chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte o řídící jednotce na 1,5i (74 Kw).
V Deutschlandu se na vrakovičti sehnat určitě dá, ale radši bych bral ŘJ z nějakýho českýho vraku.

No dyť jsem to psal, že každej objem má k sobě svou převodovku!!! Kdybys dal na 1.2i převodovku z 1.7 D, tak bys letěl jako ta 1.7ka a možná i víc, jen bys měl problémy se rozjet i na jedničku a kvalty bys měl kotelně dlouhý!!! Takže pokud máš 1.5ku, musíš (měl bys) tam dát i 1.5kovou převodovku, jinak z toho nedostaneš moc velkou rychlost, ale za to budeš mít solidní akceleraciMaarty píše:Taky sorráč,ale neměl jsem u sebe auto.Já totiž bydlím v jedný vesnici asi 40 km od Ústí nad Labem. V Ústí mám momentálně podnájem kvůli práci,takže domů jezdím jen občas. Ale mrknul jsem se a mám tam jenom "D", nic víc nic míň.ALe hodilo by se říct, že já mám legální přestavbu z 1,2 na 1,5. Všechno je původní z 1,2 akorát motor je jinej.Chtěl jsem původně vyměnit i převodovku,ale přišlo mi to zbytečný.Až po čase jezdění jsem pocíltil,že to nejezdí tak jak to předtím jezdilo v mé původní Ibize.Přijde mi,že mám kratší řazení. V tý původní šli rychlostní stupně víc roztáhnout,.Nevím je to jen můj dojem,možná,že to může být kolama.Mám tam 13/155/70. Ještě jsem tam nedal AL kola.Na původní Ibiza jsem jezdil na 14/185/60.Tak uvidíme až budu přezouvat.