No nazdaaar...Z_P píše:NazdarekBradman píše:Zdarec,
no novinky by mohli být jenomže nikdo z Vás nedojel až na I.C. a myslím Honzu. Aby se vše mohlo pohnout je potřeba se sejít ješt se dvěma zájemci o post v přípravném výboru klubu. Je to nutné pro korektní registraci a o zapsání kontaktů a informací. Ozvěte se mi na mail info@xstreetracing.com a mohli bychom to sepsat a domluvit např. ve čtvrtek zase na Shellce.
Mějte se a ozvěte se!
Čus Bradman
Pohlo se neco ohledne Ofic TCBrno ? Vim min. o 3 dusickach co by mely zajem o clenstvi....Jenze nejak nevim jestli se neco deje nebo to plyne do ztracena...Ve ctvrtek je takovej nakej srazik v turanech na Avii(mozna prijedou i kluci z sheelky,tak jak minule..Tak mozna by nekdo mohl prijet a poreferovat jak se teda vubec veci maji
![]()
Co vy na to jako svazaci???
Vse je zatim v pripravach, takze musis chvili vydrzet. Ale sleduj totu a vcas se vsechno dozvis=nYx= píše:Nazdárek, jsem Brňák a makám si na Civicovi kterej myslím, bude moc pěknej a rád bych se stal členem novýho klubu, takže kdyžtak mi zašlete info jsem rozhodně zapálená duše do vašeho spolku THANX![]()
NO myslim ze I.C. chtel napsat ze vsechno je zatim v plenkachI.C. píše:Vse je zatim v pripravach, takze musis chvili vydrzet. Ale sleduj totu a vcas se vsechno dozvis=nYx= píše:Nazdárek, jsem Brňák a makám si na Civicovi kterej myslím, bude moc pěknej a rád bych se stal členem novýho klubu, takže kdyžtak mi zašlete info jsem rozhodně zapálená duše do vašeho spolku THANX![]()
No zatím bych ti to nepřál vidět, každopádně dneska jsem byl na Avii tak jsi ho tam možná viděl chce trochá čásku aaa teda práce aaaa teda prachů aaaaa kurna nebo všechno to vlastně dohromadyZ_P píše:Jestli mas fotky tak nam ukaz co mas za krasafca...=nYx= píše:Nazdárek, jsem Brňák a makám si na Civicovi kterej myslím, bude moc pěknej a rád bych se stal členem novýho klubu, takže kdyžtak mi zašlete info jsem rozhodně zapálená duše do vašeho spolku THANX![]()
Ze by ten bilej civik,v zadu oznacenej VTi?=nYx= píše:No zatím bych ti to nepřál vidět, každopádně dneska jsem byl na Avii tak jsi ho tam možná viděl chce trochá čásku aaa teda práce aaaa teda prachů aaaaa kurna nebo všechno to vlastně dohromadyZ_P píše:Jestli mas fotky tak nam ukaz co mas za krasafca...=nYx= píše:Nazdárek, jsem Brňák a makám si na Civicovi kterej myslím, bude moc pěknej a rád bych se stal členem novýho klubu, takže kdyžtak mi zašlete info jsem rozhodně zapálená duše do vašeho spolku THANX![]()
Anonymous píše:Ze by ten bilej civik,v zadu oznacenej VTi?=nYx= píše:No zatím bych ti to nepřál vidět, každopádně dneska jsem byl na Avii tak jsi ho tam možná viděl chce trochá čásku aaa teda práce aaaa teda prachů aaaaa kurna nebo všechno to vlastně dohromadyZ_P píše: Jestli mas fotky tak nam ukaz co mas za krasafca...
Pořád stejně, čtvrtek na parkingu u hřbitovaradekrat2 píše:zajimalo me kde se potkavaji brnaci
kolem 7 hodBeaver píše:Pořád stejně, čtvrtek na parkingu u hřbitovaradekrat2 píše:zajimalo me kde se potkavaji brnaci