F1 nebo WRC?
Moderátor: Bohuš
- Mosťa
- Kontaktovat uživatele:
F1 nebo WRC?
Vzhledem k tomu, že se FIA snaží díky rostoucí oblibě Rally a klesajícímu zájmu o F1 dělat všemožné rošády, aby trošku (víc než trošku) utlumili zájem o Rally (rušení startů vozů WRC v národních a kontinentálních pohárech a šampionátech) - díky Bernie, ale tvoje prachy nikoho nezajímají - zato mě zajímá váš názor:
RALLY (WRC) vs. F1
P.S: Jsou zde samozřejmě i jiné motoristické závody, ale prosím hlavně přízpěvky ke dvěma výše zmiňovaným
RALLY (WRC) vs. F1
P.S: Jsou zde samozřejmě i jiné motoristické závody, ale prosím hlavně přízpěvky ke dvěma výše zmiňovaným
www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
No tak F1 sem sledoval dřív ale teď už ne je to fakt nuda když víš kdo dopředu vyhraje (většinou)
Rallye je teda pro mě rozhodně záživnější sport než F1
Rallye je teda pro mě rozhodně záživnější sport než F1

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
Re: F1 nebo WRC?
Mosťa píše:Vzhledem k tomu, že se FIA snaží díky rostoucí oblibě Rally a klesajícímu zájmu o F1 dělat všemožné rošády, aby trošku (víc než trošku) utlumili zájem o Rally (rušení startů vozů WRC v národních a kontinentálních pohárech a šampionátech) - díky Bernie, ale tvoje prachy nikoho nezajímají - zato mě zajímá váš názor:
RALLY (WRC) vs. F1

Rallye mám taky rád, i proto, že můj taťka kdysi závodil

http://formule1.auto.cz/?article=10557
WRC i F1 poškozuje ekonomická recese automobilového průmyslu a až jí překoná bude opět F1 i nové mistrovství světa Rallye v plné síle.
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
- Mosťa
- Kontaktovat uživatele:
Na tom článku, na který jsi dal odkaz, je hodně pravdy. Z dnešního motorsportu se bohužel stává soutěž o co nejvíc peněz narvaných v jednom monopostu. Kde jsou všecky ty krásné okruhové souboje kolo na kolo a za každým výjezdem ze zatáčky jiné pořadí? To mi na okruzích strašně chybí, ten napnelismus a atmosféra pravé stíhačky. Netvrdím tím, že všechny okruhové závody jsou špatné, závody motocyklů mě vždycky dokážou nadzvednout ze židle, ale těm drobečkům chybí další dvě kola (stejně ROSSI RULEZ!mr.modena píše:Mosťa píše:Vzhledem k tomu, že se FIA snaží díky rostoucí oblibě Rally a klesajícímu zájmu o F1 dělat všemožné rošády, aby trošku (víc než trošku) utlumili zájem o Rally (rušení startů vozů WRC v národních a kontinentálních pohárech a šampionátech) - díky Bernie, ale tvoje prachy nikoho nezajímají - zato mě zajímá váš názor:
RALLY (WRC) vs. F1
P.S: Jsou zde samozřejmě i jiné motoristické závody, ale prosím hlavně přízpěvky ke dvěma výše zmiňovanýmF1 je klasika
Rallye mám taky rád, i proto, že můj taťka kdysi závodil
Nesouhlasím
, že FIA poškozuje WRC aby pomohla F1. myslím, že to krásně vystihuje tenhle článek:
http://formule1.auto.cz/?article=10557
WRC i F1 poškozuje ekonomická recese automobilového průmyslu a až jí překoná bude opět F1 i nové mistrovství světa Rallye v plné síle.

Rally a soutěže WRC se dneska už taky stávají více "přímou" záležitostí - kde jsou ty divoké smyky a takřka bez rozdílu povrchu každá prudší zatáčka projetá dveřmi napřed (mluvím teď o ELITE soutěžích a vozech). I tak mi ale dnes nabízí víc adrenalinu než pohled na 70 kol ječících šmouh a brilantních týmových strategií.
ŘEŠENÍ? To neznám, ale kdo ho najde, prohlásím ho za svatého!
HOWGH
www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN
TUNING CLUB VSETÍN
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
mě teda MotoGP a Rossi už dost lezou krkem.Mosťa píše:
Netvrdím tím, že všechny okruhové závody jsou špatné, závody motocyklů mě vždycky dokážou nadzvednout ze židle, ale těm drobečkům chybí další dvě kola (stejně ROSSI RULEZ!![]()
![]()
Jelikož jsi jeho fanoušek tak se nedivím...
....ale mě už nebaví sledovat stále stejné závody, kde pomalu vítězí jen jeden jezdec.....to už je pak stejný jako F1...

Sleduješ DTM? co si o tom myslíš?Mosťa píše: ). F1 je dneska závod vozů, ne závod jezdců, kde rozhoduje jezdecké umění a chyby.
Rally a soutěže WRC se dneska už taky stávají více "přímou" záležitostí - kde jsou ty divoké smyky a takřka bez rozdílu povrchu každá prudší zatáčka projetá dveřmi napřed (mluvím teď o ELITE soutěžích a vozech). I tak mi ale dnes nabízí víc adrenalinu než pohled na 70 kol ječících šmouh a brilantních týmových strategií.
ŘEŠENÍ? To neznám, ale kdo ho najde, prohlásím ho za svatého!
HOWGH
>> Czechferrari.cz <<
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja bych rek ze dtm je hodne zajimavy protoze tam jeste nema nikdo takovou prevahu ze by pravidelne vyhraval a je to prece jenom zajimavejsi ale to je tim ze to neni sport na tolik stary jako formule a motogp...rally je hodne odlisna od okruhovych sportu a vysledky tam zalezi na mnohem vic faktrorech nez na okruhu
- Leňulka
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jedine Rally
F1 je shit...kdo se ma porad divat na to jak tam jeden manik vyhrava porad dokola jenom proto ze ma nejlepsi auto
at mu daji nejakou plecku a pak at se ukaze 

...:::Toyota Celica 2.0GTi 16V 115kW 89':::...- Ex
...:::Toyota Celica 2.0Turbo All Track 150kW 89':::...
...:::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 136kW 88':::...- Ex
...:::Toyota 4Runner 2.4i 84kW 89':::...
...:::N.M.T. Engineering:::...
- Leňulka
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nechci se hadat...ale nemyslim ze by Schumi zvladl to co Rossi na motorkachBaurak píše:tak to ty kary posad nekoho kdo dotedka jezdil s pleckou a neobjede ani koloLeňulka píše:jedine RallyF1 je shit...kdo se ma porad divat na to jak tam jeden manik vyhrava porad dokola jenom proto ze ma nejlepsi auto
![]()

- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
Leňulka píše:nechci se hadat...ale nemyslim ze by Schumi zvladl to co Rossi na motorkachBaurak píše:tak to ty kary posad nekoho kdo dotedka jezdil s pleckou a neobjede ani koloLeňulka píše:jedine RallyF1 je shit...kdo se ma porad divat na to jak tam jeden manik vyhrava porad dokola jenom proto ze ma nejlepsi auto
![]()
ale to je jenom muj nazor

posaď Rossiho do F1 a nepředvede o moc lepší výkon co MS na motorce

>> Czechferrari.cz <<
- Leňulka
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nepochopili ale nevadimr.modena píše:Leňulka píše:nechci se hadat...ale nemyslim ze by Schumi zvladl to co Rossi na motorkachBaurak píše: tak to ty kary posad nekoho kdo dotedka jezdil s pleckou a neobjede ani koloale to je jenom muj nazor
![]()
![]()
posaď Rossiho do F1 a nepředvede o moc lepší výkon co MS na motorce

Být sedminásobným mistrem světa není náhoda. V F1, ač se ti to možná nezdá, je obrovská konkurence a nestačí mít jenom nejlepší auto. I manažeři kunkurenčních týmů o jeho výkonech mluví s respektem. I přesto že to spoustě lídí leží v žaludku, tak MS je jedním z nejlepších jezdců v historii F1, který se může zařadit k pilotům jako Fangio, Senna nebo Prost. A já osobně myslím že za svou kariéru už zvládnul víc jak Rossi na motorkáchLeňulka píše:nechci se hadat...ale nemyslim ze by Schumi zvladl to co Rossi na motorkachBaurak píše:tak to ty kary posad nekoho kdo dotedka jezdil s pleckou a neobjede ani koloLeňulka píše:jedine RallyF1 je shit...kdo se ma porad divat na to jak tam jeden manik vyhrava porad dokola jenom proto ze ma nejlepsi auto
![]()
ale to je jenom muj nazor

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
je jasne ze MS se uz ted nesmazatelne zapsal to historie F1 ale je tezke porovnavat to s jezdci pred 20 - 30 lety...ted je proste jina doba a uplne jina technika ale on proste v teto dobe nemam konkurenci a je jednoznacne nejlepsi...a to ze je 7x mistr sveta urcite neni autem...do te doby nez prisel k benetonu tak beneton byl nic moc a pak hned titul...tam jde o to ze on je excelentni v ladeni auta a jeho vyvoji...ja fandim ferrari to znamena ze jeho mam rad ale strasne moc bych to pral i rubensovi to je takovej bojovnik srdcar...ale to ze je MS uznavanej tak to neni autem jak tady vsichni rikaj co ho nemaji moc v oblibe...ale uz nepremysli nad tim ze nebyt jeho tak to auto vubec nemuselo bejt tak dobry jak je...a to je pouze jim jeho testovanim a spolupraci s techniky 

- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
....a kdo se má pořád dívat na ty neschopný patlaly, který nejsou schopný auto, který by Ferrari konkurovalo
....a kdo se měl pořád dívat na ty hrozný výsledky Ferrari v 80-tých letech a v 1.pol. let devadesátých
....a kdo se měl dívat na dominanci McLarenu a Williamsu v 80-tých letech a v 1.pol. let devadesátých
mám pokračovat????
předtím vás to bavilo, dneska ne?
sranda, sranda, sranda, sranda, sranda, sranda, sranda, sranda, sranda,
....a kdo se měl pořád dívat na ty hrozný výsledky Ferrari v 80-tých letech a v 1.pol. let devadesátých
....a kdo se měl dívat na dominanci McLarenu a Williamsu v 80-tých letech a v 1.pol. let devadesátých

předtím vás to bavilo, dneska ne?

sranda, sranda, sranda, sranda, sranda, sranda, sranda, sranda, sranda,
>> Czechferrari.cz <<
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
spis wrc
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- Leňulka
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja se s tebou ale nechci hadat Bauracku...ja jen rikam ze mi prost prijde F1 ohledena...pac uz dopredu vim kdo vyhraje...a s tim Rossi...sem to myslela tak...ze mel nejlepsi motorku...na ktere vyhraval...a aby to trochu spestril...tak si vzal o dost horsi...a stejne i na ni vyhral...tomu rikam hooodne dobry jezdec...ale nic proti Schumimu...taky by me bavilo vydelavat 2 marky za vterinu...Baurak píše:je jasne ze MS se uz ted nesmazatelne zapsal to historie F1 ale je tezke porovnavat to s jezdci pred 20 - 30 lety...ted je proste jina doba a uplne jina technika ale on proste v teto dobe nemam konkurenci a je jednoznacne nejlepsi...a to ze je 7x mistr sveta urcite neni autem...do te doby nez prisel k benetonu tak beneton byl nic moc a pak hned titul...tam jde o to ze on je excelentni v ladeni auta a jeho vyvoji...ja fandim ferrari to znamena ze jeho mam rad ale strasne moc bych to pral i rubensovi to je takovej bojovnik srdcar...ale to ze je MS uznavanej tak to neni autem jak tady vsichni rikaj co ho nemaji moc v oblibe...ale uz nepremysli nad tim ze nebyt jeho tak to auto vubec nemuselo bejt tak dobry jak je...a to je pouze jim jeho testovanim a spolupraci s techniky