CCCO 1.8T píše:Omezovač tam není pro srandu Pomůže hlavně když jedeš sprint vedle někoho kdo má obzvášt hlučné auto - to pak zjistiš, že máš řadit až to zacuká
to chces naznacit, ze ma nekdo na zdejsim forum hlucny vyfuck ? ... nesplnujici zakonne podminky .... to by si snad nikdo nedovolil !
... nemluvim uz o tom, ze by nekdo odstranil katalyzator
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
CCCO 1.8T píše:Omezovač tam není pro srandu Pomůže hlavně když jedeš sprint vedle někoho kdo má obzvášt hlučné auto - to pak zjistiš, že máš řadit až to zacuká
to chces naznacit, ze ma nekdo na zdejsim forum hlucny vyfuck ? ... nesplnujici zakonne podminky .... to by si snad nikdo nedovolil !
... nemluvim uz o tom, ze by nekdo odstranil katalyzator
Já jako ochránce životního prostředí jsem zásadně proti takovým úpravám!!!
real tuning by Taboo Mitsubishi 3000GT VR4, Mitsubishi Eclipse GSX, AUDI A3-S3kit,
Pripojuji se k Manifestu za zachranu prirody. Vsichni, kdo maji hlucnost vyssi nez 90 dB, pripadne vyndany katalyzator (to uz je ale opravdu velka opovazlivost!!) by meli vratit ridicske prukazy. V druhem pripade i rodne listy. Fuj tajxl!
Tak dobra vec se konecne podarila a po temer pulrocnich peripetiich se stracenym sekem mi dnes amici psali, ze sek byl proplacen a posilaji tyhle mazlicky:
Uvidime, jak se pak auto bude chovat. Jeste k tomu pujde ten setrvak, tak snad zase na 0-100 ukrojim par desetinek.. 6 tydnu utece jako voda. uz na ne cekam od zari.
Tak jsem dnes opět makal na mém narazníku. Už se mi to začíná líbit,akorát nevím co na to řekne pan retardér narazník-zem 4,5cm Snad to nějaký týden vydrží
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
Tak takhle to vypadá pravě teď
a jak dodělám narazníček tak se konečně pustím dál sezona se blíží,a já už mám doma poslední věc na motor,která mi chyběla
Naposledy upravil(a) felda dne 19 úno 2005 15:51, celkem upraveno 1 x.
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
2 felda: tak ty jsi pokračoval beze mě Já teď nějak nemůžu skloubit práci a volný čas. Je té práce nějak moc. Dneska mám pohotovost do šesti rána a v pondělí zas do Prahy. Asi stím volantem srostu
2jarys:čus pane,trošku jsem s tím zase hnul Musím s tím makat,už se těším na motor,už jsem všechno sehnal,nakoupil jsem všechny těsnění,gufera,rozvod atd....Teď už jen to dát do kupy
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
felda píše:Tak takhle to vypadá pravě teď
a jak dodělám narazníček tak se konečně pustím dál sezona se blíží,a já už mám doma poslední věc na motor,která mi chyběla
Pozor na práh při prvním výjezdu z garáže
Felda byl u řezníka pro klobásky a oni mu přibalili do papíru ještě vačku
Poskládej to a dáme závody s mojí firemní feldou - má momentálně najetou pouze 401.000km bez GO, ale jede jako hovado! Akorát jsem včera udělal defekt na dvou pneu a v kufru prázdná rezerva
real tuning by Taboo Mitsubishi 3000GT VR4, Mitsubishi Eclipse GSX, AUDI A3-S3kit,