Folie - kde v UL koupit a nechat namontovat?
- Martinoslav
- Kontaktovat uživatele:
Folie - kde v UL koupit a nechat namontovat?
Chtel bych si nechat dat na auto folie, mam kratkou fabii hatchback. Poradite firmu v Usti/Teplicich kde to delaji levne(za rozumnou cenu) a kvalitne?
Panove, tak na to mam jasnou a strucnou odpoved.
FIRMA DRACO - naprotu CORSU v Krasnem Brezne !!!
Modri uz vedi
, ze to je kousek od Waciho bydliste
Jinak ja za ne daval 4800,- ale uz to sou 3 roky. Rano jsem auto pristavil a odpoledne bylo hotovy a doted nemam zadny znamky toho ze by se loupaly nebo neco podobnyho.
Delaj uplne tmavy i bronzovy jakoby, ty mam ja, je pres ne aspon v noci videt !!
FIRMA DRACO - naprotu CORSU v Krasnem Brezne !!!
Modri uz vedi

Jinak ja za ne daval 4800,- ale uz to sou 3 roky. Rano jsem auto pristavil a odpoledne bylo hotovy a doted nemam zadny znamky toho ze by se loupaly nebo neco podobnyho.
Delaj uplne tmavy i bronzovy jakoby, ty mam ja, je pres ne aspon v noci videt !!

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hm vlastne to srani na hranicich... Tak do toho nejdu... Chci mit vsechno legalni a zatim se mi to dari.milosh píše:A mam na ne i atest, ale nejsem si jistej, jestli by to na hranicich sezrali

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
- Martinoslav
- Kontaktovat uživatele:
- Martinoslav
- Kontaktovat uživatele:
tak si tam sjed a zeptej se. Je to kdyz jedes od pivovaru po ty 4-proudovce, tak vlevo je PLUS a napravo ta firma !!!Martinoslav píše:me se jen zadek a zadni bocni nelibi. Ja bych chtel cely auto. Do Nemecka moc nejezdim. Libi se mi cerne folie, bez jakehokoli odstinu, ale s propustnosti 35%, tzn. ze pres ne stale jde videt do interieru.
- Martinoslav
- Kontaktovat uživatele:
Tak já taky někoho doporučím,umí jakékoliv folie,za rozumnou cenu:Octavka sedan výjde na 3500,- dělá kvalitně.Jeho stránky jsou www.pond007.wz.cz jsou tam jeho práce tak se mrkni a já ti na něj pošlu číslo-pokud bude zájem.
- Johanik
- Kontaktovat uživatele:
Nechal bych to udelat jedine u Draca, naprosta spokojenost, super kvalita !
Muzika mně neživí, ale baví

Vícemistr Evropy 2006 - EMMA ESPL 4 woofer
Mistr ČR 2006 - EMMA ESPL 4 woofer
Mistr ČR 2005 - EMMA ESPL 4 woofer
www.johanik.cz
www.tuningclub-ul.com
-
- Kontaktovat uživatele:
Joo tak jestli tohle je Honza z Neštěmic tak ten nám dělal folie na obě autaSoptik píše:Tak já taky někoho doporučím,umí jakékoliv folie,za rozumnou cenu:Octavka sedan výjde na 3500,- dělá kvalitně.Jeho stránky jsou www.pond007.wz.cz jsou tam jeho práce tak se mrkni a já ti na něj pošlu číslo-pokud bude zájem.

Yamaha Neo's r.v.02 Gold: Vzduch. filtr JR,výfuk Polini Funky,...Vmax-95km/h 
Na prodej! ////////viewtopic.php?p=458849#458849

-
- Kontaktovat uživatele:
Tady ještě foto jak to vypadá na Touaregovi...
- Přílohy
-
- folie tuareg.jpg (88.1 KiB) Zobrazeno 2001 x

-
- Kontaktovat uživatele:
Soptíku aspon je vidět co ty hasiči celý dny dělajSoptik píše:Frajer:jojo to je on.Jen až ušetřim nějakej peníz tak mi udělá koktávku.To víš hasiči jsou šikovný

Hasiči jsou zaneprazdněný celej denFrajer píše:Soptíku aspon je vidět co ty hasiči celý dny dělajSoptik píše:Frajer:jojo to je on.Jen až ušetřim nějakej peníz tak mi udělá koktávku.To víš hasiči jsou šikovnýJinak jestli ti to honza bude lepit u sebe doma tak asi u něj udělám exkurzi
![]()
(bydlí hned vedle nás)
![]()

Re: Folie - kde v UL koupit a nechat namontovat?
jj taky bych do toho šel........zkuste dohodnout a napsat ceny,stačí i orient.
Tak to tady trosku ozivim, folie delaji i v ORIGO autosklu, ale nejbliz v LT, nemate nekdo zkusenost, zda Draco nebo Origo? Cena/kvalita?
na Draco jsem slyšel chválu
prej gut... ale kdo chce ušetřit,tak at si je ná na okna doma 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
No jestli muzu doporucit tak www.autofolie-alter.com delat kvalitni folie a treti vrstva je pokoveni, na strankach maj cenik i ukazky, kvalitni folie bez bublin.muzu doporucit ale je to jen v Praze a v Beroune. Ale v ty Praze to je kouske vod Ruzyne takze to kazdej najde.Das to tam rano a v poledne to je hotovy.
a proc to cpes sem kdyz se tady bavime jen o firmach v Ul a okoli???Cermi píše:No jestli muzu doporucit tak www.autofolie-alter.com delat kvalitni folie a treti vrstva je pokoveni, na strankach maj cenik i ukazky, kvalitni folie bez bublin.muzu doporucit ale je to jen v Praze a v Beroune. Ale v ty Praze to je kouske vod Ruzyne takze to kazdej najde.Das to tam rano a v poledne to je hotovy.