jj tady www.kubidesign.czjarin píše:prej se dá sehnat za 54 tis přes nějakýho toho Kubiho.
tak jsem tuzingoval FOTO:-))
Moderátor: Fazeey
-
Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ale hodit je nemecky auto to je v poradku joo?
podle me je to pikacovina
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
Spidi píše:No samože, protože to pochází ze šanghajské továrny VW, evropané to lepí na auta a je to "tuning", v čajně je to normal...Fazeey píše:hehe to je náká čína co.
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
- Martin IV.
- Kontaktovat uživatele:
Chromový zrcátka dobrý, ale ten přední nástavec nárazníku je podle mě dost hroznej, a navíc není vůbec sladěnej se zbytkem vozu.
Jestli chceš aby to auto vypadalo, tak buď tam nech jen ty kola, a všechno ostatní sundej (prodloužení střechy a ten přední nástavec) nebo tam budeš muset dát jiný nárazníky a prahy, aby to k sobě šlo.
Můj názor
Jestli chceš aby to auto vypadalo, tak buď tam nech jen ty kola, a všechno ostatní sundej (prodloužení střechy a ten přední nástavec) nebo tam budeš muset dát jiný nárazníky a prahy, aby to k sobě šlo.
Můj názor
TDI 110 HP
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
Náhodou mě se to celkem líbí a ty zrcátka k tomu nevypadaj špatně
www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D
xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D
xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo