Švestky,benga,chlupatý,zelený atd..
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
Ty qwere? Ty platíš asi za nemalýho frajera co?qwer píše:Já drigu neberu je to pěknej hnus.Je pravda že hulim a pak je na motorce fakt prdel ale to nejezdim meu lidma (jen 3* sem jezdil zhulenej) a pokaždý sem se rosekal.taky dobrý příhody.EU_CZE_KILLER píše:Jeee QWERE co to bylo pervitin? kokain? CRT nebo LCD nebo LSD?nebo nejakej rychlej SPEEDek? ze ste meli pocit na tom gauci ze ste rychly?
![]()
Ale ty to nějak znáš ty drogy.![]()
![]()

VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
To nema cenuF.N.T (Jergi) píše:Ty qwere? Ty platíš asi za nemalýho frajera co?qwer píše:Já drigu neberu je to pěknej hnus.Je pravda že hulim a pak je na motorce fakt prdel ale to nejezdim meu lidma (jen 3* sem jezdil zhulenej) a pokaždý sem se rosekal.taky dobrý příhody.EU_CZE_KILLER píše:Jeee QWERE co to bylo pervitin? kokain? CRT nebo LCD nebo LSD?nebo nejakej rychlej SPEEDek? ze ste meli pocit na tom gauci ze ste rychly?
![]()
Ale ty to nějak znáš ty drogy.![]()
![]()
Zhulenej a na motorce v Tvym věku....nemám rád sprostý slova ale.... JSEŠ DEBIL že většího neni, teda možná je, ale rozhodně by se tim nechlubil jako Ty!!!!

To je mi jasný, vůl zůstane volem, ale moch by z toho vyrůst, přece si musí uvědomit, že život neni jenom šou a ignorování jakejchkoliv pravidel....takovýhle lidi prostě dokud nedostanou od života po hubě, tak se nevzpamatujou....je mi ho líto, že s takovu svojí zvrácenou osobností musí žít....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
Když to tady pročítám tak Qwer musí bejt fakt velkej masér když jezdí ve 14 zhulenej na motorce,potom v 7 lidech na simsonu 50km/h,potom ujíždí švestkám a oni kuli němu rosekaj auto
Když to psal tak byl asi taky zhulenej a jestli ne tak ho fakt lituju bejt takhle blbej i za střízliva

Když to psal tak byl asi taky zhulenej a jestli ne tak ho fakt lituju bejt takhle blbej i za střízliva

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
To je prave ono,on svoje chovani nevidi.Taky mu muze nafackovat jednou a naposledF.N.T (Jergi) píše:To je mi jasný, vůl zůstane volem, ale moch by z toho vyrůst, přece si musí uvědomit, že život neni jenom šou a ignorování jakejchkoliv pravidel....takovýhle lidi prostě dokud nedostanou od života po hubě, tak se nevzpamatujou....je mi ho líto, že s takovu svojí zvrácenou osobností musí žít....

- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
2qwer ... a to ti prijde v poho ????
doufam ze ti daj zakaz rizeni a tak 10let si nebudes moct udelat papiry ani na trikolku .....
doufam ze ti daj zakaz rizeni a tak 10let si nebudes moct udelat papiry ani na trikolku .....
BMW E36 328i coupé M52 DOHC 193PS - lepší je bejt první v pekle, než druhej v nebi !!! www.paintballnachod.cz
- Bajza
- Kontaktovat uživatele:
qwer píše: Ne protože na ně totalně seru!!!!!!!!!!
Nevim proč by mi to mělo vadit když nějakej magor si dělá srandu ze mě.
Kdyby mi něco takovího řek někde venku a neznal bych ho tak ho asi zabiju.

Hele když jseš takovej suprmen.... přijeď se ukázat do milovic, já tam možná budu. Tak mi ukážeš jak jsi ujížděl těm chlupatejm, já budu s nissanem jako polda a ty mi budeš na símu ujíždět, Nkay? Joooo a nezapomeň vzít těch tvých sedum kámošů ať nám ukážete ten cirkus humberto na motorce.... A nechci slyšet výmluvy typu: Jééé tyvoe, zrovna v době když jsou milovice tak jsi jedu zajezdit s Pařížskej okruh abych trumfnul Blackprince
Bajza
DOJEB TUNING AUTOMOTORSPORT

DOJEB TUNING AUTOMOTORSPORT
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bajza píše:qwer píše: Ne protože na ně totalně seru!!!!!!!!!!
Kdyby mi něco takovího řek někde venku a neznal bych ho tak ho asi zabiju.Jezissss tak ty qwáku máš asi dost pomatený myšlení co..... Koho pak by jsi zabíjel, možná při pohledu na to až se budeš pokoušet někoho zabít tak umírají lidi smíchy.
Hele když jseš takovej suprmen.... přijeď se ukázat do milovic, já tam možná budu. Tak mi ukážeš jak jsi ujížděl těm chlupatejm, já budu s nissanem jako polda a ty mi budeš na símu ujíždět, Nkay? Joooo a nezapomeň vzít těch tvých sedum kámošů ať nám ukážete ten cirkus humberto na motorce.... A nechci slyšet výmluvy typu: Jééé tyvoe, zrovna v době když jsou milovice tak jsi jedu zajezdit s Pařížskej okruh abych trumfnul Blackprince

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je dobrýBajza píše:qwer píše: Ne protože na ně totalně seru!!!!!!!!!!
Kdyby mi něco takovího řek někde venku a neznal bych ho tak ho asi zabiju.Jezissss tak ty qwáku máš asi dost pomatený myšlení co..... Koho pak by jsi zabíjel, možná při pohledu na to až se budeš pokoušet někoho zabít tak umírají lidi smíchy.

VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
To zas neLobo píše:ktomu sem se radsi ani nevyadroval,ale jeho to stejne nezajima protoze sme mu vsichni u prdele

Já se stym nechlubim ja vim že jo blbost třeba jezdit zhulenej ale třeba se to někdo bojí prozradit a já ne.
Jestli to berete jako vychloubání tak to tak berte mě je to celkem jedno

Passat B5.5 TDI 96kw
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele: