Švestky,benga,chlupatý,zelený atd..
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
Tak tet sem si to přečet a ani bych teda neřek že to je o ničem.Je to velice poučný.Něktry hlašky sou fakt dobry.Skoro sem se válel na zemi smíchem.Někdo se ptal kdy mi bude 15 nebo tak něco.15 mi bude v březnu.A až si udělm řidičák tak budu jezdit uplně jinka než tet nechci přijít o řidičák až ho budu mít.Protože budu bydlet v hostivaři a na chodov (do školy) na motorce je to nejrychlejší.Ale do března budu jezdit taky opatrnejš protože nechci abych si to skazil (ten řidičák) spíš budu jezdit jen taky do kramu a tak protože mě to na simsonu nebaví.A když si budu chtít pořádně zajezdit tak si pučim crossku od kámoše (zavodní special 33k ) a ta jede a budu jezdit na poly protože na selnici je to na drapákach nahovno a strašne se sjížděj.
Takže ste mě trochu poučili a budu opatrnější.
Minule sem řikal že už nebudu jezdit v aute a ješte sem nejel i když mam každej den šanci
Ale to co sem napsal na začátku je pravda!!!!!!!!!
Takže ste mě trochu poučili a budu opatrnější.
Minule sem řikal že už nebudu jezdit v aute a ješte sem nejel i když mam každej den šanci
Ale to co sem napsal na začátku je pravda!!!!!!!!!
Passat B5.5 TDI 96kw
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
Pane bože ty si blbej jak těch sedm svědků dohromadyqwer píše:NO já si myslim že mi nikdo neuvěří ale já mam 7 svědkuF.N.T (Jergi) píše:Sedm lidí an Simsonua jeli jste padesát....Ty mi dávášqwer píše:Věříte mi že se nas narvalo na simson 7 ??A krásně sme jeli asi 50km/h.
A nebo že na kole (free-styl s pegama) nás jelo 8 ????
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
Já drigu neberu je to pěknej hnus.Je pravda že hulim a pak je na motorce fakt prdel ale to nejezdim meu lidma (jen 3* sem jezdil zhulenej) a pokaždý sem se rosekal.taky dobrý příhody.EU_CZE_KILLER píše:Jeee QWERE co to bylo pervitin? kokain? CRT nebo LCD nebo LSD?nebo nejakej rychlej SPEEDek? ze ste meli pocit na tom gauci ze ste rychly?
![]()
Ale ty to nějak znáš ty drogy.

Passat B5.5 TDI 96kw
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
Tak to teda nééééEU_CZE_KILLER píše:no hele Qwer snupe vypary z CRT a LCD, kdyz pari MOTO GP 2 tak najednou se to pali co? 20 lidi mu v tom vleze na stroj (urcite jezdi na Ducati 999 a hraje za schumachera) a jezdej 453km/h na zadnim kole po brnensky trati![]()

Já hraju MOTO GP 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne kecam nehraju nic
Passat B5.5 TDI 96kw
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
rači si dojdi na hajzlNo_name píše:Já se fakt poseruEU_CZE_KILLER píše:no hele Qwer snupe vypary z CRT a LCD, kdyz pari MOTO GP 2 tak najednou se to pali co? 20 lidi mu v tom vleze na stroj (urcite jezdi na Ducati 999 a hraje za schumachera) a jezdej 453km/h na zadnim kole po brnensky trati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Passat B5.5 TDI 96kw
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele: