Krádež Hondy CRX černé barvy
Krádež Hondy CRX černé barvy
Zdarec Hondaři a ostatní tuneři potřeboval bych malou pomoc - včera v 21:30 mi někdo ukradl moje CRXo 2G který jsem měl zaparkovaný přímo pod oknama - nikdy bych nevěřil že se dá ujet autem krterý má páku na volantě a bez kliců tak rychle ale včera jsem to viděl na vlasní oči.Během 8 minut jsem přišel o nejvíznamější věc mího života, proto vás prosím o otevřené oči.Budu vděčný za každou informaci kterou se doslechnete - Podrobnější info na www.h-fans.cz Všem moc díky.
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
nejvýznamější je Tvůj život, mě ukradly auto taky, ale díky kamošům se po měsíci našlo ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
otázka zda se takovýhle auto vyplatí krást na díly, dle mě to spíš bylo na objednávku jako u mýho auta ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
no sedel sem primo v pokoji kde se to zatim delo - prvnimu zartroubeni jsem nevenoval pozornost ale o dalsich 6-8 minut to zatroubilo znovu a to sem si uz rikal ze se neco zase na ulici deje - a to sem uz videljenom jak se zavreli dvere a jak se vybehnul tak uz skrabal vozovku gumama a byl vcudu - tech 8 minut mu trvalo nez sundal paku z volantu a dvakrat zavadil o klakson!! kdybych se podival na prvni zatroubeni tak sem ho snad jeste mel :_(Anonymous píše:8 minut??? Co to bylo za plantaly? Se divím, že se jim to nakonec povedlo. A ty jsi dělal co těch 8minut? Díval se z okna? Jinak, upřímnou soustrast... UPIA
No, nevím, podobnou hondu jsem dnes dopoledne viděl v Plzni, měla stejný kola, ale byla absolutně bez polepů a samolepek. Na tom výstupku na přední hauptně měla malý důlek a lemy zadních blatníků měla nedávno vytažený a zadní část těch lemů byla jen dokytovaná a bez laku. Ale myslím, že to nebyla ona. Ta na fotkách vypadá líp (myslím hlavně ten lak). Ukrást vytuněný auto je podle mě riziko, protože je hodně nápadný a rychle se to rozkřikne. Podle mě se jen někdo chtěl projet a pak jí někde odstavil a nebo byla na díly. Fakt smůla. Nezávidím Ti. Hlavně to hledání nevzdávej. Hoď ty fotky na hodně webů a lidi se určitě budou všímat a možná se najde. Držím palce.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Neprodejny jako auto to neni, ale ten pohonnej agregat se vsema komponentama se da v pohode prodat za 40k mozna i vic...F.N.T (Jergi) píše:To se divim, že se takový auta kradou, spíš si chtěl někdo zablbnout a někde to nechal odstavený, tohle je neprodejný....

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848