bohuzelNo_name píše:Lidi on je fak blbej![]()
EU_CZE_KILLER píše:no to je demence, ach jak ty muzes vubec hejbat mysi? vis vubec co to je a kde to je? no a nemyslim tu u mamy chlapceqwer píše:Nefetuju jako ty tak to nevimSlavisimo píše:hm lolec tady nekdo ani nevi co je LCD a CRT![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja nevim porid si trebas bryle abys lepe videl ale fakt bych rek ze tady nikdo nikdy nenadaval na tvoji mamu ale na nekoho jinehoqwer píše:EU_CZE_KILLER píše:no to je demence, ach jak ty muzes vubec hejbat mysi? vis vubec co to je a kde to je? no a nemyslim tu u mamy chlapceqwer píše: Nefetuju jako ty tak to nevim![]()
![]()
![]()
![]()
Ty máš něco proti mojí mámě
???
Prosimtě necheš mi vysvětli jakou myš myslíš??Jestli tu myš co prodávaj ve zverimexu nebo ta co mi poříd utíká po stole a mačkam jí uši????????????
tyyy kraaaavo, no ty vole ty mi davas, sem z toho malem vypad z vokna jaaaaaaahahahahaaaaaLobo píše:zabiju![]()
![]()
To mi pripomelo to z kamenaka "hele na namesti je nakej silenec a strili do lidi,nechces se tam jit podivat?"
Jo mam sluneční brejle.EU_CZE_KILLER píše:ja nevim porid si trebas bryle abys lepe videl ale fakt bych rek ze tady nikdo nikdy nenadaval na tvoji mamu ale na nekoho jinehoqwer píše:EU_CZE_KILLER píše: no to je demence, ach jak ty muzes vubec hejbat mysi? vis vubec co to je a kde to je? no a nemyslim tu u mamy chlapceTy máš něco proti mojí mámě
???
Prosimtě necheš mi vysvětli jakou myš myslíš??Jestli tu myš co prodávaj ve zverimexu nebo ta co mi poříd utíká po stole a mačkam jí uši????????????
no dyt rikam ze si to pochopil...docela se divimqwer píše:Ale prosimtě jak by ne.Řiká že ty si pěknej vykuk vykoukanejSlavisimo píše:Prosim te, on nepochopi co mu chces rict...EU_CZE_KILLER píše:Qwer: Na tvoji Maminky syna pokud hadam spravne a taky jestli spravne ctu tak ten syn je peknej vykuk![]()
![]()
![]()