Nový motor nebo generálka ??
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Nový motor nebo generálka ??
Chtěl bych se zeptat co myslíte že by bylo lepší zadřel jsem motor utavil jsem šály .a možná i víc..a chtěl jsem slyšet názory popřípadě i pomoc jestly koupit nový motor nebo udělat kompletní generálku ?? Díky
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zkus najit za kolik bys sehnal novej morot, podle toho bych se rozmejslel
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Já bych spíš zajel do Německa nebo do Holandska pro celý auto a přehodil motory to by asi vyšlo i levnějc než generálka
Zkus se mrknout sem www.autoscout24.de (nl,bg, ch)
Zkus se mrknout sem www.autoscout24.de (nl,bg, ch)
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Nebudu zastírat, že jsem to čekal, že se Ti to jednou stane, podle Tvý dravý jízdy zpravidla ve vysokejch otáčkách
U toho Hyundaie je to ošemetná věc, taky jsme kdysi jednoho měli a ten byl excelentní, ovšem posralo se něco na nápravě a oprava by se nevyplatila, tak jsme se toho zbavili v áčkách, tam ty mamlasové poznali pendrek 

VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
Zase záleží na tom,jestli ta GO jde udělat,pokud tam jsou normálně vložky co jdou brousit,zjistil bych co stojí pístová sada+ šály+musíš počítat něco za broušení,těsnění a asi bych udělal i rozvody,je fakt že za to možná pořídíš auto na ND,ale takhle bys měl jistotu že máš novej motor.Pokud to vychází přibližně na stejnej peníz,opravil bych to.
No byl jsem na pár místech a za motor mi řekli kolem 20tis a já mám auto u známého v servisu a ten říkal že lepší bude sehnat auto nebo motor jelikoš GO motoru by vyšlo na takovejch cca .27tis ...
Já nevím Německy neumím ale tohle je naprodej asi něde v Německu to by se asi vyplatilo dojet tam když to vyjde na cca 18tis což by bylo super ...
http://www.autoscout24.de/home/index/de ... ollwbckcbb
Já nevím Německy neumím ale tohle je naprodej asi něde v Německu to by se asi vyplatilo dojet tam když to vyjde na cca 18tis což by bylo super ...
No tak ten je za 600 euro uplně super, ale ta cena se mi zdá nějak podezřele nízko za takovýhle auto a eště v takovýhle výbavěpokorneo píše:No byl jsem na pár místech a za motor mi řekli kolem 20tis a já mám auto u známého v servisu a ten říkal že lepší bude sehnat auto nebo motor jelikoš GO motoru by vyšlo na takovejch cca .27tis ...
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
novej motor = jetej motor ? pokud ano tak GO pak víš 100% co máš motor z vrakáče může bejt načatej ..
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
Hmm já ale nevím co by se všechno dělalo na tom mým GO motoru není zrovna nějak levná záležitost.....MarauderZ28 píše:novej motor = jetej motor ? pokud ano tak GO pak víš 100% co máš motor z vrakáče může bejt načatej ..

něco podobnýho jsem řešil, šel jsem do GO, nový je nový
, nikdy nevíš co ti kdo prodá

...švédská ocel..
http://900aero.wz.cz
http://900aero.wz.cz
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
přebrus kliky mi dělali za 2500,- sada šál sem platil 1800,- složení a rozložení 5000,- byl to Ford Probe GT 1
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
hoď mi přesně do zprávy co to je za typ, co je v prd.li a já ti hodim pricepokorneo píše:Hmm já ale nevím co by se všechno dělalo na tom mým GO motoru není zrovna nějak levná záležitost.....MarauderZ28 píše:novej motor = jetej motor ? pokud ano tak GO pak víš 100% co máš motor z vrakáče může bejt načatej ..kurňik najít tak někoho kdo by to udělal levně a dobře........

über leichen gehen

Takže jo dobrý děkuji všem za rady a porady ale rozhodl jsem se na beton že koupím nový motor asi pravděpodobně dovezu z D mám něco slíbené od známého ale stejně i tak kdyby jste někdo věděl o nějakem motoru tak neváhejte a napiště .....Ještě jednou Díky všem ....
Hele na tohle sem narazil když sem prohlížel Tipcars.com
Hyundai Lantra 1.8 16V r.v. 1992 nepíšou kolik má motor najeto
ABS, Centrál, Imobilizér, El. okna, Posilovač řízení, el. zrcátka
Je to bez papírů a chtěj za to 12 000, je to nějakej autobazar z Olomouce
kdyžtak tady je telefon- 608 719253, 474 622929

Dík moc ale přeci jenom za prvý je to 1.8 ale já potřebuju 1.6i a rok výroby taky nesouhlasí jelikož já mám 93 a myslím si ale nevím že u 92 roku bylo trošku jiný usazení motoru ...Trhyy píše:Hele na tohle sem narazil když sem prohlížel Tipcars.com

No já bych šel určito do GO, sice vyjde dráž než pořízení jiného motoru, jenže co budeš dělat když se ti motor opo 10 tis složí? záruka nikde a máš dva motory zralé na GO 
U mého jsme to řešil tak že sjme koupil druhý motor ( 20tis ) a na něm si udělal GO ( originál díly, kromě výbrusu vše moje práce - cca 25tis vč rozvodu, vent pružin, spojkové sady atd.. ) no a jakmile byl hotovej, tak moturek ve kterém se již lehce ozývala klika šel ven a byl nahrazen tímto
no a te dmusím autí prodat..
Takže moje rada,pokud si autí budeš nechávat tak go, poku dho ccheš opravit a střelit kup jinej motor...

U mého jsme to řešil tak že sjme koupil druhý motor ( 20tis ) a na něm si udělal GO ( originál díly, kromě výbrusu vše moje práce - cca 25tis vč rozvodu, vent pružin, spojkové sady atd.. ) no a jakmile byl hotovej, tak moturek ve kterém se již lehce ozývala klika šel ven a byl nahrazen tímto

no a te dmusím autí prodat..

Takže moje rada,pokud si autí budeš nechávat tak go, poku dho ccheš opravit a střelit kup jinej motor...
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Nový motor nebo GO
Jestli vyjde starší motor za 20 000 a GO za 27 000 tak bych udělal asi raději to GO. Je to lepší. Budeš to mít jak nove a dobře to pojede, ale jestli to točíš jak satan tak nevim nevim. To pak odrovnáš všechno
Kdoví v jakém stavu koupíš ten starý. Může to být vyhoněné a zbytečné prachy 

VW golf II GT 1.8Turbo