Malem v prdeli auto

Cas: cca 19:15 - Středa 2.2. 2005
Misto: Kremlickova ul., Praha 4, Krč (Budejovicka)
Ukradeno: Tuba JBL CTX 3000, spodek radia Clarion DRx 6575
Rz, CDcka, bohuzel i originalni, co sem dostal k Vanocum (Landa - Vltavatour atd...)

Auto: Cerne Uno

Kolem pul sedmy ve stredu jsem zaparkoval u slecny pred domem svoje unicko a jdu nahoru. Schvalne pod lampou a pod okny, abych na nej videl. Behem toho, co sem byl nahore, jsem dokonce i zasel k oknu prekontrolovat ho.

Na chvilku jsem se zdrzel a kolem pul osmy, ze pojedu domu.
Kdyz sem se blizil k autu, bylo mi divny, jaktoze bezi vetrak topeni... Inu asi nakej zkrat, rikam si.... Nahlidnu dovnitr a oni svitej kontrolky!
Mrknu na radio a ono nikde! Mrknu do kufru na tubu a ona taky nikde! Mrknu do schranky na CDecka a oni opet nikde!!

V prvnim zachvatu vzteku jsem chtel nekoho zabit, ale nikdo nablizku, tak jsem se trosicku uklidnil a jal se vypinat zapalovani.
Ale ouha, smejd mi vypacil spinacku a snad tam i zalomil sroubovak, ci co, takze ani vypnout to neslo. Odpojil sem teda baterku a zacal pobihat kolem auta a shanet benga.
Ti mi otravenym hlasem nadiktovali adresu, at si jako prej prijdu.. No nasranej sem byl dost, tak sem jim v tu chvili co nejslusneji vysvetlil, ze ten mily pan, co mi navsitvil automobil mi ZKURVIL i spinacku a ze tedy asi opravdu budou muset prijet.
Ze prej jo, az budou mit cestu kolem...
No nic, koukam kolem auta a v cerstvem snizecku jsem spatril stopy TOHO ZMRDA a jako stoparsky pes sem po nich vyrazil! Diky tenke cerstve vrstve snehu se za nim slo jako po masle, bota tak 46 minimalne a jeste uplne zvlastni vzorek... no jako stopovat tank

Po stope jsem dosel pred jeden cinzak cca 400 metru od mista cinu.
Chtel sem dovnitr, chtel sem zabit toho smejda, chtel sem pomstu!! A chtel sem ji hned!!!!
Rikal sem si, dobry, hned to reku bengacum a bude razie. Po pul hodine mi volaj benga, ze teda jedou, at tam sem u auta.
Oukej, prijelo bengo, vyfotilo si asi 3x zadni SPZ, pak zamek u ridicovejch dveri, pak draty od radia, zkurvenou spinacku a nakonec prazdnej kufr.
Pak zacala diskuze, kdy jsem se ho napriklad zeptal, jakou mam sanci na nalezeni. Odpovedi mi bylo ze zadnou.
S nadeji v ocich jsem mu sdelil, ze vim kde bydli ten cur*k co mi chtel ukrast auto a ukrad muziku! Odpovedi mi byla studena sprcha, ze je to stejne na nic, protoze kvuli tomuhle nemuzou udelat domovni prohlidku 6ti bytu...
Tim mi zhasla posladni kapka nadeje a pln zoufalstvi jsem se nechal odvezt zoufale rozdrbanou filckou na bengarnu.
Protokol, pak asi 10 podpisu ze si nevymejslim a pak me vykopli do snehu, at si du na metro na Pankrac.
Strazci zakona zase zasedli za stul a pokracovali ve sledovani vecerniho filmu, popijeni kaficka a cigaretce...

Ja jsem jeste v poslednim zachvevu nadeje asi hodinu hlidal pred barakem, odkud je ten ZMRD v nadeji, ze aspon vyleze, byt i bez tuby, ja ho podle stop poznam a budu moci dat pruchod spravedlivemu hnevu!
Ale nestalo se nic, odesel sem domu, tam sem se vozral a sel spat.
A tak, kdybyste videli nekoho, jak tahne tubu JBL CTX 3000, s malinko cervene odrenou a lehoucce promacknutou mrizkou, s chlupama z naseho bilyho psa a snadno vyndatelnym natrubkem, tak ho budto zabijte, nebo privedte ke me, nebo zjistete jak se jmenuje, nebo cokoliv o nem a pokud by se mi na zaklade vasi zpravy veci vratili a zmrd by byl dopaden
!!! velice rad vam vyplatim 3000,- !!!
The end.