v souvislosti s těmahle fotosoutěžema jsou pro mě na f-1.cz největší ubožáci, protože ocenit tuhle foku: http://f1.motorhaus.cz/fotogalerie.asp? ... 63&pl=6655
kde je schumi s černou páskou, po dni kdy mu umřela matka, mi připadá nechutné
tak to jsou vážně ubožáci největší zasloužili by mučení
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Komentář, který jsem připravil pro svůj server:
--------------------------------------------------------------
Po dlouhých zimních měsících zimního spánku se rozsvítilo zelené světlo na semaforu první GP sezóny 2005. Jestliže jsem většinou první velkou cenu roku charakterizoval jako „turbulentní“, tentokrát bych se s tímto hodnocením do reality netrefil. Ano dění v týdnu před GP bylo takové, možná dokonce mega-turbulentní, ale samotný závod docela nuda.
Když opomenu dva předjížděcí manévry - Kliem vs. Albers (o kolo zpět) a Heidfeld vs. Michael Schumacher – nedělo se na trati moc zajímavého.
Velkou gratulaci posílám G.Fisichellovi. tento víkend mu vyšlo vše na co šáhl a zaslouženě zvítězil. Před lety po protrpěné, ale v závěru slibné, první sezóně Renaultu ho pan Briatore poslal do Jordanu a to se mu velmi nelíbílo, po horších letech se Giancarlo opět vrátil do silného Reanultu a myslím, že letos si může dost a dost vynahradit své.
Taktéž gratuluji Rubensovi Barrichellovi ke krásnému druhému místu, škoda sobotní deštivé kvalifikace, mohlo to být ještě o ten jeden stupínek lepší.
Michael závod nedokončil. Opět zaúřadoval jeho instinkt-Schumacher a místo aby nechal Heidfeldovi místo, který by daleko probrzdil a za zatáčkou by byl stejně za Michaelem, musel mu zavřít cestu. To ovšem nevylučuje, že se můžu mýlit
Jestliže je Ferrari kritizováno za eleganci tvaru předního spoileru, tak se příznivci elegance při pohledu na nový McLaren musí také třást. Třást jako zpětná zrcátka McLarenu v plné rychlosti + pří pohledu na „losí“ parohy na komíně Mclarenu…..brr.
A protože jsem se dnes rozhodl hlavně chválit, musím vzpomenout i na nový Red Bull. David Coulthard po posledních letech trápení u McLarenu dokázal, že ještě nepatří do starého železa a když ho ještě velmi dobrým výkonem podpořil Klien, získal tým celých a nádherných 7 bodů.
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<