[PICs] VW tuning & styling
Moderátor: Fazeey
No oni na ten Cult style nadávaj hlavně místní náctiletí tuneři kteří se už viděj jak lítaj ve skylinech a zatim se zmůžou tak maximálně na věčný rejpání a kázání co je a co neni tuningchjetjov píše:presne tak nejvic me dostavaj ty co rikaj ze v jednoduchosti je krasa a pak fuck off cult style pritom cult je prave o jednoduchosti a zaroven slozitosti

Naprosto souhlasím,jsem velikým fandou CULTU,moc se mi líbí tyhle libovky a nechápu lid,co na tohle nadávaj!!!Laconi píše:No oni na ten Cult style nadávaj hlavně místní náctiletí tuneři kteří se už viděj jak lítaj ve skylinech a zatim se zmůžou tak maximálně na věčný rejpání a kázání co je a co neni tuningchjetjov píše:presne tak nejvic me dostavaj ty co rikaj ze v jednoduchosti je krasa a pak fuck off cult style pritom cult je prave o jednoduchosti a zaroven slozitosti

A propo ten golfík je opravdu krásnej!!!Ty kola to jsou WRD??né když tak mě opravte

das Auto
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
,Lamer píše:Len tak OT, nepripada vam ze takyto styl bol pred par rokmi v USA? A neviem ako vam ale mne sa maximalne nepacil, ale teraz som z toho HOTOVY, ... myslim ziarive farby, velke chromove kola, airride, a tak podobne...
to bude spíš Lowrider, Mexiko muchacho..
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu