vykradena ibiza cupra - Bruntál Severní Morava

Ukradli vám auto nebo vykradli?

Moderátoři: Kane13, tholis

Odpovědět
stumi
Kontaktovat uživatele:

vykradena ibiza cupra - Bruntál Severní Morava

Příspěvek od stumi »

Ahoj všem dlouho jsem na fóru nebyl a teď jsem tu sdělit, že jsem se přidal k těm. kteří zažili vykradené auto...
Večer jsem přijel před barák bydlím v tiché ulici auto zamčené pod pouliční lampou. Ráno jdu do práce otevřu auto a vidím že na sedačce od spolujezdce je nějaký bordel pak už jsem si všiml jen trčících drátů od rádio a bylo to. Překvapení, které nikdo nechce zažít, ale v naší zemi asi ne běžném pořádku. Takže shrnutí rádio v pr. palubka poničená, zámek dveří taky v pr-- a k tomu ještě zesák z kufru taky. CD tam nechali zadní plato kde byli infinity taky a vše dráty a šroubky pěkně oddělané a auto zamčené. Nikomu to nepřeju a asi koupím obyčejné rádio, tatranku budu pečlivě brát s sebou a ty hajzlové co to udělali stejně nechytím...Takže co dodat?....nevím mějte se( jinak jsem u policie zjistil, že jsem byl třetí co ho vybrali)
rádio Pioneer, zesák Magnat....zbyly jen krabice :(
Seat Ibiza Cupra 2.0 - 16v - 165ps

Wilda

Příspěvek od Wilda »

Co dodat ten pocit znam :(

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

jj usekat jim ruce hajzlům :mad:

Ale na tohle je dobrej Pager od Jablotronu, jakmile se ti někdo dostane do auta tak ti ten Pager začne doma řvát tak nahlas že to musí probudit i mrtvýho a stojí něco okolo 2000
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Trhyy píše:jj usekat jim ruce hajzlům :mad:

Ale na tohle je dobrej Pager od Jablotronu, jakmile se ti někdo dostane do auta tak ti ten Pager začne doma řvát tak nahlas že to musí probudit i mrtvýho a stojí něco okolo 2000
a nez se stacis vzpamatovat tak uz jsou vsichni davno v prdeli
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

gloom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gloom »

jarda píše:

Pokud vybrali celé auto, tak tam určitě byli delší dobu. Za tu dobu bych stačil seběhnout dolů v trenýrkách a s nožem v ruce.
Jinak ten pocit taky znám. Je to fakt hnus.

2Trhyy: Kde ten pager seženu a jak to funguje? Musím mít k tomu i alarm?
Alfa Romeo 145 1.6TwinSpark 88kw

Chudy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chudy »

smile4me píše:Pokud vybrali celé auto, tak tam určitě byli delší dobu. Za tu dobu bych stačil seběhnout dolů v trenýrkách a s nožem v ruce.

Pokud scháníš ten pager, tak se koukni na http://www.autohifi.cz
Je tam kluk s nickem Pavel_528 a ten je dělá. Info u něj na: 723580912 nebo ICQ: 215864691 nebo pavel_f@seznam.cz.

Co já vím, tak to funguje tak, že se vezme starý mobil, napojí se v autě na alarm a baterku. Při spuštění alarmu ti ten mobil volá na tvé telefonní číslo. :wink:
Chudy

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

prima je , že přiběhneš dolů a ještě Ti rozbijou držku
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

Rendis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rendis »

jak jsem říkal...jsem PRO založit partu lidí co by občas někomu nakopali prdel....????
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P

Ericss

Příspěvek od Ericss »

Jen tak mimochodem, známej ná autobazar - auta ze zabavenejch leasingů, takže dokurvený zámky atd. Divili by jste se do kolika aut se dá dostat bez klíčů a poničení auta.... :hmm:
Věc č.1 - pokud máte "čudlíky, který po zamáčknutí čouhaj - pryč s nima a hned....

Chudy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chudy »

A se zámkama taky pryč! Hlavně u koncernovejch aut...

to MarauderZ28: to mas pravdu. Si tak pripravit nejakyho pomocnika (slzak, bejzbolku apod.). Problem je, kdyz tam budou treba tri :(

to Rendis: To by stalo za uvazeni :wink:
Chudy

Rendis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rendis »

To si piš!!!
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

smile4me píše:
jarda píše:

Pokud vybrali celé auto, tak tam určitě byli delší dobu. Za tu dobu bych stačil seběhnout dolů v trenýrkách a s nožem v ruce.

zkus se podívat na www.jablotron.cz
Seženeš to v lepší prodejně s autodoplňkama, a funguje to tak že na čelní sklo auta se nalepí takovej proužek kterej funguje jako anténa a je napojenej na otevírání dveří, takže se otevřou dveře a Pager ti doma začne řvát na celej byt 8)
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

PH
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PH »

Jestli jsou u zabavenych autponicene zamky, tak to delaji pekni amateri. Kazde auto (a v podstate i kazdy zamek) se da otevrit tak aniz bys zk.... zamek. Jen chce vedet jak a mit potrebne vybaveni. Odkaz na jeden takovy pekny eshop tu byl pred nedavnem.
http://www.tuningworld.cz
tuning & racing parts
Nový e-shop, garance nejlepší ceny na trhu.

Ericss

Příspěvek od Ericss »

Oni když ty auta zabavujou, tak jim je jedno jak se do něj dostanou.... To zaplatí ten kdo to auto neplatil....

PH
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PH »

tak to uz rovnou muzou otevrit dlazebni kostkou, Spis me udivuje, ze kdyz uz se neco takoveho dela, tak ze k tomu aspon nezavolaji vyskoleneho zamecnika.
A s tim zaplacenim skody, za to prece puvodni majitel nemuze, ze se do toho dostavalo prase a zk....lo zamek.
http://www.tuningworld.cz
tuning & racing parts
Nový e-shop, garance nejlepší ceny na trhu.

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

Ked tak citam, napada ma: AKO VLASTNE OCHRANIT AUTO PRED ZLODEJMI????? Zamky su asi na nic. Pomoze alarm?

Odpovědět

Zpět na „Ukradeno“