kasa.d píše:jj loni to byl řev o něco větší a ten lak je fakt pěknej. Ještě kola by to chtělo
Jo Lak Se Celkem Povedl, Měli Jsme S Tátou Docela Strach, Ale Docela To Vyšlo Kola Ty By To Chtělo Jako Sůl, Ale Nejsou A navíc Je Zima, Jen Trochu Vybarvím Ty Co Tam Teď Jsou. to Letty: Kdo Hledá Najde
Ahoj lidi, mel bych takovej jeden malej dotaz... Chci si stavet box na SW,ale shanim MDF 19mm... box bude mit 50 litru.... jeste to budu pocitat presne kolik budu potrebovat.... nekdo mi radil abych zasel do Kronospanu.... NEbo kde jinde by se dala koupit...a za kolik..DIky
kupoval sem MDF v truhlářský dílně. Bral sem 1,20x0,60m a stálo to asi 400,- V Kronospanu nevím jestli budou mít, ale zkusit to taky můžeš. Jestli to vyrábí tak by to mohli pustit za dobrej peníz.
Už sis vybral SW?
kasa.d píše:kupoval sem MDF v truhlářský dílně. Bral sem 1,20x0,60m a stálo to asi 400,- V Kronospanu nevím jestli budou mít, ale zkusit to taky můžeš. Jestli to vyrábí tak by to mohli pustit za dobrej peníz.
Už sis vybral SW?
Jj, koupil jsem slabsi 180 wattovej macAudio RedAttack 3000, od Caracasse.... shanim mdfku... nevis kde by se dala sehnat....jo a kde je presne ten kronospan...?az budes mit cas a ja taky, potreboval bych s tim poradit... Zes zatim jeste nemam az budou lowe... Cus Carlos
no ta lopata by asi neštrejchla, ale strach bych měl stejně.
Carlos: napiš kdy máš čas a já si ho snad taky udělám. MDFku seženeme, nějakej truhlář jí mít bude
kasa.d píše:no ta lopata by asi neštrejchla, ale strach bych měl stejně.
Carlos: napiš kdy máš čas a já si ho snad taky udělám. MDFku seženeme, nějakej truhlář jí mít bude
MDF na repráky domů jsem bral v TEACu. Nařežou ji na formátovací pile podel potřeby a velice přesně, takže se mě reprobedny dělali jedna radost. Však kasa.d ví.
cenu ti vážně neřeknu, ale nic extra drahýho to není.
Až budeš vědět přesně rozměry tak to sem napiš, by se to telefonicky objednalo a pak by se zajelo pro hotovou věc
kasa.d píše:kupoval sem MDF v truhlářský dílně. Bral sem 1,20x0,60m a stálo to asi 400,- V Kronospanu nevím jestli budou mít, ale zkusit to taky můžeš. Jestli to vyrábí tak by to mohli pustit za dobrej peníz.
Už sis vybral SW?
Jj, koupil jsem slabsi 180 wattovej macAudio RedAttack 3000, od Caracasse.... shanim mdfku... nevis kde by se dala sehnat....jo a kde je presne ten kronospan...?az budes mit cas a ja taky, potreboval bych s tim poradit... Zes zatim jeste nemam az budou lowe... Cus Carlos
Mel jsi koupit od Kasy toho Rodeka . Mimoto, jsem zvedavej, co teda planujes, ze by 1000w rms?
Už sis vybral SW?
Mel jsi koupit od Kasy toho Rodeka . Mimoto, jsem zvedavej, co teda planujes, ze by 1000w rms?
zesík Rodek je stále k dispozici, SW sem prodával EmPhasera.
SW už mám doma a potřebuju jinej zesík, protože sem koupil 2-cívku a na tu je 2-kanál slabej. Potřebuju monoblok.
Anonymous píše:
zesík Rodek je stále k dispozici, SW sem prodával EmPhasera.
SW už mám doma a potřebuju jinej zesík, protože sem koupil 2-cívku a na tu je 2-kanál slabej. Potřebuju monoblok.
hm, parada... kdyz sou kamaradi jde vsechno.... myslim, ze to necham az na ten srazik... tam bysme se domluvili,ju? ten ROdek je super,ale bohuzel cenove dost mimo me....Cus
hm, jo tak to chudacek SW.... kolikatku tu MDFku jsi objednal... ? ja tam potrebuju 19mm...rozmery mam tak nejak spocitany,ale jeste bych potreboval prezkouset, ze to je dobre.... psal jsem na autohifi,ale zatim nic.... vecer ti poslu na mejl obrazek toho boxu..... rozmery napisu....Cus
OT: jelikoz se mi pos*ralo studium na VOS a VS v Jihlave, tak by se chtel zeptat jestli nevite o nejaky dobry praci v Jihlave....Pudu asi to Tesca,ale kdyby prece jenom nekdo vedel. budu moc rad... Hlavne nerikejte BOSCH, tam nemam potrebnou jazykovou vybavenost...dikec...
to C...arlos: v BOSCHi ani nepotřebuješ moc jazykový tentononc.. jinak mě nic nenapadá.. ten obrázek je nejlepší, když nahraješ na nějakej server a pak to vložíš pomocí HTML jazyku, je to tady udělaný celkem přehledně, takže stačí, když při psaní zprávy klikneš na "Img", vložíš odkaz a pak to zas uzavřeš kliknutím na to "Img".. snad je to srozumitelný
kasa.d píše:Carlosi, napiš co umíš a co chceš dělat
Hm, to je prave to... studoval jsem ucetnictvi,ale je to hrozne velka zodpovednost.... bavi me taky delat na PC,ale jen uzivatelsky. nejsem zadnej pocitacovej blazen... tady u nas v Jemnici, je to nahouby, praca neni....