Tak jsem nasel super odkaz z Holandska, kde je HAFO !!! svetel na mnoho vozu. Pokud ale vite jeste o nejakych podobne obsahlych strankach, tak to sem prosim dopiste
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
a o nejaky ciry optice na pandu asi taky nikdo nevite co?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Super kde jsi je našel ty první to podle toho co vidim neni poznat jestli je to moje auto,ale to druhý jo. navíc ty první jsou pěkně hnusný,ale ty druhý. Díky kdyžtak písni nějakej link kde jsi to našel.L
Fabos píše:Super kde jsi je našel ty první to podle toho co vidim neni poznat jestli je to moje auto,ale to druhý jo. navíc ty první jsou pěkně hnusný,ale ty druhý. Díky kdyžtak písni nějakej link kde jsi to našel.L
www.mg-rover.org
- tam je galerie fotek podle typu auta,tam to urcite najdes
S optikou na starsi auta to je bida, obvlast s tema co u nas moc nejezdi )
ja to resil tak ze predni se predelaj na svetla z peugeota 306 tmave cire a dozadu uz nastesti zacali delat solidni (TYC europe, dovoz treba C.A.T.) takze uz mam vyresino )
Nevíte někdo kde sehnat přední čirou optikku na Peugeot 406?? je to ročník 1996-1999, jak pak udělali facelift, tak ty čirý se mi nelíbí jak jsou protáhlý do středu auta.
Zadní lampy jsou v pohodě, ale dopředu jsem nesehnal nic
Třeba počítaji s tim že když někdo chce dopředu čirou optiku, tak si ji tam da z facelifnutýho Pažouta.
OXiDE.cz: Ja kdysi nasel nejaky cockovy, ptal jsem se na ne potom v CAT Tuningu a pry by je dokazali sehnat, ale cenovka kolem 20 tisic a stejne by to nebylo homologovany, tak me napadla lepsi/levnejsi varianta - nacpat tam bixenony a nechat vybrousit sklo na svetle (to lze)...