Tunime v UL :)
Tunime v UL :)
Samozrejme pod UL patri i Teplice a Decin, tak tady muzem udelat mensi diskusni klub pro UL a okoli... 

nojo, ale stejne bych dle meho nazoru rekl, ze za to muzou jisty obcani z Chomutova a taky par lidi z UL. Melo se jet spolecne na UL sraz a oni si radsi udelali grilovani, tak co dodatChose píše:No jo uz jsem se tu byl kouknout dřív ale teprve ted jsem se zaregistroval.Na clubovym foru je to nějaký hustý
Nějak mi uniká pointa. Podle mýho by to mělo bejt o tuningu a netahat tam nějaký osobní problémy....

No na UL tuning clubu se jiste neco naplanuje, ale pokud jsi videl debatu z poslednich tydnu, tak kamaradske vztahy uz jsou docela na hovno a kazdej si dela srazy sam. Leda ze bysme to nejak domluvili tady na foru, kdo je z okoli atd...jozamucha píše:a nějakej sraz ( nejlépe v UL ) nebude ??? ja bych se srazil

Koukni do seznamu uzivatelu a hledej UL, TP, DC, LT atd.jozamucha píše:milosh: jojo , neni to nic moc . ja prave myslel lidi tady z fóra - jsem tu novej a nikoho moc neznam. Takze jsem myslel nejaky lidi z UL a okoli

Myslim ze aspon 20 by se nas seslo, takze sem kazdej ze svyho okoli jeste zlanari naky lidi, tak budeme mit taky dobry srazy podobne jako treba v Brne nebo v Praze na Cernym moste

- Martinoslav
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj vsiciiiii
Tak jsem se tady tak nejak vyskytl a mate me tu
Kdo ma radost??
Jinak zdravim vas vsechny, tunigu na severu Cech zdar 

- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ahoj vsiciiiii
ZdravimMartinoslav píše:Tak jsem se tady tak nejak vyskytl a mate me tuKdo ma radost??
![]()
![]()
Jinak zdravim vas vsechny, tunigu na severu Cech zdar

No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"