Interier - poradite?
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
Interier - poradite?
Mám 206ku v oranžové metalíze (foto asi netřeba, nebo jo?). Protože mám hodně zničené čalounění dveří a kastlíku, rozhodla jsem se, že si to nechám potáhnout alkantarou. Jakou byste volili barvu, kdyz plasty jsou sedocerne??? Barvu auta, nakou svetlou nebo treba cervenou??? Dekuju
Re: Interier - poradite?
Ahojky kunkalindozabicka.alenka píše:Mám 206ku v oranžové metalíze (foto asi netřeba, nebo jo?). Protože mám hodně zničené čalounění dveří a kastlíku, rozhodla jsem se, že si to nechám potáhnout alkantarou. Jakou byste volili barvu, kdyz plasty jsou sedocerne??? Barvu auta, nakou svetlou nebo treba cervenou??? Dekuju

- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Interier - poradite?
Dekuju moc a koukej mi poradit, co s tim interieremH-Vtec píše:Ahojky kunkalindozabicka.alenka píše:Mám 206ku v oranžové metalíze (foto asi netřeba, nebo jo?). Protože mám hodně zničené čalounění dveří a kastlíku, rozhodla jsem se, že si to nechám potáhnout alkantarou. Jakou byste volili barvu, kdyz plasty jsou sedocerne??? Barvu auta, nakou svetlou nebo treba cervenou??? Dekujukoukal jsem na tvoje nové autíčko na stránkách a je moc krásnounké
- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Já Teence nechal přečalounit sedačky takhle

jenže ona má modrý Gti s červeným vnitřkem

Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
No já bych byl taky asi pro modrou (královská). Nebo červenou 

www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D
xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D

xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
na kolik to prosim vyjde? platí se za m2 nebo za sedlo? stojí stejně jednobarevný provedení jako dvoubarevný?MarauderZ28 píše:Já Teence nechal přečalounit sedačky takhle
zabicka.alenka:
k oranžový je těžký vybírat.... já bych volil to dvoubarevný provedení - kraje černý střed třeba bílej
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
je to těžký - dělal mi to kamarád co pracuje pro jednu firmu kde šijou sedačky pro Hondy - je to ten samej matroš co má Civic Type-R, všechny sedačky mě stály i s matrošem 6000,- problém je ten, že kámoš absolutně nemá čas ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele: