palubni PC
Moderátor: Fazeey
palubni PC
Zdarvim Vas,
mam jiz zminenou Boru 1.9TDI a chtel bych se Vas zeptat na mozne hodnoty ohledne spotreby ukazujici se na palubnim PC.
Jake hodnoty to muze ukazovat napr. u momentalni spotreby za studena na volnobeh? Obcas me tam ukaze i hodnotu kolem 30l. a stejne tak treba pokud si to brblam na dvojku 20km/hod tak taky treba 15...
Dela to sitic? a opravsu se vypina az kdyz je teplota na 90 stupnich?
ale po uplnem zahrati se to srovna a prumer mam porad kolem 5-6l po meste....
jo a na kolik to tomu da verit ?
Diky za info
mam jiz zminenou Boru 1.9TDI a chtel bych se Vas zeptat na mozne hodnoty ohledne spotreby ukazujici se na palubnim PC.
Jake hodnoty to muze ukazovat napr. u momentalni spotreby za studena na volnobeh? Obcas me tam ukaze i hodnotu kolem 30l. a stejne tak treba pokud si to brblam na dvojku 20km/hod tak taky treba 15...
Dela to sitic? a opravsu se vypina az kdyz je teplota na 90 stupnich?
ale po uplnem zahrati se to srovna a prumer mam porad kolem 5-6l po meste....
jo a na kolik to tomu da verit ?
Diky za info
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
hm v A4 sice počítač nemám ale jestli si dobře pamatuju tak kolem 30litrů tam bylo když se za to vzalo a točilo do 5tis.. a u těch 90 stupních to asi nebude, teda pokud myslýš teplotu vody, já jedu 6km, točim to do 2500 a na devadesát se to ani nevyšlphá..
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Na oktávce mi po nastartování a ujetí asi 20m naskočí průměr 15-16l, kterej ale rychle padá(musí to ale alespoň 2 hod. předtím stát aby se průměr vynuloval. Nikdy jsem na nádrži neměl průměr přes 4,8l. Přes zimu jezdím tak 4,5-4,8l na nádrž. V létě 4,1-4,5l na nádrž, většinou 4,2 nebo 4,3l. Největší spotřeba na jednotlivé trase(42km) 7,0l když jsem se snažil dosáhnout co největší spotřeby při co nevětší rychlosti. Naopak nejnižší dosažená spotřeba na stejné trase 2,8l.
Údaje které mi píše počítač sedí s tím, co tankuju, takže to ukazuje asi celkem dost přesně. Máme to oba koncernový, takže to asi bude stejný.
Údaje které mi píše počítač sedí s tím, co tankuju, takže to ukazuje asi celkem dost přesně. Máme to oba koncernový, takže to asi bude stejný.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ty si zravejFazeey píše:to bude tim že PD sou svině žravý

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
2Fazeey: jak kdy po Praze kolem 7, a na dalky 100-120km/h plne nalozeny tak 4.5-5l
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
66kW. Po dálnici téměř nejezdím, držím se okolo 100km/h. Zbytečně nepředjíždím, když vím, že si stejně nepomůžu a dojedu za stejnou dobu ať předjíždím, nebo ne. To mám vyzkoušený. Předjíždím jen to co brzdí všechny. Jedinej efekt zbytečného předjíždění je citelný nárůst spotřeby.Anonymous píše:Ahoj,kolko konovu mas tu oktaviu?Ja mam passat 1,9TDI PD 115koni na 4,5 litroch musim jazdit velmi pomaly,aby mi vysla taka spotreba.tak 100km rycholstou po dialnici