F1 nebo WRC?

Vše o rally,formuli 1,moto gp,dtm atd..

Moderátor: Bohuš

Co máte více v oblibě?

F1
2
7%
Rally
20
74%
Úplně jiné automobilové závody
1
4%
Je to jedno, hlavně ať to má kola a řve tomu motor
4
15%

Celkem hlasů: 27

barbucha

Příspěvek od barbucha »

A navíc Šumi si kolem sebe umí vybrat ty správný lidi. Kdo se mu nelíbí, ten se se zlou potáže :lol:
http://flathat.woodstream.net/ColumbusR ... 0Funny.mpg
Tenhle se mu očividně vůbec nelíbil :D

P.S. Možná to byl Baryk, já si nepamatuju kdo má jakou helmu

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

Leňulka píše:
ja se s tebou ale nechci hadat Bauracku...ja jen rikam ze mi prost prijde F1 ohledena...pac uz dopredu vim kdo vyhraje...a s tim Rossi...sem to myslela tak...ze mel nejlepsi motorku...na ktere vyhraval...a aby to trochu spestril...tak si vzal o dost horsi...a stejne i na ni vyhral...tomu rikam hooodne dobry jezdec...ale nic proti Schumimu...taky by me bavilo vydelavat 2 marky za vterinu... 8)
MS se choval úplně stejně jako Rossi, když po sezóně 95 odešel z Benettonu do Ferrari, který bylo v dlouhý krizi. I díky němu se dostal tým na špici. Koukám, že hodně lidí už má hodně krátkou paměť...... :wink:
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

Leňulka
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leňulka »

chjo...ok...mate pravdu...je to buh...ale v tom pripade sem neznaboh :(
...:::Toyota Celica 2.0GTi 16V 115kW 89':::...- Ex
...:::Toyota Celica 2.0Turbo All Track 150kW 89':::...
...:::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 136kW 88':::...- Ex
...:::Toyota 4Runner 2.4i 84kW 89':::...
...:::N.M.T. Engineering:::...

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

barbucha píše: P.S. Možná to byl Baryk, já si nepamatuju kdo má jakou helmu
:lol: to byl MS :lol:
>> Czechferrari.cz <<

barbucha

Příspěvek od barbucha »

mr.modena píše:
barbucha píše: P.S. Možná to byl Baryk, já si nepamatuju kdo má jakou helmu
:lol: to byl MS :lol:
Já jsem si to myslel. :lol:

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

Leňulka píše:chjo...ok...mate pravdu...je to buh...ale v tom pripade sem neznaboh :(
není a nikdy pro mě nebyl ani nebude :wink:
>> Czechferrari.cz <<

Baurak
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baurak »

Leňulka píše:chjo...ok...mate pravdu...je to buh...ale v tom pripade sem neznaboh :(
to rozhodne neni to netvrdim...je se zastavam toho ze to proste ten clovek umi :potlesk:
YO SOY BAURAK, CHICO ECUADORO, Y NUESTRAS LAMAS OCTAVIANAS TENGO A BOCADO
My Šáde

Mosťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mosťa »

2 mr.modena: Závody DTM jsem měl bohužel možnost sledovat jen jednou. Přišly mi o dost zajímavější, ale jak říkám, viděl jsem jen jeden závod. Jinak tím nechci naznačit, že okruhové závody jsou naprostá nuda, jak už jsem zmínil, MS motocyklů je většinou dost o napětí, FIA GT taky nejsou rozhodně špatné a samozřejmě nemůžu nevzpomenout Rallycross (snad to píšu dobře)....

:respect: všem jezdcům, kteří před každou zatáčkou brzdí na fleku v řádech desítek km/h, aby dobře trefili stopu do zatáčky a na výjezdu měli těžkou nohu na plynu tak akorát, aby neurvali kola od silnice. Tolik k okruhům.
ABSOLUT :respect: všem jezdcům, kteří vletí do zatáčky v řízeném (většinou) smyku nebo v šílené "nepochopitelné" rychlosti do zatáčky, když její konec tuší jen z rospisu, co mu říká ten druhý na sedadle a samozřejmě to ukočírovat. Samozřejmě, že se RZty opakují a jezdí na stejných (podobných) místech, ale každá zatáčka je jiná a je jich MOC!

Možná to jako "normální" řidič nedokážu docenit, ale kdo z nás má OPRAVDOVÉ zkušenosti se šičkou motorsportu všeobecně. Pokud se takový najde, moc rád si poslechnu jeho názor (i vás ostatních samozřejmě! 8) ).
www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN

Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!

radek28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek28 »

no já jsem jsem fanoušek rally jezdím 9let po mmčr a 3roky občas(5xrok)s kamarádem se š130rs v am. rally.upozornuju,že v tom se dá adrenalin rozdávat.je to droga.kdo nezažije nepochopí.stát na startu rz.30s do startu.....jinak se zajímám o motorsport celkově kromě moto.okruhy mě zase tak lehké nepřijdou(už jen formou simulace na pc,výborná gamesa 24hour le mans)dtm.v8 star(australie)je neskutečná řežba.záběry z kokpitu-to je mazec.
ale pořád u mě jsou páni jezdci z kategorie rally.tisíc situací ,proměny povchů a počasí,vše na hraně svých možností a možností auta.
add fia:i papaláši už pochopily,že lidi už to nudí,proto se vracejí částečně k pravidlům aby zas byly závody zajímavější jak v f1 tak ve wrc(el. diferáky atd)
vectra2000 2.0 16v 160ps -PRODÁNO
nově:VECTRA CARAVAN SPORT 2.0DTH FACELIFT(ČERNÁ SPLAŠENÁ ROPA :-) opel warriors pilsen
[/img]

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

No mě se nikdy formule nelíbili. Už to pro mě neni auto. To je jako třeba rallycross mam moc rád, jezdil sem se na něj koukat do Sedlčan. Ale autocross (nebo jak se to jmenuje ty buggyny) mě vůbec nebere. Takže sem jednoznačně pro rally. Mimoto mam rád úpravy aut ve stylu rally 8)
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

GARGY

Příspěvek od GARGY »

Pro mě jednoznačně vítězí relí.Mrzí mě že ty hovada chtějí zrušit WRC.Neni nic hezcího když auto přileti po boku třikrát to práskne z vejfuku a mizí v dály.Neznamená to že by pro mě byly mišácí náký podřadný auta,ale hodně málo jezdů předvede jízdu atraktivní pro diváka.

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

waci píše:Taky jsem hlasoval pro Rally 8) A nejlepší je na asfaltu :lol: Možná kdyby formule jezdily zatáčky powerslidem, tak by mě to bavilo mnohem víc 8)
to by ale nebyly tak rychlý......ono i v asfaltových rallye těch powerslidů ubývá :wink: ...proč asi... :lol:
>> Czechferrari.cz <<

Nitro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nitro »

... rally 8) , ja som s rally vyrastal, ked si spomeniem na tie casy ked som este na PSx drvil CMR s Corrolou, alebo Imprezou... :lol: , F1 ma zdaleka tolko netaha ako rally... ako tu uz pisali predo mnou, tak v skratke, powerslide rulezzz 8) :lol: a nechodte na mna s historiou, kedze si toho zas az tak vela pamatat nemozem :oops: :lol: ... a nikto moj nazor nezmeni, tot vse 8)
RIP Richard Burns :cry:

Odpovědět

Zpět na „Motorsport“