autoradia

Ukradli vám auto nebo vykradli?

Moderátoři: Kane13, tholis

Odpovědět
blah

autoradia

Příspěvek od blah »

kradou se i bez odnim. panelu?

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

No pokud ho najde v kastliku tak jo...ale znam pripady kdy mel majitel tatranku doma a stejene si jej pujcili.
VW PASSAT B5

capo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od capo »

Jo, mě ho takhle vzali. Sice za něj dostanou v zastavárně tak 2 kila, ale feťákům a podobný havěti to za to stojí.
TDI 110 HP

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

Autoradia su pokial viem v nejakom sufliku, z ktoreho sa daju polahky vybrat. Co keby som ho tam dal napevno, tak ako to byva u starsich aut? Nemam problem ho tam prikrutit tak, ze sam by som ho vytahoval pol hodiny. Babral by sa s tym zlodej, keby to bolo este navyse aj bez toho panela? Pitam sa, lebo by som si niekedy chcel kupit nejake slusnejsie radio a nechcem on prist.

semysak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semysak »

hlavne bych videl problem, kdyz zlodej nevynda radio tak Ti roztriska palubku, coz si myslim ze za to nestoji

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

semysak píše:hlavne bych videl problem, kdyz zlodej nevynda radio tak Ti roztriska palubku, coz si myslim ze za to nestoji
Přeně tak... Většinou, když jim to nejde, tak ti to rádio vysekaj... :evil:
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

blah

Příspěvek od blah »

:( mno a co kdyz si to radio vic zasunu treba a kdyz vyndam panel tak si prez to hodim nakou zaslepku presne v barve palubky... ?.)

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

blah píše::( mno a co kdyz si to radio vic zasunu treba a kdyz vyndam panel tak si prez to hodim nakou zaslepku presne v barve palubky... ?.)
Ono riesenie by bolo aj dat tam cievku ako menic na VN a urobit tu cast palubovky, kde je radio vodivu (obycajny Al sprej na elektrony...) a rano by si uz len pochovaval zlodejov :lol: ale fakticky v mojej Lade by mi vobec nevadilo, ak by sa pustili do tej palubovky :) (Ak by mi to radio napokon nechali) Strednu cast, kde je radio, tak tu mam osobitnu a nechal by som si ju vyrobit z kovu. Asi naj problem by bol, keby sa zacali riadit heslom: "Ak to nejde ukradnut, aspon mu to znic!" Tam by som si uz asi tazko poradil. :(

Odpovědět

Zpět na „Ukradeno“