je to tak máááááááás pravdu igor je v tomto EXPERT a rad dela na atd.......jeste kdyz ma vedle sebe seme pekne sekretarky Ale ze by sel na trening si zabouchat to ne kladivo
V-Y-V-I píše:a co děláš SLaji jestli se můžu zaptat
Delam u MCI, coz je us firma, zabyvajici se daty, voice a ip. Ja se specializuji na uk and irish indirect voice. To by se dalo prelozit jako alternativni operator na uzemi Velke Britanie a Irska. Takze neco, jako treba u nas TELE2 nebo Aliatel. Snad jsem to vysvetlil tak, aby to slo aspon trochu pochopit
Martin zveda porad nejake cinky, pak mu z toho rostou svaly a pak ma problem vlest se do zavodnich kozenych sedacek (ktere mu temer cele usila jeho mamka), ktere ma ve svem turbo porsche-killer schade A potom ma vsechny ty Martiny, Magdy a Mojmiry, kterych se nemuze zbavit, ktere za nim neustale chodi v kratkych suknich a je z toho cely roztrzity a cerveny, ze pro me ani ty kozy nevyfoti. A o bobrovi ani nemluve.
Ono to taky silene je. Dneska jsem cely den zabil jednou zasranou obejdnavkou (MRC 19 000Euro - Mounthly Recurring Charge) nejakych irskych kokotu (CARS PHONE HOUSE LTD. - nebo jak se jmenuji?) na 200 CLI's (Calling Line Identification - telefonnich linek). For je v tom, ze jim pridelili takova cisla, ktere nemaji irsky, ale britsky format a ja se s tim jebu cely den a zitra me ceka pokracovani Part 2. I am gonna fockin love that shit! Opravdu slusny headfuck.
Dan píše:CCCO: kuwa to neni mozne. zas tam mas tu bulharskou vlajku.........jsem zmaten
Chceš mě donutit si myslet, že jsem blázen co? Nebo Bulhar?
je to kur.a BULHAR ! chtel po me at v tom zmr..nem pocasi vytahnu svoji modrou krasku z garaze a chtel at ji rozmlatim nekde mezi Ostravici a Bilou !!!
BULHARE !!!
P.S. ..... jo a to byl pri tom v praci .... a deklaroval ochotu opustit svoje pracoviste a jet mi pomahat v tyrani meho milacka !!!
Naposledy upravil(a) tomoking dne 15 úno 2005 21:34, celkem upraveno 1 x.
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Dan píše:CCCO: kuwa to neni mozne. zas tam mas tu bulharskou vlajku.........jsem zmaten
Chceš mě donutit si myslet, že jsem blázen co? Nebo Bulhar?
je to kur.a BULHAR ! chtel po me at v tom zmr..nem pocasi vytahnu svoji modrou krasku z garaze a chtel at ji rozmlatim nekde mezi Ostravici a Bilou !!!
BULHARE !!!
P.S. ..... jo a to byl pri tom v praci .... a deklaroval ochotu opustit svoje pracoviste a jet mi pomahat v tyrani meho milacka !!!
Tak příště se na tebe vy..ru!
P.S. to je závist, že můžu odejít z práce
real tuning by Taboo Mitsubishi 3000GT VR4, Mitsubishi Eclipse GSX, AUDI A3-S3kit,