Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
tak jsem dneska po trech mesicich konecne poradne prohnal golfika
..........vsak uz jsem se nemohl dockat. vzal jsem to pres orlovou do karvine a zpet.
zatim vsechno fachci tak jak ma.
jeste cekam na podlozky a zadni vyko a uz to bude ok
Sly: tak co. jestli se stihnu vratit z te prahy zajedem k tomu carrefouru?

zatim vsechno fachci tak jak ma.

Sly: tak co. jestli se stihnu vratit z te prahy zajedem k tomu carrefouru?

Jinak jsem mluvil s kolegou pres javu, php, html a slibil, ze zacne delat na strankach. Nebude to hned, protoze to dela ve svem volnem case, ktereho neni moc, ale jen aby jste vedeli, ze se veci hybou. Nejdrive musi udelat nejaky zaklad a pak muzeme prijit s nasima fotkama a s predstavou designu stranek, barevneho ladeni atd.
Live4Ride Syndicate
Martin> Vsak uz si pisou, hrdlicky
Az bude svatba, chci nejaky drahy dar, kdyz jsem je seznamil 
Jinak zitra jedu pro lizatko, tak snad konecne. Nalepka na laufy uz je taky hotova, tak snad to bude drzet. Dival jsem se na to a nevim, nevim. Jsou to amateri v te Vaneste
Martin, v patek ti brnknu a domluvime se na te sobote, ze bych prijel kvuli tech laufu a hned bych si nasadil i lizatko. Jinak jsem vcera videl projizdet Vitu v Golfu a musim rict, ze jsem nestacil valit oci. Ma to moc pekne!! Az ho potkas, tak mu to odeme pochval!

Jinak zitra jedu pro lizatko, tak snad konecne. Nalepka na laufy uz je taky hotova, tak snad to bude drzet. Dival jsem se na to a nevim, nevim. Jsou to amateri v te Vaneste

Martin, v patek ti brnknu a domluvime se na te sobote, ze bych prijel kvuli tech laufu a hned bych si nasadil i lizatko. Jinak jsem vcera videl projizdet Vitu v Golfu a musim rict, ze jsem nestacil valit oci. Ma to moc pekne!! Az ho potkas, tak mu to odeme pochval!
Live4Ride Syndicate
Kuwa, panove, ted jsem se vratil z Orlove. Byl jsem s Veeeeeeerunkou, hec
Danka jsem vcera potkal na Shellce. Jinak Domin ma rande v nedeli, dokonce zameska klubovy sraz. Chochochooo.
Martin> Sice chcije, ale pokud nebudes mit co delat, tak mi brnkni a ja po obede dorazim. Sundam si to a v garazi klidne vycistim. Monterky dil 2
Vecer muzem klidne ke me, napsat tomu rohlikovi z Tuning Magazinu.

Martin> Sice chcije, ale pokud nebudes mit co delat, tak mi brnkni a ja po obede dorazim. Sundam si to a v garazi klidne vycistim. Monterky dil 2

Live4Ride Syndicate
- kecka
- Kontaktovat uživatele:
Co je to za kokota ze se neumi ani podepsat !!!!!!!!Anonymous píše:Koho točíš? Ty kopyto jedno. No to jsem teda zvědavý, jak ty fotky budou vypadat...?kecka píše:Fota budou az pristi tydenSkejT píše:nahod potom foto,jak jsi s tim dopadl![]()
Neser Bagdad a pošli mi sin alfa omegu. Jo, a ta troska (nick=foto), to je tvoje řehule? Já mám BMW M3, když budeš chtít, tak přijeď do Zlína a dáme Battle!!!
Obliž Mrok