounit si treba vyplne ve dverich nebo cast palubky(ty rovnejsi dily)
vim ze kdysi byl navod na autotuningu ale to bylo na Ackovou vectru ktera ma skoro rovne stredni vyplne ve dverich
aj je mam na fabce uz prohnute
mate nekdo naky rady jak postupovat? ceho se vyvarovat
zajima me treba cim latku prichytit, staci jenom potahnout, vypnout a n rubu necim prichytit
nebo se latka lepi nejakym spesl lepidlem
atd
dekuji
ale rikam si ze to hernajs nemusi bejt tak tezky ocalounit si treba vyplne ve dverich nebo cast palubky(ty rovnejsi dily)
vim ze kdysi byl navod na autotuningu ale to bylo na Ackovou vectru ktera ma skoro rovne stredni vyplne ve dverich
aj je mam na fabce uz prohnute
mate nekdo naky rady jak postupovat? ceho se vyvarovat
zajima me treba cim latku prichytit, staci jenom potahnout, vypnout a n rubu necim prichytit
nebo se latka lepi nejakym spesl lepidlem
atd
dekuji
Touran BMM
no to jsem se toho zase dozvedel
kdepa sou ty chytraci co furt prudi a vi nejlip jak by na aute vsechno udelali
jergimu dekuji za snahu
a predevsim dannymu dekuji za vycerpavajici mejl ktery me zaslal
tak jeste jinak, danny mi doporucil mikroplys, co jineho byste doporucily vy a vite nekdo o nejakem kramku
potrebuju proste svetle sedivou latku,k tera se dobre poda tvaru a aspon neco trochu vydrzi
dekuji

kdepa sou ty chytraci co furt prudi a vi nejlip jak by na aute vsechno udelali
jergimu dekuji za snahu

tak jeste jinak, danny mi doporucil mikroplys, co jineho byste doporucily vy a vite nekdo o nejakem kramku
potrebuju proste svetle sedivou latku,k tera se dobre poda tvaru a aspon neco trochu vydrzi
dekuji
Touran BMM
A nemusí to být zrovna alcantra. No tak já se zeptám toho kamaráda, když za to dal jen 1200 a ne 12000. 12000 umim teda utratit líp než za přečalounění sedačekamogh píše:neprepsal
kolega z fabia clubu(nechci jmenovat kdyz to je o penezich)
dal za sedacky komplet do alcantary + stredni tunel 12000 a myslim si a nejenom ja ze to je jeste jedna z lepsich cen
co jsem koukal na netu na ruzny calounictvi tak byly ceny docela vyssi
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Měsíc, ale když to vyjde, tak budu mít všechno hotový už příští středu....pak jsou opravný termíny....amogh píše:to mate zkouskovy jenom necele dva tydny?F.N.T (Jergi) píše:No vždyť jo, já mám zkoušku každej den pomalu akorát zejtra nemámUž mám 3 za sebou a ještě 3 před sebou....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
nemáš fotku jak to v tý upravený fabce vypadá?docela by mě to taky zajímaloamogh píše:neprepsal
kolega z fabia clubu(nechci jmenovat kdyz to je o penezich)
dal za sedacky komplet do alcantary + stredni tunel 12000 a myslim si a nejenom ja ze to je jeste jedna z lepsich cen
co jsem koukal na netu na ruzny calounictvi tak byly ceny docela vyssi

Takto,na fabiáckém webu najdeš další fotky..nemáš fotku jak to v tý upravený fabce vypadá?docela by mě to taky zajímalo
Naposledy upravil(a) Thomas dne 12 led 2005 21:24, celkem upraveno 1 x.
- Dytuska
- Kontaktovat uživatele:
Já si dávala zadní sedáky do řervený kůže, šlo to naprosto v pohodičce, teď se chci pouštět do dveří, ale zas budu používat kůži! Ty látky se nejlíp sháněj u autočalouníka, pokud je dostatečně ochotnej, což není moc často! Záleží, co chceš čalounit a čím, na kůži je nejlepší lepidlo na bázi chemoprenu, na přidělání, pokud nechceš použít jen lepidlo, jsou nejlepší ty svorky! Vypadá to, jak když to vemeš kancelářskou sešívačkou, ale ty svorky jsou větší! Říkám, záleží, jak kde! Pokud chceš dělat volant, tak ten moc nedoporučuju, potřebuješ auotkůži, která je měkčí a hlavně má úplně jiný vlastnosti! S textilem moc zkušeností nemám, ale kůže mám plný sklad a dělám s ní často,...
Myslels špatně, alcantara je umělý semiš na bázi textilu. Více viz. www.alcantara.it .PJ píše:já myslel že alcantara je jako kůže tohle vypadá jak nějakej mikroplyš

Gr33N MoNsT3R
Management obor pojišťovnictví....je to záhul, tohle jsem fakt nežral, nějak už jsem zapoměl, co je to osobní volno....zejtra jdu zase na zkoušku....Ivan píše:Co studuješ proboha, že Ti stačí tak málo času na naučení?????F.N.T (Jergi) píše:No vždyť jo, já mám zkoušku každej den pomalu akorát zejtra nemámUž mám 3 za sebou a ještě 3 před sebou....

VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi