Doporučení, zkušenosti s provozem a tuningem aut
Moderátor: Idaho
Doporučení, zkušenosti s provozem a tuningem aut
Které auto by jste doporučili?
cena max. 250 tis Kč
objem motoru do 2,5 l - kvůli pojistce
sportovní auto, které by bylo i trošku praktické (čtyři místa), ne drahé na provoz a které by se dalo rozumně vylepšit (aby na to šlo vůbec něco sehnat).
Zatím se rozhoduji mezi těmito:
Honda Civic 1.8 Vtec
Honda Prelude 2.2 Vtec 96-
Mazda 323F 2.0 GT V6
Toyota Celica 2.0 GT 94-
Nebo máte jiný tip?
Kdyby jste věděli i možném zakoupení některého z aut, tak se ozvěte!
cena max. 250 tis Kč
sportovní auto, které by bylo i trošku praktické (čtyři místa), ne drahé na provoz a které by se dalo rozumně vylepšit (aby na to šlo vůbec něco sehnat).
Honda Civic 1.8 Vtec
Mazda 323F 2.0 GT V6
Toyota Celica 2.0 GT 94-
Nebo máte jiný tip?
TOYOTA CELICA ST165 & ST205
Já bych šel do Civic 5D 1,8Vtec --rodinný auto a zároveň pěkně jede 

www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D
xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D

xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
to je v pohodě...ale co teprve CelicaLaconi píše:Ta Mazda 323 je pro 4 lidi dost stísněná

já bych volil buď Prelude anebo Celicu, ale když pro 4 lidi, tak asi Mazdu

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Toyotu Celicu 2.0 turbo 4x4, rv 92 jsem si už dokonce i projel, je to bomba. Jenže interiér byl zničený, jak kdyby v tom jezdil traktorista a navíc s tím někdo vletěl pravým zadním kolem do příkopy. Sice to bylo opravené, dokonce nový lak celého auta, ale nic nelícovalo, takže bůhví jak na tom byl podvozek.barbucha píše:Z těch aut co si psal je dobrá volba ta Prelude. Jezdí moc hezky a má relativně nízký provozní náklady vzhledem k výkonu. Ta Celica taky dobrá, ale já bych volil 4x4Turbo. A nebo nějaký 325i BMW...
Ještě jsem zahlédl v jednom bazaru Mazdu 323 1.9 turbo 4x4, ale to už je zas, dle mého názoru dost malé auto.
Co se týká čtyřkolek, tak mě ještě napadla Audina A4 quattro s 1.8T nebo 2.4 , jenže u všech těchto aut se bojím, že když vletím kolem do nějakého kráteru na cestě, tak se pak nedoplatím za opravu náprav, protože to jsou většinou omezené série.
TOYOTA CELICA ST165 & ST205
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hondu nebo tu Celiku v 4x4
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- bitmapbrother
- Kontaktovat uživatele:
Re: Doporučení, zkušenosti s provozem a tuningem aut
DrGis píše:Které auto by jste doporučili?
cena max. 250 tis Kč
Honda Civic 1.8 Vtec
Mazda 323F 2.0 GT V6
Toyota Celica 2.0 GT 94-
Nebo máte jiný tip?
vem rapida

MSG
Re: Doporučení, zkušenosti s provozem a tuningem aut
DrGis píše:Které auto by jste doporučili?
cena max. 250 tis Kč
Honda Civic 1.8 Vtec
Mazda 323F 2.0 GT V6
Toyota Celica 2.0 GT 94-
Nebo máte jiný tip?
Já VŽDY a VŽDY RENAULT 5

R5 je řízená střela;)
ja to vemu jino cestou.mel jsem uz hodne aut.mazda neni spatna,ale budes do ni vic investovat(poruchovost),toyota za stejnou cenu bude tak o 2-3 roky starsi nez ostatni,to same i honda prelude,tak asi doporucim h.civic.hezke docela spolehlive,perfektni podvozek a hlavne motor.neuspechej to,a v klidu se rozmysli at nekomu nenaletis.dneska je vsude spoustu smelinaru kteri tahaj auta z venku a omlazujou je az o 2 roky.nechat udelat lustraci kdyz to bude dovezeny.drzim palec ve vyberuDrGis píše:zeptám se ještě jinak: které z těch aut by jste mi nedoporučili? a hlavně napište proč? (to že se vám nelíbí mě nezajímá)
Předem díky za zkušenosti