řidičák skupina B
Moderátor: Idaho
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
řidičák skupina B
vlastním řidičák na auto (jenom skupina B) a teď bych mohl mít pincka a nevím, jestli se moto do 50 ccm bere jako podskupina na auto. Prosím o radu. Nerad bych kvůli pitomý motorce přišel o papíry na káru. S pojištěním vám poradím, ale v tomhle zběhlej nejsem 

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
uvidíme... Na malou motorku nemůžu, ale kdybych si sednul do krávy vážící 3 tuny s výkonem 500 Kw a jel se proletět po silnici, tak je to legální...Lobo píše:tak to ses v zadek
od 21 sice muzes delat na velkou masu,ale musis znova projit testama,jinak by slo jen rozsireni,ale to nevim kolik stoji..tusim kolem taga..

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
driv to bylo tak ze kdyz jsis udelal papiry na auto tak jsi mel automaticky na malou motorku do 50ccm...ale ted uz je to rozdeleny kdyz si udelas B tak mas jen na auto a na malou si musis delat zvlast a kdyz chces aby jsi mel na velkou to znamena az na obsah nad 1000 tak to musis delat snad na 3x a musi ti byt 21
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to je sice hezký, ale stejnak si můžu vzít džíp s pětilitrovým motorem, naložit 4 lidi a jed se projet po okreskách, ale nemůžu si vzít blbýho fichtla a jet na koupálkoŠtája píše:je to tak:
B-18 let (osobáky do 3,5t)
A-21 let (neomezene)
A-18 let (do 24kw)
A1-16 let (do 125ccm a 11kw)
Am-15let(male moto a mopedy do 50ccm a 45 km/h)
nic nema podskupiny...jako kdysi auto melo motorky
))

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
No já nevim, já dělal řidičák ještě podle starejch pravidel, ale řek bych, že kdo má skupinu B, má i automaticky skupinu na mopedy a motorky do 50ccm. Já když dělal dřív tak jsem dělal B a A bez omezení kubatury, tenkrát to ještě šlo, dneska je to nějak omezený věkem....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
jj přesně tak a proto čekám.....Štája píše:Nevím proč to teď tak blbě udělali ale je to tak...hodně pochybuju o tom že si někdo udělá řidičák na babetu a nepočká rok aby si mohl udělat na 125ccm v 16...když za každý řidičák vyplázne minimálně 2,5 litru:))
ale pořád lepší dát za každej řidičák 2,5 tis než na dopravní letadlo jako je třeba Boeing nebo Airbus na který stojej papíry 750 tis

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
ale jakej pak máš zase plat, když s tím lítáš...Trhyy píše:jj přesně tak a proto čekám.....Štája píše:Nevím proč to teď tak blbě udělali ale je to tak...hodně pochybuju o tom že si někdo udělá řidičák na babetu a nepočká rok aby si mohl udělat na 125ccm v 16...když za každý řidičák vyplázne minimálně 2,5 litru:))
ale pořád lepší dát za každej řidičák 2,5 tis než na dopravní letadlo jako je třeba Boeing nebo Airbus na který stojej papíry 750 tis

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
tak třeba děti bohatejch lidí klidně..Štája píše:Nevím proč to teď tak blbě udělali ale je to tak...hodně pochybuju o tom že si někdo udělá řidičák na babetu a nepočká rok aby si mohl udělat na 125ccm v 16...když za každý řidičák vyplázne minimálně 2,5 litru:))

VW - Very Wonderful
No právě že dost známej lítá s Airbusem u Čsa dálkový lety (Srí Lanka,New York,Toronto) a jeho práce spočívá v tom že s druhym pilotem vzlitnou nastaví autopilota a po celou dobu letu si čtou noviny pak akorát zase přistane, doletěj tam a tak 5 dny maj volno a pak letěj zpátky a bere kolem 90000kč měsičněRudi píše:ale jakej pak máš zase plat, když s tím lítáš...Trhyy píše:jj přesně tak a proto čekám.....Štája píše:Nevím proč to teď tak blbě udělali ale je to tak...hodně pochybuju o tom že si někdo udělá řidičák na babetu a nepočká rok aby si mohl udělat na 125ccm v 16...když za každý řidičák vyplázne minimálně 2,5 litru:))
ale pořád lepší dát za každej řidičák 2,5 tis než na dopravní letadlo jako je třeba Boeing nebo Airbus na který stojej papíry 750 tis...to se ti zaplatí za chvilku a už se jenom směješ

A navíc za něj platily ty papiry Čsa páč už dřív lítal v armádě na stíhačkách
No když seš šofér Shade 125 tak to seš pilotEiffel píše:mám to, budu pilotem
to jsem sice už teď, ale pak to budu moct konečně lítat přes horizonty

Ale ty si asi ty papíry na Airbuse budeš muset zaplatit sám páč si nelítal na stíhačkách ale třeba Škoduli 125 uznaj taky jako stíhačku

- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
chlape, když škodovka jede 140, tak máš pocit, jako bys letěl nejmíň 600, jo a když moje škoda 110 jela tachometrovejch 150, tak jsem měl fakt pocit že co nejdřív už vzlítnuTrhyy píše:
No když seš šofér Shade 125 tak to seš pilot![]()
Ale ty si asi ty papíry na Airbuse budeš muset zaplatit sám páč si nelítal na stíhačkách ale třeba Škoduli 125 uznaj taky jako stíhačku

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Tak to naprosto věřim já sem jel se známym ve škodovce 120L tachometrovejch 160km/h a to bylo něco a jak ti lidi na dálnici čuměli že je předjíždí škodovkaEiffel píše:chlape, když škodovka jede 140, tak máš pocit, jako bys letěl nejmíň 600, jo a když moje škoda 110 jela tachometrovejch 150, tak jsem měl fakt pocit že co nejdřív už vzlítnuTrhyy píše:

To znám z Favorita. Při 150 km/h jsem křečovitě držel volant a pozoroval jak se auto vlní. Teďka když jedu v Supře 200 km/h, mám chuť zapnout tempomat a dát si nohy na palubkuTrhyy píše:Tak to naprosto věřim já sem jel se známym ve škodovce 120L tachometrovejch 160km/h a to bylo něco a jak ti lidi na dálnici čuměli že je předjíždí škodovkaEiffel píše:chlape, když škodovka jede 140, tak máš pocit, jako bys letěl nejmíň 600, jo a když moje škoda 110 jela tachometrovejch 150, tak jsem měl fakt pocit že co nejdřív už vzlítnuTrhyy píše:

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Imac jezdi s Fackem 190 

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no jo, barbucho, to je sice fakt, ale na to koupálko je to prima, to je jako bych je v kabriu nebo na kole. Jenže kabrio nemám a na kole musíš šlapat...barbucha píše:Kdyby sis sednul do takový káry, tak už stejně žádnou motorku chtít nebudešEiffel píše: Na malou motorku nemůžu, ale kdybych si sednul do krávy vážící 3 tuny s výkonem 500 Kw a jel se proletět po silnici, tak je to legální...
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
-
- Kontaktovat uživatele:
z hodne velkyho kopcetojebordel píše:Imac jezdi s Fackem 190

www.opel-tigra-cz.com | www.tigra-twin-top.wz.cz | www.pocasi-jarmil.wz.cz
http://jaromer.myminicity.com/ - moje virtualni mestecko
pocasi(Jarmil) 4EVER
http://jaromer.myminicity.com/ - moje virtualni mestecko

pocasi(Jarmil) 4EVER