Jak jsem přišel o autorádio
Jak jsem přišel o autorádio
Jak jsem přišel o autorádiorádio
Tak todle se mi stalo včera cca 17.45 . V pohodičce po víceméně uspěšném dni zamykám svou prodejničku a vtom si všimnu že cca 60m idejně u mojeho autíčka postávaj tři típci . Ihned tasím telefon volám 150 . Poté co jsem se dovolal hasičům a to zkouším znova tentokrát 158 na policii . Teda celkem jsem byl zaraženéj že operační důstojník chtěl až moc udajů o mě a mym právě vykrádaným autě . Mezitím se cca po 2 minutách ten nejšikovnější hajzl dostal přes dveře dovnitř a snažil se dostat ven rádio které tam šikovný mechanik před třemi týdny namontoval . V tento okamžik jsem již dával popis pachatelů službu konajícímu policistovy . Poté co rádio dost drastickým způsobem vypreparoval ten kretén z auta zabouchl dveře a ve skupince odcházej směrem k Vršov. Náměstí . Jedno vym určitě k pruzkumné rotě mě asi nevemou poněvač jsem byl odhalen a skupinka se dala do sprintu ( hlavní cena bylo asi rádio SONY ) Moje akcelerace není již co bývala takže jsem je brzo ztratil z dohledu oni však neunikly bystrému oku jedné občanky , která mě bezištně informovala o jejich směru uprku , po celou dobu jsem byl v družném rozhovoru s operátorem PČR .Poté co jsem je ztratil z dohledu mi řek ať si chytím hlídku která již projížděla přilehlejma ulicema
. Tak jsem také udělal . Policisté mě ochotně vzaly do vozu a pochvylce mi sdělily že druhá hlídka již jednoho chytila ( první dobrá zpráva kterou jsem z ust policisty kdy slyšel ).
Pak jsme asi 30 minut projížděli okolní ulice ale nikoho jsme již nenašly .
Tak mě odvezli k mému vykradenému autíčku kde již čekali kolegové se zadrženým . Poté co jsem ho identifikoval . Ovšem dotyčném zločinec v ten okamžik vypadal jako po 10 kolech v ringu s Bostonskou mlátičkou celej ksicht od krve , prej upad ( tomuto vysvětlení policistu plně věřím a lituju jen že nespadnul ještě tak třikrát ). Potom už následovala jen rutina , čekání na kriminálku , protokol výslech , identifikace autorádia (bylo na kaši to by neprodali ani za 10,-Kč ).
Závěr : přišel jsem o rádio . rozbytej zámek u dveří a akční zážitek na celý týden .
P.S : Prosím pokud někdo prodáváte autorádio Sony , tak mám zájem jediný co potřebuju aby umělo ovládat CD měnič.
Tak todle se mi stalo včera cca 17.45 . V pohodičce po víceméně uspěšném dni zamykám svou prodejničku a vtom si všimnu že cca 60m idejně u mojeho autíčka postávaj tři típci . Ihned tasím telefon volám 150 . Poté co jsem se dovolal hasičům a to zkouším znova tentokrát 158 na policii . Teda celkem jsem byl zaraženéj že operační důstojník chtěl až moc udajů o mě a mym právě vykrádaným autě . Mezitím se cca po 2 minutách ten nejšikovnější hajzl dostal přes dveře dovnitř a snažil se dostat ven rádio které tam šikovný mechanik před třemi týdny namontoval . V tento okamžik jsem již dával popis pachatelů službu konajícímu policistovy . Poté co rádio dost drastickým způsobem vypreparoval ten kretén z auta zabouchl dveře a ve skupince odcházej směrem k Vršov. Náměstí . Jedno vym určitě k pruzkumné rotě mě asi nevemou poněvač jsem byl odhalen a skupinka se dala do sprintu ( hlavní cena bylo asi rádio SONY ) Moje akcelerace není již co bývala takže jsem je brzo ztratil z dohledu oni však neunikly bystrému oku jedné občanky , která mě bezištně informovala o jejich směru uprku , po celou dobu jsem byl v družném rozhovoru s operátorem PČR .Poté co jsem je ztratil z dohledu mi řek ať si chytím hlídku která již projížděla přilehlejma ulicema
. Tak jsem také udělal . Policisté mě ochotně vzaly do vozu a pochvylce mi sdělily že druhá hlídka již jednoho chytila ( první dobrá zpráva kterou jsem z ust policisty kdy slyšel ).
Pak jsme asi 30 minut projížděli okolní ulice ale nikoho jsme již nenašly .
Tak mě odvezli k mému vykradenému autíčku kde již čekali kolegové se zadrženým . Poté co jsem ho identifikoval . Ovšem dotyčném zločinec v ten okamžik vypadal jako po 10 kolech v ringu s Bostonskou mlátičkou celej ksicht od krve , prej upad ( tomuto vysvětlení policistu plně věřím a lituju jen že nespadnul ještě tak třikrát ). Potom už následovala jen rutina , čekání na kriminálku , protokol výslech , identifikace autorádia (bylo na kaši to by neprodali ani za 10,-Kč ).
Závěr : přišel jsem o rádio . rozbytej zámek u dveří a akční zážitek na celý týden .
P.S : Prosím pokud někdo prodáváte autorádio Sony , tak mám zájem jediný co potřebuju aby umělo ovládat CD měnič.
CARTECH Tuning CENTRUM
www.cartechgroup.cz Vše co potřebujete pro váší káru
Alfa Romeo 155 Q4
Škoda Octavia 1,9Tdi 4x4
Alfa Romeo 155 Q4

Škoda Octavia 1,9Tdi 4x4
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nepatří to do sekce ukradeno? 
Ale jinak pěknej příběh...
(ovšem na qwera nemáš...
)

Ale jinak pěknej příběh...

Naposledy upravil(a) Brutus dne 08 bře 2005 17:25, celkem upraveno 1 x.
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
Drsnej příbeh mel jsi nabehnout a rozflakat jim huby! Soucim ale s tebou :0(( Aspon ze upadl:0))))
Jsou na svete dvě věci ktere maji misto v mem srdci Lucie a Almuška
( Nissan Almera N15 HB 1.4i 16v Neni to raketa ale je moje
) http://www.nissanclub.cz/car_detail.php?id=96

Re: Jak jsem přišel o autorádiorádio
Kolegáček píše:Ovšem dotyčném zločinec v ten okamžik vypadal jako po 10 kolech v ringu s Bostonskou mlátičkou celej ksicht od krve , prej upad ( tomuto vysvětlení policistu plně věřím a lituju jen že nespadnul ještě tak třikrát ).

škoda rádia, ale auto je pojištěný, ne? Nebo sony rádio je taky pojištěný, ne?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Tak to nasere.Kolegáček píše:Bohužel to pojištěný nemám .
Jak musí být auto pojištěný aby pojišťovna uhradila škodu?
Jinak když mluvíš o svojí prodejničce, sem si vzpomněl jak sem jel do kooperativy v tý ulici jak ste na rohu. Vyfotili si to, ještě to oblez a říkal že to mam hezky nízký a že to vypadá dobře a furt se tak blbě křenil. Pak mi to došlo ubožák jeden natvrdlej. Projel sem tunelem k výjezdu, otevřeli se vrata, já vyjel a vrata se v tu ránu zavřeli a najednou čumim. Stál sem najednou před sjezdem kterej by nesjelo kdejaký sériový auto. Bušení na vrata a můj nápad vycouvat tunelem a projet výjezdem se nezdařil, protože ty buzny ty vrata prostě neotevřeli. Nějakej děda šel okolo a říkal, podlož si kola až to budeš sjíždět. Jenže čim? Když už sem měl nervy v prdeli, tak sem vzal klíč na výměnu kola (z jedný strany je jako obří šroubovák), vykuch sem z chodníku takový ty dvě velký kostky zámkový dlažby, podložil kolá a tradááá

Function > Form
Function > Form
Nejsem kdejakej akční hrdina a poměr 3:1 nic moc , jinak nové info od policie ten hajzl je statečnej a jen co dostal absťák tak prásknul ty dva další .Matysek píše:Drsnej příbeh mel jsi nabehnout a rozflakat jim huby! Soucim ale s tebou :0(( Aspon ze upadl:0))))
CARTECH Tuning CENTRUM
Alfa Romeo 155 Q4
Škoda Octavia 1,9Tdi 4x4
Alfa Romeo 155 Q4

Škoda Octavia 1,9Tdi 4x4
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ritchma píše:Kdyby si je doběhYANEK píše:moje bejvalý radio kurvy jedny škoda že sem u tebe nebyl asi bysme je zabily ne

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
Jo a pak ještě aby si všichni párkrát naběhli na pěst aby si to měl bez práce, co?YANEK píše:Ritchma píše:Kdyby si je doběhYANEK píše:moje bejvalý radio kurvy jedny škoda že sem u tebe nebyl asi bysme je zabily ne
no museli by mi běžet naproti

Function > Form
Function > Form
škoda ho je veliká ale co naděláš ..........YANEK píše:moje bejvalý radio kurvy jedny škoda že sem u tebe nebyl asi bysme je zabily ne
Zase na druhou stranu teď si vychutnávám brutální zvuk sveho motoru 1,9 Tdi

CARTECH Tuning CENTRUM
Alfa Romeo 155 Q4
Škoda Octavia 1,9Tdi 4x4
Alfa Romeo 155 Q4

Škoda Octavia 1,9Tdi 4x4
-
Nemusíš bejt akční hrdina,věř tomu že když se rozeběhneš nepočká na tebe ani jeden,pak už ho jen dohnat a ..........I když je pravda že já se svojí povahou bych je takhle snad chytit nechtěl,bydlím kousek za rohem,takže tady ty zmrdy feťácký vidím furt.Už jsem je párkrát honil,ale já než se z toho baráku vyhrabu. 

Re: Jak jsem přišel o autorádiorádio
Jak který já ho naštěstí měl,protože mi ho šlohli za 14 dní...Ritchma píše:škoda rádia, ale auto je pojištěný, ne? Nebo sony rádio je taky pojištěný, ne?