NISSAN 200 SX?
Moderátor: Idaho
NISSAN 200 SX?
Ahoj, sháním všechny možné informace o voze Nissan 200sx... Máte někdo zkušenosti? Na silnici jsem ho ještě nepotkal... co náhradní díly na něj? JInak co jsem se jen doslechl tak velmi šikovné autíčko.... Díky za informace.
- Přílohy
-
- currentsmall2.jpg (65.66 KiB) Zobrazeno 1132 x
Je to perfektní kára,asi to vidim tak,že to bude moje 1. auto
Rodiče to kdysi měli ,ale byl to fakt zanedbávanej kus,tak se to sralo,musíš to vošéfovat,nejvíc se u toho serou turba,páč většina majitelů na to,že má šneka pod kapotou úplně sere a nechová se k tomu tak,taky se sre elektrika,ale nechci tě odrazovat
Koukni na http://sxoc.autech.cz ,tam je toho o nich hafo a i nějaký úpravičky.
Tak nějak jsem dočet/vyslech ,že jen při zvednutym plnícim tlaku není 220ps nic nedosažitelnýho (samo ,že s ca18det)
Když budeš něco málo chtít,tak mi klidně napiš

Rodiče to kdysi měli ,ale byl to fakt zanedbávanej kus,tak se to sralo,musíš to vošéfovat,nejvíc se u toho serou turba,páč většina majitelů na to,že má šneka pod kapotou úplně sere a nechová se k tomu tak,taky se sre elektrika,ale nechci tě odrazovat

Koukni na http://sxoc.autech.cz ,tam je toho o nich hafo a i nějaký úpravičky.
Tak nějak jsem dočet/vyslech ,že jen při zvednutym plnícim tlaku není 220ps nic nedosažitelnýho (samo ,že s ca18det)
Když budeš něco málo chtít,tak mi klidně napiš

Re: NISSAN 200 SX?
Tak ty S13 se u nás občas vidí. Rozhodně je to auto se skvělým poměrem cena/výkon. Jinou přelňovanou zadokolku za tyhle peníze těžko seženeš. Při výběru bych rozhodně nebral ty nejlevnější kousky. Pár ušetřenejch tisíc při koupi ojetiny se ti zvlášť u tohodle auta může pěkně vymstít. Jinak když všechno funguje tak jak má, tak je s tím radost jezditOzzy píše:Ahoj, sháním všechny možné informace o voze Nissan 200sx... Máte někdo zkušenosti? Na silnici jsem ho ještě nepotkal... co náhradní díly na něj? JInak co jsem se jen doslechl tak velmi šikovné autíčko.... Díky za informace.

- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No Fábii bych nechtěl... Ale když vidím tu spotřebu u tohodle vozu, tak mě to zaráží, protože ta spotřeba je stejná jako například u Pontiac Firebirda V6 (2,8)(3,1):hmm: . A pro Pontiaca mám slabost (Ikdyž to není auto zrovna pro TUNING). Nissan 240 SX se mi moc líbí, ale moc toho o něm nevím... Mrzí mě že to žere víc než třeba Calibra, což je dvoulitr.street.racer píše:Pokud Te trapi spotreba tak si kup radeji Fabii HTP....
U tehlech aut je spotreba vyssi, kor kdyz tomu nalozis.
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tenhle výklad symbolu HTP je přesnej, jediný proč mi to tak nevadilo je že má dost měkej plyn a když sem předtim v autoškole jezdil s fávem a felckou tak tohle sem dycky sešláp a pak rychle ubíral, než sem si vyk na ten lehkej plynNo_name píše:Přesně tak -Fabia 1,2 HTP (Hovno To Pojedestreet.racer píše:Pokud Te trapi spotreba tak si kup radeji Fabii HTP....
U tehlech aut je spotreba vyssi, kor kdyz tomu nalozis.)
Ale 240sx bych nebral ani za prt

No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
10l si ti zdá moc? Pche to žere moje neupravená 1,6 bez turba taky a nestěžuju si, mě těch 10l příjde ještě málo...........Anonymous píše:Díval jsem se na ty stránky a docela mě překvapila spotřeba...( Je to přece 1,8 (nemýlím se...?), zdá se mi hodně spotřeba 10l/100km. A to prý minimálně... To už bych snesl u 240sx, to je dvoulitr, ne? A i tak je to hodně... No nevim nevim..

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Lehkej plyn je blmbej,já radši,když je pěkně tuhejPJ píše:tenhle výklad symbolu HTP je přesnej, jediný proč mi to tak nevadilo je že má dost měkej plyn a když sem předtim v autoškole jezdil s fávem a felckou tak tohle sem dycky sešláp a pak rychle ubíral, než sem si vyk na ten lehkej plynNo_name píše:Přesně tak -Fabia 1,2 HTP (Hovno To Pojedestreet.racer píše:Pokud Te trapi spotreba tak si kup radeji Fabii HTP....
U tehlech aut je spotreba vyssi, kor kdyz tomu nalozis.)
Ale 240sx bych nebral ani za prt

Pokud chceš auto na spotřebu tak asi fakt něco jinýho,náhradních dílů je celkem dost až na ty do motoru,dá se s tím jet za 7,ale to se zase nesvezeš,pokud se naopak budeš chtít svézt,tak 10 rozhodně není nejhorší hodnota,240 je krumpl,nejede to tak a žere skoro stejně,mrkni na sxoc.cz tam je toho opravdu hodně.