Nová vložka do airboxu nebo kužel? - civ 5g
Moderátor: Zemi
mam na to jiny nazor, nekdy se tam da dobre nakoupit, ale hodne veci v krame neuvidis, vzdycky uz to jsou vetsi dodavatele, kteri poskytuji velke marze a pokud je neco neznackove, tak to neni tak brutalni rozdil jako na ebay, jako priklad mohu uvest lidi, kteri prodavaji oemka na supru, vyfuky s pouzitelnosti max tak do 150 koni, prodavaji pro EVO, STI a podobne, intercooler, ktery po me chce kamarad na STI znackovy stoji okolo 850 usd , na ebay jsem videl vernou kopii za 150 usd snad na vsechny silnejsi auta - taky trochu ulet a tak bych mohl pokracovat, jednoduse receno, je to podobne vecem v obchode, ale vetsina lidi na Ebay hlavne kopiruje nekoho nebo spise neco, u lepsich firem toto zbozi nikdy neuvidis, dokonce bych to porovnal, jako kdyz jdu u nas nakupovat obleceni k sikmacum, samozrejme jsou tam i seriozni firmy, ale tech je tam opravdu malo a navic vetsinou maji i kamenny obchodMarauderZ28 píše:for max.ps: čoveče když vydržíš zkusím to najít, někde sem ten test měl snad i staženej, kamarád to chtěl přeložit do češtiny a poslat jako článek, někam do časáku ...
for Dynomax: nevím co v tom za roli hraje ebay - tak jako se daj dobrý věci koupit v obchodě i na ebay, tak ty samý sračky co se daj koupit na ebay jsou samozřejmě v US i v normálních kamenejch obchodech ...
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
nevím co jsi v US viděl nebo neviděl, já ty samý věci co jsou na ebay viděl v naprosto běžným tuning shopu v US ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
samozrejme, ze chodim okukovat, co je noveho, ale v lepsich obchodech jsem tyto oemka nikde nevidel, maji vsechno o trochu kvalitnejsi, protoze to berou od stalych dodavatelu, prikladam ti jednu fotku me skarede osoby pri nakladani zbozi, tu prehledni, podivej se za ni, nakupuji opravdu trochu od vetsich firemMarauderZ28 píše:nevím co jsi v US viděl nebo neviděl, já ty samý věci co jsou na ebay viděl v naprosto běžným tuning shopu v US ...

- Přílohy
-
- 000_003611.JPG (136.46 KiB) Zobrazeno 1066 x
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak panove... Stoupla cena nerezu tak jsem se na to vysral... Koupil jsem si tedy ColdAirIntake (:lol:) s cenovkou 185kc ("housenka" odolavajici teplote +200°C
) + 45kc (2x objimka na utazeni filtru/manifold)... Samkuprask 225kc...
Efekt naprosto shodny s Intake jaky je vsude nabizen (tim ho tu nechci znehodnotit v zadnem pripade)...
Primelo me k tomu i to ze to tak ma Zdenek Feiglů na svem eRku VR6 nitro tak jsem si rekl ze to tak strasny nebude (imho je komplet predelane a v brzke dobe se chysta testovani tak doufam ze mi kolega da vedet az se tak stane
)...

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo to jsem taky resil se znamym, ale povidal ze je to zanedbatelny... Kdyby tam byl takovej rapidni rozdil tak to nepouzivaj u soutezaku - tem jde preci o vykon take... Videl jsem to uz hodnekrat... Dalsi vyhoda je ta - ac nejsem co se auta tyce nakej "setrilek", ale rozdil v cene (225,- vs. 2000,- +) je dost znacny a myslim si zbytecny...MarauderZ28 píše:jen jedna věc ta trubka by měla bejt absolutně hladká, vlnovec moc vhodnej není ...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
no hlavně bych dával pozor na to, že se tenhle vlnovec strašně snadno prorazí a to je pak špatný ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dam si bacha na ostre hrany okolo nej...MarauderZ28 píše:no hlavně bych dával pozor na to, že se tenhle vlnovec strašně snadno prorazí a to je pak špatný ...

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
ty jo tak to je stejný jako má Camaro 93, ostatní už maj MAF .. každopádně MAP není nic extra a zejmána pro tuning :o(((
2Zemi:
tak tou housenkou jsi mě teda fakt dostal
děj vědět jak to jezdí, kdyby to bylo OK jako provizorium by to bylo super! za dvě čenta bezkonkurenční!
Kdyby jste viděli tu prasárnu, když jsem se konečně prošrouboval do toho airboxu... ten filtr je snad původní
pěknej humáč... myslíte, že to může kvůli němu víc žrát? Jezdim jenom po městě a ta spotřeba se mi zdá nějaká vysoká
skoro mu nenakládám a bere si kolem 9l/100...
tak tou housenkou jsi mě teda fakt dostal

děj vědět jak to jezdí, kdyby to bylo OK jako provizorium by to bylo super! za dvě čenta bezkonkurenční!
Kdyby jste viděli tu prasárnu, když jsem se konečně prošrouboval do toho airboxu... ten filtr je snad původní

HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
Tohle je myslim i můj případ, papírovej filtr je už v autě dlouho (taky už se chystám co nevidět na jeho výměnu) a připadá mi že auto moc žere tak si myslim že by to mohlo bejt taky tim že dostává málo vzduchu tak dodává víc palivaxenon04 píše:ten filtr je snad původnípěknej humáč... myslíte, že to může kvůli němu víc žrát? Jezdim jenom po městě a ta spotřeba se mi zdá nějaká vysoká

Spinavej filtr a spatny svicky maji velkej vliv na spotrebu a pak samo spousta jinejch faktoru ale filtr a svicky jsou takovej zakladLaconi píše:Tohle je myslim i můj případ, papírovej filtr je už v autě dlouho (taky už se chystám co nevidět na jeho výměnu) a připadá mi že auto moc žere tak si myslim že by to mohlo bejt taky tim že dostává málo vzduchu tak dodává víc palivaxenon04 píše:ten filtr je snad původnípěknej humáč... myslíte, že to může kvůli němu víc žrát? Jezdim jenom po městě a ta spotřeba se mi zdá nějaká vysoká
born to speed
tohle jsem měl přesně na mysliLaconi píše:Tohle je myslim i můj případ, papírovej filtr je už v autě dlouho (taky už se chystám co nevidět na jeho výměnu) a připadá mi že auto moc žere tak si myslim že by to mohlo bejt taky tim že dostává málo vzduchu tak dodává víc palivaxenon04 píše:ten filtr je snad původnípěknej humáč... myslíte, že to může kvůli němu víc žrát? Jezdim jenom po městě a ta spotřeba se mi zdá nějaká vysoká

se těšim až mu dám pořádně dejchnout vzdoušku

HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj spinavej filtr zveda spotrebu...skritek píše:Spinavej filtr a spatny svicky maji velkej vliv na spotrebu a pak samo spousta jinejch faktoru ale filtr a svicky jsou takovej zakladLaconi píše:Tohle je myslim i můj případ, papírovej filtr je už v autě dlouho (taky už se chystám co nevidět na jeho výměnu) a připadá mi že auto moc žere tak si myslim že by to mohlo bejt taky tim že dostává málo vzduchu tak dodává víc palivaxenon04 píše:ten filtr je snad původnípěknej humáč... myslíte, že to může kvůli němu víc žrát? Jezdim jenom po městě a ta spotřeba se mi zdá nějaká vysoká
@Marauder: Ten MAP senzor je dobrej jen tomu, aby kdyz preplnujes tak ti prepne ECU do nouzaku (takze k hovnu)... Proste jakmile dosahne tlak v sani 1bar+ tak se to prepne...
Mozna by sel ale napojit budik a merit tlak v sani co?

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Tak svíčky sem minulej tejden dal Denso Iridium a filtr půjde co nevidět, dám tam vložku Green.skritek píše:Spinavej filtr a spatny svicky maji velkej vliv na spotrebu a pak samo spousta jinejch faktoru ale filtr a svicky jsou takovej zakladLaconi píše:Tohle je myslim i můj případ, papírovej filtr je už v autě dlouho (taky už se chystám co nevidět na jeho výměnu) a připadá mi že auto moc žere tak si myslim že by to mohlo bejt taky tim že dostává málo vzduchu tak dodává víc palivaxenon04 píše:ten filtr je snad původnípěknej humáč... myslíte, že to může kvůli němu víc žrát? Jezdim jenom po městě a ta spotřeba se mi zdá nějaká vysoká
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zemi: jedno co tam mas...hlavni je jak to jede? mel bych strach ze to prave bude delat to co ti delala ta gumova hadice a to ze se bude vcucavat
btw: co to vyndavaci svetlo? byl by to good napad na sprinty ho vymontovat, tedka kdyz tam mas ten filtr tak by to byl dobrej naporak
btw: co to vyndavaci svetlo? byl by to good napad na sprinty ho vymontovat, tedka kdyz tam mas ten filtr tak by to byl dobrej naporak

Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vcucavat se to v zadnem pripade nebude... Chtel jsem tu housenku zplacatit a nejde... Bud to zlomis nebo nic... Jinak ted chci jeste vyresit sberac vzduchu (pod naraznik jako vysavacMike Mad píše:zemi: jedno co tam mas...hlavni je jak to jede? mel bych strach ze to prave bude delat to co ti delala ta gumova hadice a to ze se bude vcucavat

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
jinak super hadice pro Vás jsou na www.gumex.cz , maj i hliníkový kovový apod ..
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je presne ta moje...

SEMIVAC - HLINÍK 3-M
-odsávání a transport vzduchu, prachu, horkých a méně agresivních výparů, par apod.
-hadici lze tvarovat - drží tvar i průřez, používá se pro statické upevnění
-konstrukce: profilovaný jednovrstvý hliník (síla cca 120 mikronů), neizolovaný
-pracovní teplota: -30 °C/+250 °C
-výrobní/prodejní délka se udává při absolutním roztažení - tj. absolutně vyhlazený povrch; dodáváme ve stlačeném stavu

SEMIVAC - HLINÍK 3-M
-odsávání a transport vzduchu, prachu, horkých a méně agresivních výparů, par apod.
-hadici lze tvarovat - drží tvar i průřez, používá se pro statické upevnění
-konstrukce: profilovaný jednovrstvý hliník (síla cca 120 mikronů), neizolovaný
-pracovní teplota: -30 °C/+250 °C
-výrobní/prodejní délka se udává při absolutním roztažení - tj. absolutně vyhlazený povrch; dodáváme ve stlačeném stavu
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele: