Foto PASSAT B6
Moderátor: Fazeey
Foto PASSAT B6
nemáte náhodou někdo fotku Takovýho zelenkavýho Passata na těch kolech z A8. Byl na Mimoni. Na těhdlech kolech. 

- Spidi
- Kontaktovat uživatele:
Jj, pneu jsou 235/35 R19Zemi píše:Ty na fotce jsou 19ky... Jde to precist...Ale jinak hezkej W8...
![]()
Moje photos:
- Přílohy
-
- P1010075.JPG (106.33 KiB) Zobrazeno 1436 x
-
- P1010077.JPG (102.96 KiB) Zobrazeno 1435 x
Povolání: všeobecný vědecko-technický nádeník
Zájmy: tjůning, kovadiny, nekázeň, chlast a soulož
Zájmy: tjůning, kovadiny, nekázeň, chlast a soulož
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
hlavně kombinace toho podvozku s 19tkama s profilem 35% je docela moc na naše silnice.. a jezdit s tim třeba po Praze, to musí bejt totálka..jarin píše:19" myslel jsem si to. To bych se nedoplatil za gumy. Doufám že ty 18" od MAM budou stačit. A gumy bych dal 225/40/18
ty nejdeš do těch alessio s pěti loukotěma jo?
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
sakra toho passata jsem nekolikrat videl u nas v mezu a urcite tudma jen neprojizdel, je to sice uz dyl, ale mozna ho tady nekdo chvilu mel 

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Byl jsem tejden pryč a říkal jsem si že až se vrátím tak si pro ty alesiia hned jdu, ale bude je mít asi moooooooc lidí. A kvalita říkaj nic moc, kort na tak těžký auto.Fazeey píše:hlavně kombinace toho podvozku s 19tkama s profilem 35% je docela moc na naše silnice.. a jezdit s tim třeba po Praze, to musí bejt totálka..jarin píše:19" myslel jsem si to. To bych se nedoplatil za gumy. Doufám že ty 18" od MAM budou stačit. A gumy bych dal 225/40/18
ty nejdeš do těch alessio s pěti loukotěma jo?

ty RS4 se mi nelíběj. Ty F1 se mi líběj, ale když lidi říkaj ze zkušenosti , že jsou měkký, kort když mám docela poměrně těžký auto. Ty MAM taky neznám, ale dělaj jenom Repliky a ty A8smičkový se mi vždycky líbili. Asi vemu ty z A8. Kdybych sehnal přímo z A8 originál, tak to bych se asi nezlobil, to bych zkousnul i 19".
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
jarin píše:ty RS4 se mi nelíběj. Ty F1 se mi líběj, ale když lidi říkaj ze zkušenosti , že jsou měkký, kort když mám docela poměrně těžký auto. Ty MAM taky neznám, ale dělaj jenom Repliky a ty A8smičkový se mi vždycky líbili. Asi vemu ty z A8. Kdybych sehnal přímo z A8 originál, tak to bych se asi nezlobil, to bych zkousnul i 19".
JJ origo by byli gut.. párkrát byli v annonci, dokonce snad existuje bazar Audi kol, ale myslim že cena nebyla zas tak nízká.. i když voni ty repliky taky levný nebudou, třeba ty 19tky.. ted si nejsem jistej jestli se origo Audi nedělaj jenom v tý 19tce..
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu