Tak už jenom čekám.
Moderátor: Fazeey
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak ja nevim jarine vypada to ze prachy mas tak nevim proc kupujes takovyhle plasty...proc rovnou nekoupis celej naraznik peknej tyhle plasty dolepovaci nemam moc rad a jeste navic se mi tenhle nelibi...ty mracitka to se mi zda taky mimo...ma to peknou cirou optiku a jestli to nema xenony tak bych se zameril spis na to nez na to kupovat mracitka a jeste dvoje...prodlouzeni to samy...proste je to pekny auto tak bych se vydal trochu jinou cestou nez lepeni plastu...tohle je muj nazor a pisu ho protoze ses ptal...jarin píše:proč myslíš Bauráku.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak ti preju at se ti to libi...a jeste navic kdyz na to das ty super kola tak uz vubec bych dal opravdu jen nejaky fesny narazniky mozna prahy a je to super kara ale uvidis jak to bude vypadatjarin píše:já to beru, Už jsem to koupil , Za 3 tejdny budu mít komplet hotovo, tak uvidím holt jak to bude vypadat no.

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zacina bejt konecne po me...jarin píše:poslední dobou máš nějakou rejpavou.sunvice píše:jarin píše:Přemejšlel jsem o modrejch neonech, ale nevím jestli se to bude hodit.
Červený budou mnohem výraznější![]()

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848