Pokud vam to pripomina misto kde byl muj Clarion ..... tak mate pravdu ..... nejaka kurva mi vykradla garaz a ukradla mi radio ... bozi mlyny melou pomalu a ten skurvysyn co mi vlezl do garaze jednou umre pomalou a bolestivou smrti (rakovina)
meli by jste to srdce vykrast takoveho mazla ?? minuly tyden jsem vymenil mrizku na grilu a v narazniku a sundal polepy ze skla a kapoty
kdybyste nekdo videli takove radio .... montovalo se jen do Imprezy (tovarne)
.... zabte toho hajzla !
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Tak uz me ty svody pekne se**rou. Nejen ze se to uz tahne celou vecnost, ale po zaplaceni vyslo najevo, ze mi v bance kecali. Platba osobnim sekem mela byt bez poplatku. Tak jsem vypsal sek presne na pozadovanou castku a ty kurvy z KB si za neco zauctovaly $25.00 a pak jeste $45.00. Jen tak, nikdo nevi za co. Takze ted to nesedi a bude se to opet komplikovat!!
To jsou fakt zmrdi! Možná by stálo za to navštívit pár místních zastaváren a o víkendu zajet na autoburzu do Ostravy. Tam z 90% procent autorádia končí. Teda pokud si to někdo nenechal ukrást na zakázku, ale těchto rádií je opravdu málo, takže se možná někde objeví. Jediné pozitivum na to vidím, že máš dost odlehčené auto.
Oni ty otevřeli(vypáčili) přes zámek na dveřích? Tak to by už možná stálo za to ho zrušit ať se to neopakuje radiovpici.jpg
real tuning by Taboo Mitsubishi 3000GT VR4, Mitsubishi Eclipse GSX, AUDI A3-S3kit,
Tak uz me ty svody pekne se**rou. Nejen ze se to uz tahne celou vecnost, ale po zaplaceni vyslo najevo, ze mi v bance kecali. Platba osobnim sekem mela byt bez poplatku. Tak jsem vypsal sek presne na pozadovanou castku a ty kurvy z KB si za neco zauctovaly $25.00 a pak jeste $45.00. Jen tak, nikdo nevi za co. Takze ted to nesedi a bude se to opet komplikovat!!
jsou to chuji nebo co dej jim na mě kontakt a ja je tak vyfakuju že ti to poslou zadarmo
Tak oni tam nechali cigaro? Hod ho do Poruby do laborky a pokud je to nekdo, kdo ma zaznam v rejstriku, tak ho mas. Je to neco, jako by se ti tam primo podepsali, pripadne nechali svou vizitku.
Vojtuch píše:Cau te kluci tak jsem se konecne registroval.Mozna me nekdo znate z Karviné.
Honda Civic 1,5 16V USA verze
bez těch kol na obrázku,chystám se je koupit na léto
No Vojtíku, myslím že tě zná více než jen celá Karviná. Ty kola by to chtělo určitě a nejenom to! I když taky už bych měl si pořídit nějakou šupu, zatim kluku.
Naposledy upravil(a) chavier dne 22 úno 2005 20:23, celkem upraveno 1 x.
Ještě že ten úsek patří ke Karviné Já už jsem tam jednoho sundal - pak jsem měl prasklý nárazník Bohužel stihnul utéct než jsem dal zpátečku
Tam by to chtělo spíš světelnou rampu než mlhovky
real tuning by Taboo Mitsubishi 3000GT VR4, Mitsubishi Eclipse GSX, AUDI A3-S3kit,