no nevypadá to vůbec hezky, taky to na mě působí nesymetricky, myslím si, že to může být účinější než BAR a spol. protože tohle má plochu i tam kde ostatní mají ohyby/spoje horní a dolní části....
Moderátor: Bohuš
idea:F.N.T (Jergi) píše:Co to je za kravinu, to budou ty formule tetos lítat vzduchem nebo co? Vždyť to je snad i nebezpečný, když je slabší přítlak....
Nojo, ale čim rychlejší monopost, tim větší zatížení aerodinamiky....když rychlejší monoposty museji snižovat rychlost na určitou míru, pro ostatní to může znamenat rychlost běžnou....mr.modena píše:to dopadne na všechny stejně....F.N.T (Jergi) píše:Chytrý....jinejma slovama, dát šanci týmům se slabšíma motorama....
předek (zvýšení polohy krajních ploch a jejich zuúžení) a a tvar bočnic zadního spoileru je otázka pravidel.sic píše:
nesouhlasim ... myslim , ze F1 bude opet raz rychlejsi nez loni ... proto ta zmena tvaru predku resp. zadnich difuzoru
hmm udělali BAR stylesic píše:a takhle to vyresili ve williamsehttp://www.motorsport.com/photos/f1/200 ... m-0725.jpg
http://www.motorsport.com/photos/f1/200 ... m-0730.jpg
ja sem nekde este v minuly sezone slysel ze bude upraven i pocet valcuF.N.T (Jergi) píše:Co jsem dneska slyšel na Eurosportu, tak by měl bejt jeden motor na dva závody, což znamená motory přehnaně nezatěžovat....Felix píše:mclaren vypada nejlip...jinak jak to je vlastne letos s tema pravidlama...o motorech...
to bude až od roku 2006 - V8 + 2,5 lFelix píše:ja sem nekde este v minuly sezone slysel ze bude upraven i pocet valcuF.N.T (Jergi) píše:Co jsem dneska slyšel na Eurosportu, tak by měl bejt jeden motor na dva závody, což znamená motory přehnaně nezatěžovat....Felix píše:mclaren vypada nejlip...jinak jak to je vlastne letos s tema pravidlama...o motorech...
![]()
no to bude nuda jenom na 8 valcumr.modena píše:to bude až od roku 2006 - V8 + 2,5 lFelix píše:ja sem nekde este v minuly sezone slysel ze bude upraven i pocet valcuF.N.T (Jergi) píše: Co jsem dneska slyšel na Eurosportu, tak by měl bejt jeden motor na dva závody, což znamená motory přehnaně nezatěžovat....![]()
to jsem si taky myslel, ale už jsem změnil názorFelix píše:no to bude nuda jenom na 8 valcumr.modena píše:to bude až od roku 2006 - V8 + 2,5 lFelix píše:ja sem nekde este v minuly sezone slysel ze bude upraven i pocet valcu![]()
![]()