in0 píše:tak co jihlavaci? to tu fakt neni kde zajet tech 400? daufam ze neskoncime na ty hnusny spojovacce k dalnici....
jak vypada silnice na hybralec? podle mapy vypada dost malo frekventovane a dost rovne )
to chcete blbnout za provozu
si zajedte někam na letiště někde tam bylo,ale nevim kde nejsem až tak místní takže nevim kde to bylo
jinak přivaděč je dojebanej totalně a je z kopce takže.... a navic v provozu
ŠKODA OCTAVIA II facelift 1.8TSi COMBI ELEGACE
ŠKODA FABIA 1.2HTP
ŠKODA 1000MB
Minulost Octavia I L&K srdcotepec 1.8TIng. Štěpán Šňupárek
tak zkuste to letiste za kamenici, to mozna tech 400 metru ma
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
jarda píše:tak zkuste to letiste za kamenici, to mozna tech 400 metru ma
jo není to moc daleko a docela super .. když jsem tam byl naposledy tak tam byl test motorek ) ... doporučuji si dát kužele pro brždění ) .. je to za obcí "Káměn" za Pelhřimovem na Tábor
jarda píše:tak zkuste to letiste za kamenici, to mozna tech 400 metru ma
jo není to moc daleko a docela super .. když jsem tam byl naposledy tak tam byl test motorek ) ... doporučuji si dát kužele pro brždění ) .. je to za obcí "Káměn" za Pelhřimovem na Tábor
he, tak to asi myslim jiny letiste, na nej se jede kdyz jedes z mezu k vam do jihlavy tak odbocis do leva ted nevim kde presne, no proste na kamenicu, je tam predtim takova zatacka a klesani a pred tou krizovatkou je myslim most kterej se podjizdi
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
to kasa.d:Tak Jsem Dneska Dvakrát Potkal To Probečko, Takže Už Je To Dohromady Potřetí, Zdá Se Že Se Ti Tu Zabydluje Konkurence Moc Jsem To Nezkoumal,Ale Co Jsem Mrknul Na Ten Přední Nárazník Tak Provedení Nic Moc to Letty:Se Taky Dočkáš Neboj
že je tady ještě jedno probečko..! ..já sem se tuhle ve škole tak vehementně učila.. a jak jsem čuměla z toho vokna, tak se mi zdálo, že tam bylo nějaký probe
sem ho zatím jen jednopu potkal, jen sem si všiml toho nárazníku a vzadu má lampy tuším že z Miaty. A hlavně brněnskou značku, takže tipuju, že to tak koupil a bude machrovat, aler třeba se pletu ...
to All:help me please,už to mám skoro pohoromadě je n mě brzdí nárazníky...vubec nevím jak je tam přiheftnout:c///mám Golfa II a ty nárazníky jsou klasika:laminát:c))))))poradí nekdo???
Škoda 120L- na blbnutí
Mazda 626 2,2i coupe- minulost
Opel Omega B 2,0 16v
Nissan 200SX RS13-na blbnutí
-------------------------------------------- http://WWW.zevlouni.cz
Čágo,
popíšu co se mi stalo ............ přezuju na léto, jezdím s tím 2 tejdny a jeden den při vjezdu na parkoviště v práci si jedno kolo odřu o retardér ... to nasere ... jsem lama
ajsman: nebyl čas ani nainstalit, natož hrát :o(
Butch: chjo, jak moc? bude nutná oprava?
Shaity: pokud to neuvidíme, nikdo neporadí. U každýho auta je to jinak
kasa.d píše:ajsman: nebyl čas ani nainstalit, natož hrát :o(
Butch: chjo, jak moc? bude nutná oprava?
Shaity: pokud to neuvidíme, nikdo neporadí. U každýho auta je to jinak
jak moc ?
všichni říkaj že to není ani moc vidět ale já to vidím sakra dobře ) zatím korekční tužka a až nebudu línej tak je sleču-opískování-nástřik-pec-nazutí ....