Jak na zlodeje autoradii

Ukradli vám auto nebo vykradli?

Moderátoři: Kane13, tholis

Puebelo

Jak na zlodeje autoradii

Příspěvek od Puebelo »

Ahoj

Nekdy mezi sobotou a nedeli mne nejaky "hodny clovek" podruhe navstivil moji Octavku. :cry: Problem byl o to horsi, ze mam sluz. auto a po predchozi navsteve jsem byl nucen poridil vlastni radio (byl to darek od zeny a nevydrzelo ani 14 dni :pistolnik: ... o to horsi). Nastesti radio bylo pojistene od Sony, takze dostanu nove, ale jenom jednou.

A tak se ptam ... Zkousel jste uz nekdy nekdo nejakym zpusobem maskovat zamontovane radio? A nebo mne nezbude nic jineho, nez to radio jako trubka kazdy den vytahovat a odnaset domu.

Diky za radu

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

já to řeším už dlouho. Sháním wrack rádia, z něj flexou oříznu předek a po sundání panelu tam dám "panel" svůj...
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Sezen si jinej sluzebak nebo na nej dej folie, to myslim taky odradi...

BooM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BooM »

a co sundavani panelu??? to nepomaha??
Looking for some car....

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

my v nasi oktavce mame zatim orig CD Symphony a tata ho maskuje tim, ze na panel kterej nejde vyndat da krytku kterou si udelal z cerny krabicky na VHS kazetu
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Lamer

Příspěvek od Lamer »

Mna uz velakrat napadlo, urobit zaslepku, ktora by sa dala nasadit na radio po odstraneni panelu, z ktorej by trcalo zopar kablov... Teoreticky by to mohlo vyzerat ze to auto navstivil niekto predtym...
Víte co je to obřízka?? Nééé?? Tuning žaluda:)

Puebelo

Příspěvek od Puebelo »

BooM píše:a co sundavani panelu??? to nepomaha??
Bohuzel i radio bez panelu bylo pro ne dostatecne lakave :cry: kladivo

Puebelo

Příspěvek od Puebelo »

Udelat nejakou krytku na ten "spodek" radia uz mne taky napadlo ... vylepsit to o vycuhujici draty s iso spojkou mne teda nenapadlo :wink: .

Bohuzel mam porad strach, ze i tohle je neodradi. :(

Kazdopadne uz jsem vymyslel, jak jim to aspon nejak znesnadnim :lol: ... ten ramecek z plechu co je k tomu radiu pekne prisroubuju do sten palubovky a pod ten centrovaci sroub na zadku radia dam kus plechu, ktery nejak zafixuju k v prostoru pro radio. Kdyz uz je nejaka krytka nepresvedci, sundany panel taky ne, tak aspon at se s tim pekne nadre :x . Treba si to hned rozmysli a to radio tam zustane ... ac mechanicky poskozene, budu doufat, ze funkcni a pak uz si nebudu muset zpivat :?: ... jako ted :cry:

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Puebelo píše:Udelat nejakou krytku na ten "spodek" radia uz mne taky napadlo ... vylepsit to o vycuhujici draty s iso spojkou mne teda nenapadlo :wink: .

Bohuzel mam porad strach, ze i tohle je neodradi. :(

Kazdopadne uz jsem vymyslel, jak jim to aspon nejak znesnadnim :lol: ... ten ramecek z plechu co je k tomu radiu pekne prisroubuju do sten palubovky a pod ten centrovaci sroub na zadku radia dam kus plechu, ktery nejak zafixuju k v prostoru pro radio. Kdyz uz je nejaka krytka nepresvedci, sundany panel taky ne, tak aspon at se s tim pekne nadre :x . Treba si to hned rozmysli a to radio tam zustane ... ac mechanicky poskozene, budu doufat, ze funkcni a pak uz si nebudu muset zpivat :?: ... jako ted :cry:
No, být Tebou, tak to raději tolik nešroubuju, pač Ti pak vyrvou celou palubku. To já měl rádio jen mírně přišroubovaný. Šlo normálně vysunout z palubky odpojit konektory a pápá a jednou jsem přišel k autu a palubka byla vyrvaná a zaháčená o řadící páku. Bylo to naštěstí ve Fávu, ale trvalo mi to cca 4 hodiny, než jsem to dal trochu dokupy.

Michal

vittorio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vittorio »

ja to mam ted tak napresovany v octavii ze to ani sam nevyrvu...to by je mohlo odradit...kdyz prijdu o palubku tak si alepson poridim ten novej typ... :lol:

Rendis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rendis »

Mě se minulý týden pokoušeli ukrást navigaci,ale policajti je chytli,protože je někdo zavolal.Sice nejspíš příjdu o práci,protože to bylo ve služ.autě,ale tomu člověkovi půjdu stejně poděkovat!!!§
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Panel si beru domu a jeste to radio prikryju takovej plastem... Samozrejme mam alarm!!! Napojenej na dva klaksony! V noci kdyz projizdi fizlove a kontrolujou ulice tak mi to ty vysilacky vyrusi a zacne rvat... :lol: Je to nehoraznej kraval... Jednou to jednoho fizla malem zabilo... :smich: citace: kurva, co to bylo? Mi to malem urvalo hlavu... :smich2:

Mam auto schovany pekne za barackem kde je malinkej parkplatz a pod oknama v loznici... Vsechno jde slyset... :|
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

Zemi píše:Panel si beru domu a jeste to radio prikryju takovej plastem... Samozrejme mam alarm!!! Napojenej na dva klaksony! V noci kdyz projizdi fizlove a kontrolujou ulice tak mi to ty vysilacky vyrusi a zacne rvat... :lol: Je to nehoraznej kraval... Jednou to jednoho fizla malem zabilo... :smich: citace: kurva, co to bylo? Mi to malem urvalo hlavu... :smich2:

Mam auto schovany pekne za barackem kde je malinkej parkplatz a pod oknama v loznici... Vsechno jde slyset... :|
pokud neni zrovna z loznice slyset neco jineho... :lol:
No ja to resim tak ze tatranku beru sebou domu a prez zbytek radia dam upravenou krytku orig. od ŠkodaAuto co tam byla misto radia.....
U Nissana se radio vytahovalo cele ....no japoncici to meli vymakany...akorad se s tim tahat bylo otrava.
VW PASSAT B5

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

REndis: copak? asi si nemel mit sluz.auto pres noc doma co ? taky sem mival strach kdyz sem parkiroval dodavku pred barakem, novej sprinter a nesli zamky ... sem celou noc nespal a stal furt u wokna
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

Flery
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery »

mě kdysi vybrali auto co sem měl stát 3 metry od okna a bydlel sem v přízemí sou to svině heverem do palice a staforda do auta :P
co alarm nepomuze??
BMW E38 728iA

MSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MSG »

Eiffel píše:já to řeším už dlouho. Sháním wrack rádia, z něj flexou oříznu předek a po sundání panelu tam dám "panel" svůj...
Nejlíp nějaký analogový s velkejma otočnejma čudlíkama... ale to vám sežerou jen na starý škodovce... možná stačí položit někde viditelně kazety (o rádia s kaz. mechanikou je menší zájem).
MSG

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

No já to řešil ve služebáku záslebkou vystříhlou z podložky pod myš, vzala se taková co měla stejnou barvu té pěnové části jako přístrojovka, vystříhlo s eto, dobře s eto tvaruje a v šeru to splyne.. kamoš to ode mne pochytil, dva měsíce takhle parkoval na Pnakráci u GTS, potom jednou přijde do kanclu, svlíká se a anajednou povídá.. kua já tam nedal tu záslepku, radši tam skočím, no byl u auta zpátka max 15 minut po tom co ho opustil a bylo bez rádia, rozbité okýnko...
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

vrabi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vrabi »

Já mám (zatím teoreticky) vymyšlenou krásnou věc, na zadní kostřící šroub rádia dám vlasec a ten povede k nádobce se slzným plynem, stačí vyrobit tzv. granátovou spoušť a jakmile zloděj zatáhne za rádio tak bude mít jiné myšlenky než stříhat dráty :lol: . Jen se nesmí zapomenout při opravě ten vlasec odpojit aby si nepoberčel i majitel (servisák) 8) . Původně jsem si sehnal protidemonstrační slzný granát, ale jelikož se s tím vymoří půl náměstí tak nevím co by to provedlo v malém prostoru kabiny :D

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

waci píše:
vrabi píše:Já mám (zatím teoreticky) vymyšlenou krásnou věc, na zadní kostřící šroub rádia dám vlasec a ten povede k nádobce se slzným plynem, stačí vyrobit tzv. granátovou spoušť a jakmile zloděj zatáhne za rádio tak bude mít jiné myšlenky než stříhat dráty :lol: . Jen se nesmí zapomenout při opravě ten vlasec odpojit aby si nepoberčel i majitel (servisák) 8) . Původně jsem si sehnal protidemonstrační slzný granát, ale jelikož se s tím vymoří půl náměstí tak nevím co by to provedlo v malém prostoru kabiny :D
to je dobrej nápad 8) , ale modli se aby zloděj nebyl alergickej na slzák....jinak taky můžeš dostat pár let natvrdo za úkladnou vraždu. :?:
slzák se snad nebere jako nepřiměřená obrana, ale nástražný systémy se dělat nesmí. To jsme teda stát...
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

vrabi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vrabi »

Já přece nemohu za to že ten chudák hodný pán co mi chtěl pohlídat auto, které mi neznámí lupič vypáčil a rozhodl se že na mě v tom autě bude čekat, než se vrátím nedopatřením spustil slzný plyn, který tam určitě zanechal ten první zloděj :lol: Pokud na tom nebudou moje otisky a já nejsem první majitel auta, tak můžu vždycky tvrdit, že jsem nic nemontoval. :D Chystám se toto zařízení vyrobit a pak dát na web návod. Je k tomu potřeba pouze slzný plyn, pouzdro do kterého se umístí, pružina pod nádobku a závlačka na zajištění, po vytažení závlačky pružina smáčkne ventilek a je to 8) Podobný systém se legálně prodává jako zadýmení interiéru vozu. Myslím si, že toto se nedá brát jako nástražný systém, protože to už by se mohl brát jako nástražný systém i alarm, prtože co když se ten zloděj lekne sirény a dostane infarkt :nono: Klidně si umístím na okýnka varovnou samolepku, že se uvnitř vozu nachází nebezpečné látky a hrozí nebezpečí nadýchání :x

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

No sem zvědav kdy mi nějakej zoufalec ukradne mojí šunku v hodnotě tak 500kč. Panýlek si beru domu a ten zbytek neřešim.......
myslim že jdou spíš po škodovkách
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Honza

Příspěvek od Honza »

Dokud nebude zákon chránit občany tak stím asi nic neuděláme.Pokud bude zájem o kradený rádia tak taky ne.A pokud budou zastavárna a bazary fungovat jak fungují tak není čemu se divit.Ale není zákon a ty debilové se domlouvají kdo, kde, co, ukrad.Příklad za všechno, minulý týden kdy zloději ukradli motorovej invalidní vozík za 130000kč a střelili ho v bazaru za pětikilo. Nechci soudit, ale být po mým tak ten bazar zavřít i s majitelem a ...zbytek si už domyslíte
Volvo V70 D5, 2003

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

vrabi píše:Já mám (zatím teoreticky) vymyšlenou krásnou věc, na zadní kostřící šroub rádia dám vlasec a ten povede k nádobce se slzným plynem, stačí vyrobit tzv. granátovou spoušť a jakmile zloděj zatáhne za rádio tak bude mít jiné myšlenky než stříhat dráty :lol: . Jen se nesmí zapomenout při opravě ten vlasec odpojit aby si nepoberčel i majitel (servisák) 8) . Původně jsem si sehnal protidemonstrační slzný granát, ale jelikož se s tím vymoří půl náměstí tak nevím co by to provedlo v malém prostoru kabiny :D

Ono zaujimavy napad (asi ako moj-dat tam niekde vysoke napetie-ako ide do zapalovania....) ALE POZOR!!!! AK BY SA TO PUSTILO POCAS JAZDY, NAPR. NA DIALNICI.... - nebudem ta od toho odradzat, lebo je to fakt zaujimave, ale rob to tak, aby si si tu este niekedy mohol popisat.... :idea:

nonty rob

hmm

Příspěvek od nonty rob »

Ono zaujimavy napad (asi ako moj-dat tam niekde vysoke napetie-ako ide do zapalovania....) ALE POZOR!!!! AK BY SA TO PUSTILO POCAS JAZDY, NAPR. NA DIALNICI.... - nebudem ta od toho odradzat, lebo je to fakt zaujimave, ale rob to tak, aby si si tu este niekedy mohol popisat.... :idea:[/quote]

A ještě to oddělá auto na pár dní...

manijak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od manijak »

jj, já to mám taky přišroubované ke konstrukci...a ještě mám do toho zaražený celý střdový panel, sám to vytahuju min. půl hodinu... mám tam z plastu vyřezanou kratku kterou tam jen nasadm vždycky..
http://tsrcustom.com/
PEUGEOT 207 3P Premium Aden 1,6 16v VTi 120k

Hans
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans »

manijak píše:jj, já to mám taky přišroubované ke konstrukci...a ještě mám do toho zaražený celý střdový panel, sám to vytahuju min. půl hodinu... mám tam z plastu vyřezanou kratku kterou tam jen nasadm vždycky..
Ty to delas pul hodiny, protoze si to nechces znicit, ale zlodeji je to jedno, on ti to vyrve i s palubkou a jde pryč. A místo nového rádia můžeš kupovat i novou palubku 8)

SkejT

Příspěvek od SkejT »

ja jsem to resil tak,ze jsem si nechal dat folie na skla aby mi neslo videt do vnitr.To je asi vse co muzu udelat

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Nekteri blazni davaji treba kapesnik (hadru) pres radio (treba i bez panelu). To by me zajimalo, jak si muzou myslet, ze to nekoho odradi... :lol:

BTW: Kamosovi vykradli asi pred mesicem auto a kdyz tahali ven radio, tak se s tim ani moc nes*rali a rozrezali mu vic jak pulku palubovky nejakou PRIRUCNI PRIMOCARKOU. Rozrezali mu i cudliky na ovladani topeni atd... Proste mi to pripadalo jako kdyby msta, ale kdo by se chtel mstit tak mirumilovnymu cloveku, jako je on, je mi dodnes zahadou.
Secteno, podtrzeno - Zlodeji v dnesni dobe jsou schopni zajit az tak daleko, ze ukradnou radio (v tomto pripade) v hodnote cca 3000,- a udelaji jeste skodu za vic, nez trojnasobek. :alien: :evil:
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

blah

Příspěvek od blah »

speedy: a to radio bylo bez panelu ?

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Panel byl v aute schovanej po sedadlem a Ti volove ho nenasli. Urcite to meli vytipovany, pac nekdy ho kamos zapomnel sundat a tak si toho mohl nekdo vsimnout.
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

Odpovědět

Zpět na „Ukradeno“