je na netu videl i z karbonuZemi píše:A CRXka 1.gen ma plastovy predni blatniky...
Styling BX seriál :-)
-
Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
Pánové ..... vy si tady pletete plast s Laminátem

Takže pro upřesnění 5té dveře laminát, Přední kapota některé modely plech a některé Laminát ... přední a zadní nárazník plast a 16V nárazníky laminát .... lišty na střeše plast, zadní sloupek buď plast, nebo plexi, Přední torpédo .... plast, 16V praky a lemy... laminát
Takže pro upřesnění 5té dveře laminát, Přední kapota některé modely plech a některé Laminát ... přední a zadní nárazník plast a 16V nárazníky laminát .... lišty na střeše plast, zadní sloupek buď plast, nebo plexi, Přední torpédo .... plast, 16V praky a lemy... laminát
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
TO jsem taky chtel, ale zavani to Tuzingem prej.instalater píše:Jinak co se týče karbonu, uvažuji o potažení kapoty Karbonem ...... né folie cca za 5 500 SK
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
Ty tam chceš fakt potáhnout kapotu karboneminstalater píše:laminátovou mámale pro efekt chci karbon ... pozor .... ale já nemyslím folii ale karbon .... jinak kapotata z karbonu na Oktávu stojí 22 000 SK
Tak to bude super
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
-
Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
200 je povoleno joZemi píše:TO jsem taky chtel, ale zavani to Tuzingem prej.instalater píše:Jinak co se týče karbonu, uvažuji o potažení kapoty Karbonem ...... né folie cca za 5 500 SKLeda laminatovou kapotu a tu pak potahnout. To napadlo me, ale bojim se ze by se mi to ve 200 otevrelo nebo zlomilo.
prej ty laminatovy za 20k moc nevydrzi, street rikal ze stoji tak kolem 65k, jestli si dobre pamatuju
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
záleží jak budou financeTrhyy píše:Ty tam chceš fakt potáhnout kapotu karboneminstalater píše:laminátovou mámale pro efekt chci karbon ... pozor .... ale já nemyslím folii ale karbon .... jinak kapotata z karbonu na Oktávu stojí 22 000 SK
![]()
![]()
Tak to bude superTo kapota bude eště tuhle sezónu ?
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
né laminátová ale karbonová kapota ...... laminát je skleněné vlákno a karbon uhlíkové ... a ta karbonová ma údajně stát na oktávu 22 tis SK .... to jsem četl na slovenském tuning foru o té cenětojebordel píše: prej ty laminatovy za 20k moc nevydrzi, street rikal ze stoji tak kolem 65k, jestli si dobre pamatuju
Naposledy upravil(a) instalater dne 22 bře 2005 22:52, celkem upraveno 2 x.
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na CRX stoji carbon kapota 30k...instalater píše:no od toho jsou Racingové zámky na kapotuZemi píše: ale bojim se ze by se mi to ve 200 otevrelo nebo zlomilo.jednu sadu mám koupenou
Ty zamky...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
-
Bxmaniak
Co je to torpédo? u Bxinstalater píše:záleží jak budou financeTrhyy píše:Ty tam chceš fakt potáhnout kapotu karboneminstalater píše:laminátovou mámale pro efekt chci karbon ... pozor .... ale já nemyslím folii ale karbon .... jinak kapotata z karbonu na Oktávu stojí 22 000 SK
![]()
![]()
Tak to bude superTo kapota bude eště tuhle sezónu ?
ale jinak půjde do karbonu kapota a torpédo
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
-
jája a pája
jája a pája píše:Promiň já zkoušel narvat fotky toho hrdla do počítač,ale nejde mi to potom poslat.instalater píše:Potřeboval bych splašit takové nalévací hrdlo ale levnější než co jsem našel za 3680 Kč
To hrdlo vypadá obdobně jako to na fotce,ale mé zámek pod tím bazmektem a ne vedle něj.Neni pochromovné,ale z nerezu a tedy se neloupe.Cena je 1500,-.Je jak nový,ještě jsem ho přeleštil,aby na fotce vyniklo a ono hovno!![]()
chceš ho nebo ne?
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
To víš, že víčko potřebuji ale nebyl jsi dost pružnej na mou poptávku, já to potřebuji co nejdříve a než ses ozval, tak jsem už to jaksi našel ..... zítra se jdu na jedno víčko mrknout, takže jestli z toho nic nebude, tak ti pošlu SZ. Jinak to víčko jsi mi mohl poslat i imeilem, když ti to tady nešlo
... mám ho v profilu
Když tak mi pošli na SZ tel.
Když tak mi pošli na SZ tel.
To Instalater :
Nechci vypadat jak rejpal (stejne tak vypadat budu
) ale neni skoda upravovat vzhled citroenu ktery byl na tu dobu ( ale i na dnesni ) dost neokoukanej ? Zda se mi to trosku jako kdybych mel upravovat Lancii Delta integrale nebo porsche 360.
Ale jisteze zalezi na kazdem jaky ma vkus a co se mu libi
Nechci vypadat jak rejpal (stejne tak vypadat budu
Ale jisteze zalezi na kazdem jaky ma vkus a co se mu libi
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
No ani bych neřekl, že měním vzhled citroenu
možná jen vzhled na ktrej jste zvyklí a těch je tady dost
tohle je foto z muzea Citroenu, nebo co to je .... jestli se nepletu byli vyrobeny 2, nebo 8 kusů ...... světla ani nic takového neměním, Tvář BXka tomu pořád zůstane a chci aby zůstala
Jinak mimochodem ........ To by pak nikdo nesměl dělat Styling, protože vždy měníš vzhled vozu

-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
no ten je krásnej!!! ty zpětný zrcátka sou hustýinstalater píše:No ani bych neřekl, že měním vzhled citroenumožná jen vzhled na ktrej jste zvyklí a těch je tady dost
tohle je foto z muzea Citroenu, nebo co to je .... jestli se nepletu byli vyrobeny 2, nebo 8 kusů ...... světla ani nic takového neměním, Tvář BXka tomu pořád zůstane a chci aby zůstala
![]()
nevim, jestli jsem to nepřehlíd, ale už máš jasno v barvě?
neříkej, že to Tvoje bude vypadat takhle
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
A další BX, na který nejste zvyklí BX 4TC silniční verze

Bonnet, tailgate and all the wings are plastic in both versions. 4TC's have six head lights and 210/55 VR 390 tyres on 150 TR 380 FH alloy wheels. The last Evo versions had only 2 small headlights to permit as much cooling area as possible in front of the car.

Bonnet, tailgate and all the wings are plastic in both versions. 4TC's have six head lights and 210/55 VR 390 tyres on 150 TR 380 FH alloy wheels. The last Evo versions had only 2 small headlights to permit as much cooling area as possible in front of the car.
Naposledy upravil(a) instalater dne 21 čer 2005 17:27, celkem upraveno 1 x.
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
xenon04 píše: no ten je krásnej!!! ty zpětný zrcátka sou hustý, kola samy o sobě nicmoc, ale tomu autí seděj jak hrnec na prd*el
![]()
nevim, jestli jsem to nepřehlíd, ale už máš jasno v barvě?
neříkej, že to Tvoje bude vypadat takhlevčetně těch "válečnejch" barev
jinak ty kola se mi taky nelíběj ...... a zrcátka zůstanou taková jaká mám ale půjdou do barvy .... jen je bude od káry dělit černá manžeta, vypadá to
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
Mysliš že by se to dalo někde sehnat? Nebo je to jenom muzejní kousek ?instalater píše:A další BX, na který nejste zvyklí BX 4TC silniční verze
http://koti.mbnet.fi/css/bx/4tc-3.jpg
http://www.bxclub.com/graphics/dynamic/ ... 69ab7b.JPG
http://koti.mbnet.fi/css/bx/4tcpics/bx4tc1.jpg
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
Takže další várka fotek v sekci zadní nárazník
a tady už je foto se zadním nárazníkem

a tady už je foto se zadním nárazníkem

Naposledy upravil(a) instalater dne 04 kvě 2005 22:40, celkem upraveno 1 x.