Kit od Lamina
Kit od Lamina
Hele lidi tak me napadlo nevite nekdo kolik stoji takovej na zakazku delanej bodykit od lamina?
Když to nebude moc složitý, tak ta sada tak na tu dvacítku vychází, akorát že o kvalitě zpracování u Laminoservisu už jsem slyšel zajímavý věci a viděl i zajímavý fotky a pravděpodobně bych si u nich nic složitějšího dělat nenechal, nehledě na dlouhý čekací lhůty.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Ja taky slysel o Laminoservisu zajimavy veci...
a to sice, ze ti udelaji body kit za 20 tis. ale ze to tezce odflaknou...
Ale kdyz jim reknes ze na penezich nezalezi a nechas jim tam 100 tisic tak to pry vypada i pekne...
Ale kdyz jim reknes ze na penezich nezalezi a nechas jim tam 100 tisic tak to pry vypada i pekne...
MK-RACING - DOVOZCE DÍLŮ PRO MOTORSPORT A TUNING
web - http://www.mk-racing.cz, email - morava@mk-racing.cz
Asi tak nějak. U těch 20ti tisíc je to pro ně tuctová výroba, malej zisk a proto se jede rychle a na detaily se moc nehledí. Buď člověk musí mít známýho co mu to udělá poctivě, nebo si to dělat sám a doufat, že to nezmrví a nebo tam nechat těch 100k, což je ovšem případ malé skupiny lidí. 100k za bodykit je pálka, za to bych měl ukrutný úpravy motoru.viashino píše:Ja taky slysel o Laminoservisu zajimavy veci...
Presne tak...Beaver píše:Asi tak nějak. U těch 20ti tisíc je to pro ně tuctová výroba, malej zisk a proto se jede rychle a na detaily se moc nehledí. Buď člověk musí mít známýho co mu to udělá poctivě, nebo si to dělat sám a doufat, že to nezmrví a nebo tam nechat těch 100k, což je ovšem případ malé skupiny lidí. 100k za bodykit je pálka, za to bych měl ukrutný úpravy motoru.viashino píše:Ja taky slysel o Laminoservisu zajimavy veci...
Nic proti Laminu, ale asi bych si tam body kit nenechal udelal...
Sice ted stavim 206WRC a mozna by me ten kit vysel levneji tam... ale radsi dam velky peniz za original WRCovy kit nez si to nechat sprasit nekde u nas vicemene za stejny peniz a mit to krive... Prece jenom u nich je to vzdy original... tudiz kopyto pokazde vytvareji (pokud jen nepredelaji original) a podle me dokonale kopyto je dobre az po nekolika upravach.
On je na tom smutnej jeden detail - tvoje auto a tvůj návrh se použijou pro výrobu prototypu a Laminu pak zůstane kopyto, který pak můžou vesele použít dál, takže se ti může stát, že si navrhneš špičkovej a orginální bodykit a za půl roku s ním bude jezdit dalších deset aut, protože to pak už budou sekat jak Baťa cvičky. Na tohle jsem alergickej, stačí se podívat jak je v ČR přeSeidelováno na Golfech apod.viashino píše:Presne tak...Beaver píše:Asi tak nějak. U těch 20ti tisíc je to pro ně tuctová výroba, malej zisk a proto se jede rychle a na detaily se moc nehledí. Buď člověk musí mít známýho co mu to udělá poctivě, nebo si to dělat sám a doufat, že to nezmrví a nebo tam nechat těch 100k, což je ovšem případ malé skupiny lidí. 100k za bodykit je pálka, za to bych měl ukrutný úpravy motoru.viashino píše:Ja taky slysel o Laminoservisu zajimavy veci...
Sice ted stavim 206WRC a mozna by me ten kit vysel levneji tam... ale radsi dam velky peniz za original WRCovy kit nez si to nechat sprasit nekde u nas vicemene za stejny peniz a mit to krive... Prece jenom u nich je to vzdy original... tudiz kopyto pokazde vytvareji (pokud jen nepredelaji original) a podle me dokonale kopyto je dobre az po nekolika upravach.
To je taky fakt...
Nastesti 206WRC u nas nejezdi... a asi hned tak jezdit nebude, takze budu mit snad original
Sice uz cem videl napodobeninu... Ale udelanou z originalnich GT narazniku... A tusim ze z toho tuctoveho WRC kridla co se u nas prodava... takze originalita rulezzzz !!!!
Nastesti 206WRC u nas nejezdi... a asi hned tak jezdit nebude, takze budu mit snad original

Sice uz cem videl napodobeninu... Ale udelanou z originalnich GT narazniku... A tusim ze z toho tuctoveho WRC kridla co se u nas prodava... takze originalita rulezzzz !!!!

Beaver píše:On je na tom smutnej jeden detail - tvoje auto a tvůj návrh se použijou pro výrobu prototypu a Laminu pak zůstane kopyto, který pak můžou vesele použít dál, takže se ti může stát, že si navrhneš špičkovej a orginální bodykit a za půl roku s ním bude jezdit dalších deset aut, protože to pak už budou sekat jak Baťa cvičky. Na tohle jsem alergickej, stačí se podívat jak je v ČR přeSeidelováno na Golfech apod.viashino píše:Presne tak...Beaver píše: Asi tak nějak. U těch 20ti tisíc je to pro ně tuctová výroba, malej zisk a proto se jede rychle a na detaily se moc nehledí. Buď člověk musí mít známýho co mu to udělá poctivě, nebo si to dělat sám a doufat, že to nezmrví a nebo tam nechat těch 100k, což je ovšem případ malé skupiny lidí. 100k za bodykit je pálka, za to bych měl ukrutný úpravy motoru.
To zase není pravda,v laminu mi řekli když si u nich nechám něco udělat,tak mi tu formu pak dají,že je v ceně a že si ju nenechávají.
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kit od Lamina
No chtel jsem od nich kit na Calibru a jenom za boky(prahy,lemy)mi dali super cenu 50 000,-boy ms píše:Hele lidi tak me napadlo nevite nekdo kolik stoji takovej na zakazku delanej bodykit od lamina?

VW PASSAT B5
- carlito
- Kontaktovat uživatele:
to je ale uprava katano a ta je drahá.nezbyde ti nic jiného než se s nima přímo domluvitFiesta píše:No chtel jsem od nich kit na Calibru a jenom za boky(prahy,lemy)mi dali super cenu 50 000,-boy ms píše:Hele lidi tak me napadlo nevite nekdo kolik stoji takovej na zakazku delanej bodykit od lamina?![]()
No tak 20 000,-za narazniky....a mas to za 70 000,-.
To neni Catano.carlito píše:to je ale uprava katano a ta je drahá.nezbyde ti nic jiného než se s nima přímo domluvitFiesta píše:No chtel jsem od nich kit na Calibru a jenom za boky(prahy,lemy)mi dali super cenu 50 000,-boy ms píše:Hele lidi tak me napadlo nevite nekdo kolik stoji takovej na zakazku delanej bodykit od lamina?![]()
Lammino dělá svoje vlastní návrhy (popř. návrhy majitele auta).Většinou originál jaký máš jen ty (pokud ho někdo neokopíruje)
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím 

Jenze si to okopíruje každej doma podle fotek. Teda každej kdo umí s laminátem a je na to šikovnej.amogh píše:no hlavne kdyz chces tak ti ti zapisou jako prumyslovej vzor takze ti to neokopirujou a neprodavaji dal - jak tady nekteri zly jazykove tvrdi
zkus se zeptat jestlit ti udela naraznik jako ma friedman na felde nebo kapotu co ma wasabi na fabce
Já sem na Lamino slyšel zatím jen dobrý věci.
Teď maji v TM udělaný od nich Porsche

Já myslím že lamino je slušná firma a dle jejich prací který sem viděl (ten malej fiátek,scorpio,porsche boxster ....) sou dobrý.

měl jsem od nich komplet Probe .... nechci bejt hnusnej, ale byl to totální polotovar, je možný, že to bylo tím, že sem si to nechával dělat v době kdy ještě neměli tolik zkušeností ...
jinak pokud někdo chce dát 30 - 50 litrů za kompletní body kit tak mu ho seženu taky sice ne origo,ale v 100% lepší kvalitě a pevnosti. Příkladně můj bodykit neměl s formama nic společnýho bylo to poslepovaný z desítek plastovejch kousků ...
jinak pokud někdo chce dát 30 - 50 litrů za kompletní body kit tak mu ho seženu taky sice ne origo,ale v 100% lepší kvalitě a pevnosti. Příkladně můj bodykit neměl s formama nic společnýho bylo to poslepovaný z desítek plastovejch kousků ...
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
tím origo sem myslel, že nebude jedinej na světě jinak bude origo od renomovanejch výrobců ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
No ja nechtel Catanu...nejak se mi to nelibi...sem jim dal vlast. navrh stylu DTM.carlito píše:to je ale uprava katano a ta je drahá.nezbyde ti nic jiného než se s nima přímo domluvitFiesta píše:No chtel jsem od nich kit na Calibru a jenom za boky(prahy,lemy)mi dali super cenu 50 000,-boy ms píše:Hele lidi tak me napadlo nevite nekdo kolik stoji takovej na zakazku delanej bodykit od lamina?![]()
Sena byla pouze za material a praci...tudis bez laku a myslim ze i baz kitovani...ale to bych zvladl sam

VW PASSAT B5
Tak alespoň něco pozitivníhoamogh píše:no hlavne kdyz chces tak ti ti zapisou jako prumyslovej vzor takze ti to neokopirujou a neprodavaji dal - jak tady nekteri zly jazykove tvrdi
zkus se zeptat jestlit ti udela naraznik jako ma friedman na felde nebo kapotu co ma wasabi na fabce