Kuwa to jsou cenyMartinTDi píše:Podivej se taky na www.brzdy.cz jsou tam kotouce atd. pro skodky ale ty cenyKdo vyrábí ty kotouče???Neříká vám něco firma HPR???nevim nevim možna budou někde i levnejši nevim kolik mužou stat na Feldu

Moderátor: Dave0401
Kuwa to jsou cenyMartinTDi píše:Podivej se taky na www.brzdy.cz jsou tam kotouce atd. pro skodky ale ty cenyKdo vyrábí ty kotouče???Neříká vám něco firma HPR???nevim nevim možna budou někde i levnejši nevim kolik mužou stat na Feldu
hehe tenhle cenníček dobře znám - i kontakt na výrobce by se našelfelda píše:Kuwa to jsou cenyMartinTDi píše:Podivej se taky na www.brzdy.cz jsou tam kotouce atd. pro skodky ale ty cenyKdo vyrábí ty kotouče???Neříká vám něco firma HPR???nevim nevim možna budou někde i levnejši nevim kolik mužou stat na Feldu
Ty přední chlazené bych bral hned,ale musím šetřit
Copak to vyrábíte kluci? Podělte se s problematikouvick píše:Dane tak jsem dal tatíkovi ty šrouby na ty zkoušky,ale říkal,že dovedou udělat jen ten imbus.Ten originál kolový šroub nedokážou uchytit.Takže pešek.A k tomu imbusu mu říkali že ho utrhnout dovedou,ale že co se týče únavového testu,tak opět nic.Že by ho museli hodněkrát natahovat a na to není čas.Tak co včil?Risknout to bez těch zkoušek nebo objednat originál?Teď jsou do konce března za55kč.
ja jich potrebuju pouze 8ks takze je asi koupim. pry jsou nekde v karvine za 50kc/ks. jde mi hlavne o ty bezpecaky. ty pudou ze? no vlastne jestli budou bezpecaky tak tech dlouhych budu potrebovat jen 6ks
Dane tak jsem dal tatíkovi ty šrouby na ty zkoušky,ale říkal,že dovedou udělat jen ten imbus.Ten originál kolový šroub nedokážou uchytit.Takže pešek.A k tomu imbusu mu říkali že ho utrhnout dovedou,ale že co se týče únavového testu,tak opět nic.Že by ho museli hodněkrát natahovat a na to není čas.Tak co včil?Risknout to bez těch zkoušek nebo objednat originál?Teď jsou do konce března za55kč
Dik za čislo777049904 p. Kábrt je tou kouzelník a vyrobí snad úplně vše
vcera jsem se poprve od vanoc projel Golfíííkem (uz jsem mel abstak ) a to jenom tak, ze jsem ho prevez k babinovi do garaze na lak, ale aspon neco. rikal ze do velikonoc budu jezdit. se uz nemuzu dockat
vcera jsem se poprve od vanoc projel Golfíííkem (uz jsem mel abstak ) a to jenom tak, ze jsem ho prevez k babinovi do garaze na lak, ale aspon neco. rikal ze do velikonoc budu jezdit. se uz nemuzu dockat
_________________Dovedu si je představit jak čumely,protože ty kola vypadaji mooooc dobře
![]()
až pojedeš zase někdy spatky dej si pozor at ti tam hned nenaskoči nějaka
pujdou po tobě tetka jak po uzenym
Pane TDi> Nebudte urazeny, kdyz ja mam dobrou naladu!