Problém s matkou co je na šroubech co drží tlumiče!!
Moderátor: Idaho
Problém s matkou co je na šroubech co drží tlumiče!!
Mam takovej problém. Na autě si toho udělám fakt málo a tak sem doufal že když si koupim rozpěru mezi přední tlumiče, alespoň tu si tam vrazim sám a ejhle, asi ne.
Odšrouboval sem šest matek, rozpěru sem zkrátil na požadovanou dýlku nasadil našrouboval první matku a koukám že to nepůjde. Původní matky maj v sobě totiž integrovanou i podložku a na jeden šroub se ta podložka nevejde, takže sem zase všechno zašrouboval a jel sem pro dvě matky bez podložky. Koupil sem, dojel sem domu, odšrouboval sem čtyři matky a ejhle ta pátá prostě nic, šroubuju šroubuju a hovno. Fakt tomu neorzumim, tak mě napadlo že se na tom šroubu strh závit?? Co s tim? Mam jí uříznout??
Odšrouboval sem šest matek, rozpěru sem zkrátil na požadovanou dýlku nasadil našrouboval první matku a koukám že to nepůjde. Původní matky maj v sobě totiž integrovanou i podložku a na jeden šroub se ta podložka nevejde, takže sem zase všechno zašrouboval a jel sem pro dvě matky bez podložky. Koupil sem, dojel sem domu, odšrouboval sem čtyři matky a ejhle ta pátá prostě nic, šroubuju šroubuju a hovno. Fakt tomu neorzumim, tak mě napadlo že se na tom šroubu strh závit?? Co s tim? Mam jí uříznout??
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Ne ne, s tou rozpěrou už to nemá nic společnýho. Je to asi takhle -Zemi píše:Pockej... Proste tou matkou nemuzes chytit zavit chapu to dobre? Chtelo by to fotky... Proste kdyz nasadis tu rozperu tak ti kouka jen malinkej kousicek sroubu vid?
Zespoda sou tři šrouby a nahoře sou tři matky. A já jednu matku která tam je utažená prostě nemůžu sundat, vůbec se to ani nehne, šroubuju a nic.
Function > Form
Function > Form
ne, má všechny hrany, úplně normální matka, dá se s ní v pohodě točit, ale prostě se ani nehne, spíš jestli sem nestrh závit na šroubu, nebo já fakt nevim. Co by si dělal?? Prostě točit se s ní dá, ale nehne seZemi píše:Neozvejkal si tu matku? Ma vsechny hrany nebo je kulata?
Function > Form
Function > Form
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdybys strhnul zavit tak tu matku mas uz davno dole i s kusem sroubu... Nevim jak u francouzu, ale je mozny ze jsi ztrhl ten sroub a protaci se v ty horni misce tlumice... Mrkni se kdyz tocis tou matkou zda se ti toci i ten stred... Ten sroub...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
No to sem koukal. Točim matkou, ale šroub se nehejbe. A nepovolim to ani trošku. Fakt to nějak nechápu!!Zemi píše:Kdybys strhnul zavit tak tu matku mas uz davno dole i s kusem sroubu... Nevim jak u francouzu, ale je mozny ze jsi ztrhl ten sroub a protaci se v ty horni misce tlumice... Mrkni se kdyz tocis tou matkou zda se ti toci i ten stred... Ten sroub...
Function > Form
Function > Form
-
- Kontaktovat uživatele:
Hale a všechny ostatní jsi sundal v pohodě nebo jich takhle blbne víc??Ritchma píše:Na to jestli jde ten šroub chytnout zespoda sem nekoukal. Musel bych to dát na hever a sundat kolo a na to sem neměl čas. Ale co nechápu je že ten šroub se netočí, tou matkou točim, ale přesto se ta matka nehne vůbec nahoru
Yamaha Neo's r.v.02 Gold: Vzduch. filtr JR,výfuk Polini Funky,...Vmax-95km/h 
Na prodej! ////////viewtopic.php?p=458849#458849

Na prodej! ////////viewtopic.php?p=458849#458849
To vypadá na strhlej závit na tom šteftu toho držáku tlumiče.Něco podobnýho sem řešil když sem chytal mlhovku do originálních pozic.Proste sem točil matkou na šroubu kterej se ani nehnul a matka se točila na jednom místě.Je strhlej závit.
Zkus pod tu matku dát něco co se tam vejde zkusit jí jakoby tlačit nahoru.Třeba se chytne. Pak uvidíš v jakým stavu bude ten šteft.Jestli bude na výměnu nebo na projetí novýho závitu
Zkus pod tu matku dát něco co se tam vejde zkusit jí jakoby tlačit nahoru.Třeba se chytne. Pak uvidíš v jakým stavu bude ten šteft.Jestli bude na výměnu nebo na projetí novýho závitu
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím 

Tak už mě jedině napadá tu matku odřezat a udělat na šteftu novej závit

Odřezat matku vzládnu, ale udělat ten novej závit, to už jdë nějak mimo mě. je to i tak dost utažený, tak to přenechám servisu, kam stejně jedu v úterý, mohlo by to být levnýGeorgeos píše:Tak už mě jedině napadá tu matku odřezat a udělat na šteftu novej závit
Function > Form
Function > Form
Na tom není nic těžkýho, ale musíš mít doma závitniciRitchma píše:Odřezat matku vzládnu, ale udělat ten novej závit, to už jdë nějak mimo mě. je to i tak dost utažený, tak to přenechám servisu, kam stejně jedu v úterý, mohlo by to být levnýGeorgeos píše:Tak už mě jedině napadá tu matku odřezat a udělat na šteftu novej závit

No právě, tu doma nemamGeorgeos píše:Na tom není nic těžkýho, ale musíš mít doma závitniciRitchma píše:Odřezat matku vzládnu, ale udělat ten novej závit, to už jdë nějak mimo mě. je to i tak dost utažený, tak to přenechám servisu, kam stejně jedu v úterý, mohlo by to být levnýGeorgeos píše:Tak už mě jedině napadá tu matku odřezat a udělat na šteftu novej závit

Function > Form
Function > Form
normalne tu matku rozrizni a kdyz budes mit stesti tak budes mit strzenej zavit jen na spodku toho stevtu tak ti bude stacit dat tam dve podlozky a na zacatek steftu chytnes matku pokud ne musi se steft vymenit ale dovolim si tvrdit ze ti to ty dva zbivajici srouby udrzi uplne v pohode
born to speed
Bych odřezal matku a nechal si někde vytočit závitRitchma píše:Takže se bude muset vyměnit celý horní uložení tlumičů,když už v tom budu, tak se to vymění na obou stranách teda

Kde si ji kupoval a co je to za výrobce?Ritchma píše:Už předtim mi v servisu říkali že je horní uložení v prdeli a když někdy zatočim, tak v tom loupne, takže to radši nechám časem vyměnit, ta rozpěra tam nesedí, takže tu stejně vrátim
A jak nesedí.Na dýlku nebo na rozteč šteftů jako mě?

Mam asi trošku netradiční problémGeorgeos píše:Kde si ji kupoval a co je to za výrobce?Ritchma píše:Už předtim mi v servisu říkali že je horní uložení v prdeli a když někdy zatočim, tak v tom loupne, takže to radši nechám časem vyměnit, ta rozpěra tam nesedí, takže tu stejně vrátim
A jak nesedí.Na dýlku nebo na rozteč šteftů jako mě?

Měla i ten šroub na nastavení délky, takže sem si to nastavil, napral to tam a když už sem to chtěl jet projet a zavíral sem kaptou, tak sem zjistil že jí nezavřu, je to nějaká blbost, tak jí jdu vrátit. Koukal na to i jeden člověk co tomu dost rozumí. Jinak rozpěra je OMP, vymění mi to
Function > Form
Function > Form