Ale furt je to auto pro ženský...provocation píše:vypada to tak, ale i tak sou moc pekny, ale ta cerna je fakt super 8)8)8) a ty kola ...Jord píše:neni to zeleny a oranz vt??
Brutus píše:Aneb i takhle může vypadat nákupní taška
Haha tos mu to dal pekně!!Velbloud píše:Brutus píše:Aneb i takhle může vypadat nákupní taškataky jsem nechtěl rejpat, ale koukám, že jsi viděl zatím jen jednu "nákupní tašku" a to sice tuhle
ale musím tě upozornit, že teprv když u tý tvý sundáš sedačky, tak se možná vyrovnáš kufru tigry.. ehm a o jízeních vlastnostech, motorech a komfortu nemluvě
![]()
asi jezdí rád nakupovat do večerky,do vel.obchodu nemůže,neměl by kam dát nákupALES píše:Haha tos mu to dal pekně!!Velbloud píše:Brutus píše:Aneb i takhle může vypadat nákupní taškataky jsem nechtěl rejpat, ale koukám, že jsi viděl zatím jen jednu "nákupní tašku" a to sice tuhle
ale musím tě upozornit, že teprv když u tý tvý sundáš sedačky, tak se možná vyrovnáš kufru tigry.. ehm a o jízeních vlastnostech, motorech a komfortu nemluvě
![]()
Dement jeden!
![]()
ale tak to by zase stacilo, ne? Proce jen je toi seatpepkre píše:asi jezdí rád nakupovat do večerky,do vel.obchodu nemůže,neměl by kam dát nákupALES píše:Haha tos mu to dal pekně!!Velbloud píše:taky jsem nechtěl rejpat, ale koukám, že jsi viděl zatím jen jednu "nákupní tašku" a to sice tuhle
![]()
Dement jeden!
![]()
Erik píše: Predelal ho cele, takhle vypadal v zime:
Pretim mel 17" ale tedka 18":
(Tady jsou namontovane "spinners" na kola.)
[ihttp://www.tigraexpentionclub.nl/photobookv2/M ... 220729.jpg[/img]
A tedka takhle:
(bez "spinners", jsou for show use only)
[g]http://www.tigraexpentionclub.nl/photob ... 164811.jpg[/img]
Je fakt dobri predelane.
Ten 2.0 16v Turbo Tigra ma standard motor.
Tedka kamarad taky dal ten motor do Tigra, ale s 270 koni
Nemusíte mě hned ukamenovat... To měl bejt jenom vtip...ALES píše:Haha tos mu to dal pekně!!Velbloud píše:Brutus píše:Aneb i takhle může vypadat nákupní taškataky jsem nechtěl rejpat, ale koukám, že jsi viděl zatím jen jednu "nákupní tašku" a to sice tuhle
![]()
Dement jeden!
![]()
tjo, ten motůrek chci do corsy... mňam mňam....ALES píše:Ty krávo!Vubec si nedovedu představit jak to jede!Erik píše:Tak jo, uz jsem se svezl...
Minimalne 260 koni, ale asi kvuli vyfuk atd kolem tech 270 / 280 koni...
Uplne cilene to jede, privny richlost nejde, 2 musis pomalu a pak to jede jako hovado![]()
Musí to bejt hroznej MASAKR!
![]()